Beo brk

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Kada radim horoskop klijentu desi se da pitam

-Da sam ja dobra vila sa carobnim stapicem i da mogu da ti ispunim jednu zelju koja bi to bila?

Svi imamo neki segment zivota gde nam ne ide,ili zapne ili neide nikako.Oni koji rade horoskope vide potvrdu dogajaja u natalnoj karti,nadje se neki aspekt koji je klimav.

Koji vas aspekt tisti,sa kojim imate problema i tesko izlazite na kraj?

Ja se dosta natezem sa Uran % Merkur i cesto sam imao problema sa skolom,isao na svoju ruku,nisam prihvatao obaveze koje su stariji zahtevali,a da sam zavrsio neke vise skole danas bi imao vecu platu.Iako se po drugoj osnovi davalo,Merkur na pocetku 9-og trigon Jupiter-trece.Ovde je opozicija odnela prevlast i hajde da kazemo,ogranicila me u nekim stvarima koje bi mogao dobiti da sam zavrsio fax.

vest24816.jpg

Koji vam aspekt zagorcava zivot sa vremena na vreme.

Problem sa nasledstvom, mogla sam da zivim kao bubreg u loju, ali najbliza rodbina se potrudila to da oduzme.
Mars, kao vladar osme, u drugoj kuci, u konjukciji sa algolom i opoziciji sa plutonom.

Meni je nekad bio problem mjesec u 12 ,znak lav ne bi menjala, da optimizam :) bar da je bio u 11 :)Saturn u prvu kucu, ceo zivot neki rad na sebi lekcije ( hvala bogu zdravje mi je dobro ) , a menjla bi i moj mars u Skorpii doneo mi alfa dominatnog muskarca , bas onakav tip koji ne volim :) mada nekako sad osecem da je sve to u proslost , iza mene ..ne znam..videcu sta ce buducnost donjeti. U ovom trenutku mislim da mi je aktivna Konjukcija Venera Uran :) nemam stav o njoj :)

Poslednja izmena:
Hehe mene privlace ti mocni, dominantni muskarci, verovatno zbog plutona u sedmoj, ali nisam jos na takve naisla.
E da, jupiter mi je retrogradan u petoj i ne pravi ni jedan dobar aspekt pa mi nekako ne ide u ljubavnim vezama.
Valjda ce jednom taj jupiter da se pokrene i donese nesto lepo.

Problem sa nasledstvom, mogla sam da zivim kao bubreg u loju, ali najbliza rodbina se potrudila to da oduzme.
Mars, kao vladar osme, u drugoj kuci, u konjukciji sa algolom i opoziciji sa plutonom.

Dobro je da nije otislo na nesto drugo,osma je kuca stradanja,nije bas zgodno imati Marsa kao vladara.Da nije u opoziciji sa Plutonom doneo bi moc sto se tice finansija,ali uvek ima nesto da pokvari,uvek :dash:

Dobro je da nije otislo na nesto drugo,osma je kuca stradanja,nije bas zgodno imati Marsa kao vladara.Da nije u opoziciji sa Plutonom doneo bi moc sto se tice finansija,ali uvek ima nesto da pokvari,uvek :dash:

Bas tako, uvek mora nesto da pokvari!
Meni je mars i vladar asc(ovan), a osma kuca, u skorpiji, mars u drugoj, pluton u sedmoj u opoziciji. Pitam se sta ce jos taj grozni aspekt da donese.

Izmedju ostalog i to sto si napisala,komplikacije sa nasledstvom.Pluton osmo (nasledje) u raskoraku sa tvojim licnim ambicijama i angazovanjem na polju novca i dnevnih potreba (Mars u drugoj).

Moze isto tako doneti neplanirane nepovoljne stvari vezane za podizanje kredita i njihovo ulaganje na kucu ili ulaganje novca da donese veci novac.

Da, u pravu si za kredit, mislim da bi se moglo nesto iskomplikovati s tim. Pluton kao vladar osme, u sedmoj.
Nadam se da ovo nece uticati na moju zaradu novca.
Tema ti je bas dobra!

Jeste,zamislio sam je tako da ako je neko imao iskustva sa nekim aspektom da prenese kako mu je zagorcao zivot ili kako je isti ublazio.

Tebi je Mars u drugoj meni u osmom,a u drugoj Uran,srecom ne pravi mu opoziciju.Iako i meni i tebi Mars u Biku,otisli na razlicite stvari,kod mene ni pomena o bilo kakvom nasledju.

Druga simbolika polja i aspekti sa drugim planetama.

Eto vidis...ti mora da zbog tog urana znas brzo da potrosis novac.
Jos jedan zanimljiv aspekt mi je u vezi prijemnog. 9 polje u strelcu, vladar retrogradni jupiter, pa sam u skladu sa njim izlazila 2 puta na prijemni iste godine.

