- Poruka
- 15.014
bems:Mene zanima koliko vi njima platite za to trljanje... sundjera po staklima?
Imate li zasticene vrste koje ne idu ispod odredjenog iznosa ili...?
Kriterijumi? Povlastice? PDV?
poshtena cura

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bems:Mene zanima koliko vi njima platite za to trljanje... sundjera po staklima?
Imate li zasticene vrste koje ne idu ispod odredjenog iznosa ili...?
Kriterijumi? Povlastice? PDV?
Baby Kate:Drolje...
Devilishgirl:aj' aj' nemoj i ti da se primas..ne napadam ja vas..Aleksej_BASO:Devilishgirl:daa..sve su zene ***** sem tvoje mame...
Ma naravno, kad ne znas sta ces ti onda poznatu izreku!
Bas lepo sto mi spomonjes mamu...
Hej, jagodo, nemoj se nervirash...?:Baby Kate:Drolje...
kojim bi imenom sebe nazvala?? riba ipo?
use words that are not polite especially if you know how to useAleksej_BASO:Devilishgirl:aj' aj' nemoj i ti da se primas..ne napadam ja vas..Aleksej_BASO:Devilishgirl:daa..sve su zene ***** sem tvoje mame...
Ma naravno, kad ne znas sta ces ti onda poznatu izreku!
Bas lepo sto mi spomonjes mamu...
Ne nego si samo nekulturna.
Kad nemas argumenata, nemoj da vredjas druge ljude, a narocito njihove majke.
snoshaj efendija:Klinke cesto po forumu kenjaju kako se zgrazavaju kad ih gledaju matorci, ucitelji i nastavnici su listom pedofili i manijaci ali...(pogledajte forum TINEJDZERI)
Kako im ne smeta da se uvuku u tesne pantalonice i izbace sise a zatim se keze nekom majmunu u besnim kolima besomucno trljajuci sofersajbnu na benzinskoj pumpi?
Da li na tim benzinskim pumpama se vrsi definitivna regrutacija, malih sitnih kuravica koje pocinju karijeru sitnim flertom kroz sofersajbnu za 50 dinara?
Vidim da ti dobro zaradjujes (10 evrica dnevno za kopanje x 30 dana...malo li je)?! Ti si neki "biznismen"...aha... a mi smo budale sto smo sa nekim iz ljubavi a ne iz koristi...u stvari, pa ti mora da si "sponzoras"!AllPacino:a sta ste ocekivali...da klinke jure momke u biblioteci...mozda...svako juri pare...sta sad prave frku...koji ce joj **** sirotan...da setaju po parku...kao vi devojke po forumu...ne bi volele nekog burzuja pored sebe...tandara bandara...koja se to od vas zabavlja sa komunalcem...ili sa nekim sto kopa po ceo dan za deset eura...