Bem ti * EU*

Da li vam je svejedno.

 • Hocu u evropu

  glasova: 11 33,3%
 • Zao mi je prasica

  glasova: 0 0,0%
 • Zao mi je prasica, ali volim da ih jedem

  glasova: 10 30,3%
 • Necu u takvu evropu

  glasova: 12 36,4%

 • Ukupno glasova
  33
 • Anketa je zatvorena .

Maxy

Aktivan član
Poruka
1.881
Da li znate ako udjemo u Eu da seljaci nece smeti da kolju prasice:( .Mislim zao je meni prasica,ali to jednostavno ne ide.
E sad zanima me,da li ce neko imati herca da zakolje prase na kvarno?I ako ima seljaka ovde na forumu ili seljanki molim da se izjasne;-)
 
A jeste samo za moje potrebe, ne mogu ni da zamislim sebe kao asistenta u klanju prasića. To ono, pred Božić i slavu dođeš s nekim - pokažeš prstom na jedno i sutradan ga pokupiš, vrućeg

Ako bi htela prase za svoje ptrebe, jel bi to onda značilo da predhodno treba da ga čuvam na terasi?
 
Ja nisam mogao da vjerujem kad smo zvali nekog Austrijanca na feštu i pokušavali da mu objasnimo da će biti pečeno janje.. Išlo je dotle da smo govorili: put the animal on the stick i tek tada se pogubio :lol:
 
intra:
Ma ti evropejci su generalno nekako bezveze - ja više volim naše balkanske budalaše.
ma i meni lepse u srbiji, gde prljavo, nestasica swega......nego u nekim tamo nemackama....zamisli, nema cekanja u redovima> nema ni fatanja riba na kvarnjaka, nema guzve u busu> nema vacarenja i voznje bez karte.....+ 1000 droogih gluposti!
 
ne samo da nece smeti da kolju gude, nego ni da kuvaju rakiju, prave vino ili ajvar.sve te lepe ustaljene proizvodjacko-prehrambene aktivnosti naseg naroda bice nam odjednom uskracene.mi vise necemo biti to sto smo.verovatno mogu da nam promene i plemenski naziv.mislim apsolutno vise nema veze sta ce posle toga biti.
i da dodam, mi vec geografski jesmo u Evropi, i uopste mi nije jasno o cemu se zapravo u tim krugovima radi?mozda smo zapravo deo Arktika samo nismo po obicaju svesni svoje pozicije.i zapravo nama neka ujedinjena evropa cini uslugu.
 
Ma, čekaj, intra! Znači, ako gajim papriku mogu biti kažnjena kao da gajim "travu"?! Su poludeli oni?! U pravu si, ajvar je ajvar. Mjku im mjčinu oni će da nam zabrane da pravimo ajvar!
 

Back
Top