Bengalsko mače na poklon

Moja maca Milica je rodjena isto negde u oktobru, i tek je sad (pre neki dan) imala prvo teranje, zato me bas zainteresovalo kako je moguce da se Mica vec omacila. I kazu da im ne bi trebalo dati da se pare dok ne napune bar godinu dana...

Jeste, to je ta Mica... Ali moja nije rodjena u oktobru, vec sam je sredinom oktobra uzela, kada je imala oko 2 meseca. Tako da sada ima oko 8 meseci... A, kada je imala teranje, nismo ni mi planirali da je pustimo da se pari. Nismo hteli da je pushtamo iz kuce, a odvajali smo je u druge prostorije, kada je bio tu macak. Ali ***, namestila se situacija... Nisam ni ja uvek kuci... A na kvarno je i mojoj majci izletela par puta iz kuce, kako otvori vrata... Mozda je rano, ali, hvala Bogu, sve je proshlo kako treba... I ona i macici su odlicno.

:heart::heart::heart:

Prilozi

• IMG_016222.jpg
    IMG_016222.jpg
    64,4 KB · Pregleda: 18
  • IMG_0168444.jpg
    IMG_0168444.jpg
    35,1 KB · Pregleda: 19
  • IMG_01622235.jpg
    IMG_01622235.jpg
    34,3 KB · Pregleda: 21
  • IMG_014133.jpg
    IMG_014133.jpg
    45,2 KB · Pregleda: 21
  • IMG_014244.jpg
    IMG_014244.jpg
    69,7 KB · Pregleda: 17
Jeste, to je ta Mica... Ali moja nije rodjena u oktobru, vec sam je sredinom oktobra uzela, kada je imala oko 2 meseca. Tako da sada ima oko 8 meseci... A, kada je imala teranje, nismo ni mi planirali da je pustimo da se pari. Nismo hteli da je pushtamo iz kuce, a odvajali smo je u druge prostorije, kada je bio tu macak. Ali ***, namestila se situacija... Nisam ni ja uvek kuci... A na kvarno je i mojoj majci izletela par puta iz kuce, kako otvori vrata... Mozda je rano, ali, hvala Bogu, sve je proshlo kako treba... I ona i macici su odlicno.

Kako su mačići sada? Da li si ih zadržala sve ili je neko slobodno za udomljavanje? Ima li novih sličica mama mace?

Vec sam sinoc postavila slike, imash u foto albumima, folder Mica... ;)

Kakva slučajnost, što se noćašnjeg postavljanja fotki tiče. :D

Pretpostavljam da si već shvatila po mom niku da sam ja bivša vlasnica tvoje prelepe mace. ;)

Morala sam da proverim da je sve o.k sa Micom i njenim potomstvom. Juče je devojka iz Kruševca na fejsbuku oglasila da su u Kruševcu pronašli na ulici polu-bengalsku mačku i njene mačiće, za koje tvrdi da su kućne mace. Možeš da zamisliš koliko sam bila zabrinuta jer se polu-bengalske ili bengalske mace ne sreću u Srbiji baš često, a pogotovo ne u jednom jedinom gradu. :neutral:

Pozdrav za tebe i tvoju Micu i njene pufne :bye:

Back