Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pozdrav bio sam planirao za novu godinu da odem do amsterdama al mi propade planovi pa sad planiram da pocetkom februara odem na dan dva. Znaci zanimalo bi me kako bi me najjeftinije da dodjem do amsterdama (bus, avion, voz, licni prevoz?) i koliko bi me tamo izaslo jedno ili dva nocenja u nekog hostelu ili tako nekom smestaju. Hvala unapred
Licni prevoz ce te izaci oko 200 evra ukljucujuci benzin i sve putarine, tako da ako vas ide cetvoro ili petoro to je mozda isplativije od busa i aviona? Za voz ne znam kolike su cene. Sto se tice smestaja pogledaj ovde
Time
19h04 with 18h28 on motorways Distance
1731 km with 1704 km on motorways
---------------------------------------------------------------------------------------------
Costs
208.19 € Avec un véhicule essence
Toll 0.00 € | Petrol 208.19 €
Time
31h34 with 07h52 on motorways Distance
1774 km with 725 km on motorways
Imate cak i mogucnost stampanja cele rute sa svim objasnjenjima,nesto nalik SATovoj patroli a i mogucnost exportovanja na neki od GPS uredjaja (Garmin nuvi)....
-------------------------------------------------------
hosteli:
Time
19h04 with 18h28 on motorways Distance
1731 km with 1704 km on motorways
---------------------------------------------------------------------------------------------
Costs
208.19 € Avec un véhicule essence
Toll 0.00 € | Petrol 208.19 €
Time
31h34 with 07h52 on motorways Distance
1774 km with 725 km on motorways
Imate cak i mogucnost stampanja cele rute sa svim objasnjenjima,nesto nalik SATovoj patroli a i mogucnost exportovanja na neki od GPS uredjaja (Garmin nuvi)....
-------------------------------------------------------
hosteli:
Odes lepo u Lastu i pazaris povratnu kartu za Amsterdam,ne znam koja je sad cena,ali kad sam ja isao bili su povoljni i veoma korektni sti se tice usluge.
Hotele pogledaj po netu,imas malo van centra da nadjes i po 20e sobu,imas taxi buseve ako vas ima vise,metro,trandze,i kanale tako da nista nije daleko,ja sam bio u centru pa je malo skuplje(bese oko 60e+dorucak i rucak),hotel se zvao Princ Hendrik,sve zavisi koliki ti je budzet,ali ako ides na kratko,uzmi hotel u centru,lakse je...