Zbog cega ne gledate uzivo Euro 2024?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Европско_првенство_у_фудбалу

Ko ne prati eto šta je.
Momci koji prate dok ovo traje postaju nezainteresovani za sve drugo.
Zbog cega niste otisli da gledate uzivo kad vec ove mnogobrojne informacije znate napamet?
Ja zivim na pacifickoj obali ( 9 sati iza centralnoevropske vremenske zone) pa tesko radnim danom mogu da gledam.

Svojvremeno je Dusko Radovic na Studiju B u jedno ponedeljno jutro kasnih '70-tih rekao:
Juce je bila nedelja. A ove nedelje se igrao veliki gradski derbi, izmedju CZ i JSD (cigana i grobara). Svi pravi muskarci su prisustvovali derbiju ili ga bar pratili iz obliznjih bircuza. No, jedna moja komsinica kaze: "Nisu bas svi. Jedan sigurno nije.". A ko sam ja da protivrecim njenom iskustvu.

https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Европско_првенство_у_фудбалу

Ko ne prati eto šta je.
Momci koji prate dok ovo traje postaju nezainteresovani za sve drugo.
Zbog cega niste otisli da gledate uzivo kad vec ove mnogobrojne informacije znate napamet?
zbog čega?!
pa možda zbog toga što bi boravak u Nemačkoj za vreme dok se igra EM, ulaznice na utakmice, prevoz, troškovi tamo, itd. izašli min. 5-6.000 €! a ljudima je možda sasvim dovoljno da budu kod kuće kraj TVa i prate, uz to ne daje im se toliko para, imaju j druge obaveze u životu, imaju porodice, itd.
pitanje koje si postavio je uktra-debilno... čuj "što niste otišli"... :dash: šta te boli .l. uostalom?!

zbog čega?!
pa možda zbog toga što bi boravak u Nemačkoj za vreme dok se igra EM, ulaznice na utakmice, prevoz, troškovi tamo, itd. izašli min. 5-6.000 €! a ljudima je možda sasvim dovoljno da budu kod kuće kraj TVa i prate, uz to ne daje im se toliko para, imaju j druge obaveze u životu, imaju porodice, itd.
pitanje koje si postavio je uktra-debilno... čuj "što niste otišli"... :dash: šta te boli .l. uostalom?!

Slažem se 100 posto sa napisanim.....

Ovo je tema da prosto čovek ne zna šta da odgovori osim već rečenog da sad ne prepisujem

Da jer od vas vajde nema te je bolje da odete tamo nego da vas ekran baci u trans.
pa možda zbog toga što bi boravak u Nemačkoj za vreme dok se igra EM, ulaznice na utakmice, prevoz, troškovi tamo, itd. izašli min. 5-6.000 €!
Lovačka oprema je skuplja zajedno sa svim dozvolama,ribolovačka isto.
To muske ne sprecava da se time bave vec trose kao da sutra ne postoji.
Nije ni meni jasno odakle pare al' imaju ih za svoje hobije i razonodu.
Takodje imamo muske forumase u Nemackoj a i ostalim zemljama E.U. .
Pitam sta je kod svakog pojedinacno jer toliko deo muskih prati da nisu prisutni uopste u realnoj stvarnosti vec gledaju loptu. Kiselo gozdje ili sta,jer ima dosta nasih koji to prate uzivo,neki jednu utakmicu,neki dve a ima ih koji su kupili karte jedino za finale i tad idu.
a ljudima je možda sasvim dovoljno da budu kod kuće kraj TVa i prate, uz to ne daje im se toliko para, imaju j druge obaveze u životu, imaju porodice, itd.
Naravno al' je interesantno videti zbog cega forumasi nisu tamo ili mozda jesu.
Ako neko jeste da napise kako je,koje su cene,organizacija kakva,zabava dobra?
pitanje koje si postavio je uktra-debilno...
Nasilan komentar bez ikakve svrhe jer srecna osoba ne vredja vec zaobidje ako je ne zanima a nesrecna osoba vredja jer ne sme sta ima da kaze kome treba.
čuj "što niste otišli"... :dash:
Da,i?
šta te boli .l. uostalom?!
Nemam ga a ti prostačkim pisanjem blatis onog ciji nik imas.
Vi muski ne radite sta treba da se uradi,potpuno zaboravljate na sve.
Po ceo dan "da vidim rezultat,da vidim tabelu" kao hipnotisani.
Muski koji prate skokove u vodu,plivanje stafeta i ostalo su prisutni,rade sta treba.
Fudbal ima neki ozbiljno hipnotisuci efekat i to je interesantno videti zasto?

Da jer od vas vajde nema te je bolje da odete tamo nego da vas ekran baci u trans.

Lovačka oprema je skuplja zajedno sa svim dozvolama,ribolovačka isto.
To muske ne sprecava da se time bave vec trose kao da sutra ne postoji.
Nije ni meni jasno odakle pare al' imaju ih za svoje hobije i razonodu.
Takodje imamo muske forumase u Nemackoj a i ostalim zemljama E.U. .
Pitam sta je kod svakog pojedinacno jer toliko deo muskih prati da nisu prisutni uopste u realnoj stvarnosti vec gledaju loptu. Kiselo gozdje ili sta,jer ima dosta nasih koji to prate uzivo,neki jednu utakmicu,neki dve a ima ih koji su kupili karte jedino za finale i tad idu.

Naravno al' je interesantno videti zbog cega forumasi nisu tamo ili mozda jesu.
Ako neko jeste da napise kako je,koje su cene,organizacija kakva,zabava dobra?

Nasilan komentar bez ikakve svrhe jer srecna osoba ne vredja vec zaobidje ako je ne zanima a nesrecna osoba vredja jer ne sme sta ima da kaze kome treba.

Da,i?
besmislena je diskusija na tu temu.... "lovacka oprema skuplja"... neznam, ne verujem... ali sve i da jeste, kupis jednom i to ti je za ceo zivot, ili za nekoliko decenija. a ovo bi bile spiskane pare za 2 nedelje. uostalom, koliki % muskaraca su lovci ili ribolovci. 0,000001% mozda. fudbal prati ipak malo vise ljudi.

Nemam ga a ti prostačkim pisanjem blatis onog ciji nik imas.
Vi muski ne radite sta treba da se uradi,potpuno zaboravljate na sve.
Po ceo dan "da vidim rezultat,da vidim tabelu" kao hipnotisani.
Muski koji prate skokove u vodu,plivanje stafeta i ostalo su prisutni,rade sta treba.
ja sam potpuno anti sportiski tip... kao sto sam pre neki dan napisao, ne zanima me ni jedan sport, pa ni fudbal... niti pratim, niti bi isao da gledam... iako mi je igrom slucaja Allianz Arena gde se igraju neke utakmice na EM na pola sata voznje.

Fudbal ima neki ozbiljno hipnotisuci efekat i to je interesantno videti zasto?
ocigledno da ima.
debili se loze na to... nemam sta drugo da kazem.
mozda je ovo najblize objasnjene tog fenomena ne vezano samo za fudbal...
postavljao sam vec ovaj video, ali ne smeta da se ponovo razmisli o tome.

sta ce se u mom zivotu promeniti na bolje ako gledam to njesra
ili ako pratim to njesra
ili ako imam neki idiotski klub koji mi je omiljen
ili ako ikakav sportista ikad igde ista nesto dostigne i slicno

nista !

glupost i bludalastina besmisleno u svakom smilu
kad mi neko kaze pratim to i to
odma se vise ne pratimo

Back