Daaa,vracam se kuci imam malo kinte,namenjena za nesto drugo,ali vraga,vidim neke knjige u izlogu i odose kao rukom odnesene.Cak kupim i spajalice :lol:

Jupiter ne bi trebalo da donosi probleme kao vladaoc devetog vezano za skolu,da je Merkur pa da izlazis dvaput.Sto mislis za Jupitera,zato sto je retrogradan ?

Hahaha to je jace od tebe, ne mozes nista protiv urana :lol:

Meni fakultet odlicno ide, sve u roku, hvala bogu, vec treca godina. Dobar je jupiter ali se ta retrogradnost pokazala tako sto sam dva puta bila na prijemnom.
Odlozili su ga za septembar, i bilo je nesigurno da li ce ga biti, pa sam konkurisala na drugom mestu u junu, upala na samofin, i na kraju resila da ipak sacekam svoj prijemni. Na kraju je bio u septembru i tu laganica upadnem na budzet.

kako bi ubalzili neki negativni aspket , pa ..mislim iskustvom nesto treba da prezivis, naucis lekcije i nadvladas to..Meni je za mjesec u 12 pomogao puno Mjesecvi kamen ( da mudrost emocije ) i iskustvo , desile se neke stvari, pa bila i povredjena , onda naucis lekcije..sad mi ne stvara probleme ..Ja imam i Pluton sextil Mjesec i nakon tog Plutonovog tranzita celosno sam sredila mjesec., ne bojim se vise nicega,, sta god da mi se desi znam da cu biti dobro...i nekako se cudno osecam...

Poslednja izmena:
Ljepa poozicija Jupitera , mozda i najlepsa , Jupiter vlada 9 , blago tebi :)ne samo za faklutet vec i za spiritualni razvoj .
Hahaha to je jace od tebe, ne mozes nista protiv urana :lol:

Meni fakultet odlicno ide, sve u roku, hvala bogu, vec treca godina. Dobar je jupiter ali se ta retrogradnost pokazala tako sto sam dva puta bila na prijemnom.
Odlozili su ga za septembar, i bilo je nesigurno da li ce ga biti, pa sam konkurisala na drugom mestu u junu, upala na samofin, i na kraju resila da ipak sacekam svoj prijemni. Na kraju je bio u septembru i tu laganica upadnem na budzet.

Venero u pravu si za spiritualni razvoj skroz. Obozavam filozofiju, lako mi je da razmisljam apstraktno, o duhu, transcendentnom.
Nisam zatupljena krutim materijalistickim pogledom na svet. Takodje obozavam inostranstvo :p

Eto vidis, plutonov tranzit te prvo slomi, i onda se opet sastavis, jaci nego ikad. Lepo je da si pobedila strahove :)

Inostranstvo dabome,Jupiter je sirokogrud i predstavlja prozor u svet,covek ima zelju sve da vidi,i duhovno a i ovako da obidje ceo svet i to vise puta i nikad mu nece biti dosadno.

Slobodan Micic je pravi predstavnik Jupitera,ceo svet obisao,sigurno mu u devetom svetla..Venera,jesi li gledala neku emisiju Svet na dlanu ?

micic_350.jpg

Koliko sam samo puta pozelela da sam na njegovom mestu! Najbolji posao na svetu :D
Ja bih ceo zivot mogla da putujem, a jos mi se i merkur smestio u devetom, bas lepo. Htedoh i da studiram geografiju ili turizam ali odustala jer nema posla.

da mislim da sam gledala , na neke kanala kod nas..da bas su srecni ti Jupiterovi ljudi :),i moj brat prosetao ceo svet skoro , podznak strelac, mjesec strelac i dabri aspkete vladari 9 tog. sreckovici :)

Mars u 5 kvadrat Pluton u 7. Mars inače Vladar uklještenog Ovna u prvoj...Pluton u uklještenoj Vagi ( Vladar 8)...Zar to veselo zvuči? Neke stvari se popravljaju astrohilingom ( boje, ishrana...) Inače-nisam ja kivna nešto posebno na svog ošinutog Marsa jer ima i sjajni vodeni trigon sa egzaltiranim Uranom u 8, i stelijumom na ASC ( Merkur, Venera, Sunce)...
Taj Pluton, sva sreća pa je spora planeta-te ne radi posao svakodnevno...A jednom-umalo...

Mars u 5 kvadrat Pluton u 7. Mars inače Vladar uklještenog Ovna u prvoj...Pluton u uklještenoj Vagi ( Vladar 8)...Zar to veselo zvuči? Neke stvari se popravljaju astrohilingom ( boje, ishrana...) Inače-nisam ja kivna nešto posebno na svog ošinutog Marsa jer ima i sjajni vodeni trigon sa egzaltiranim Uranom u 8, i stelijumom na ASC ( Merkur, Venera, Sunce)...
Taj Pluton, sva sreća pa je spora planeta-te ne radi posao svakodnevno...A jednom-umalo...

Sta ti se desilo? Ako imas zelju da napises...:)
Zanima me jer isto imam gadan aspekt marsa i plutona, vladara prve i osme.

Back