Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.818
To mico sad ga lomi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laže babaNe kuknjavi...
Stan do mene, komšinica koja izdaje stan, koja živi u kući na dedinju, radila je na bankarskim poslovima za velike građevinske projekte sever Afrike i bliski istok. Pričala mi je da su te investicione pare opljačkane za vreme Miloševića i Borke. Bilo je oko 60 milijardi us$. Pokupili su ih Amerikanci, (kako kaže ljudi u šarenim tregerima) a Mira je uspela da prenese u Rusiju samo 2-3 milijarde.
Žuti su nastavili, tamo gde su mogli, tamo gde je Milošević sa sps-om stao.
daj usranu motkuTo mico sad ga lomi
Zar je u Hrvatskoj toliko losa ekonomska situacija da si spao da botujes za Vuqlera?Ovaj zvaljavi lazljivac da ne uzima ime gospodina predsjednika u svoja usta pogana!
U zivotu dinara nisam primio od SNS-a, cak bi bio spreman platiti za iskaznicu, samo da je posjedujem.Zar je u Hrvatskoj toliko losa ekonomska situacija da si spao da botujes za Vuqlera?![]()
U zivotu dinara nisam primio od SNS-a, cak bi bio spreman platiti za iskaznicu, samo da je posjedujem.
Mi smo povezani na spiritualnoj razini.ма ти би гаће скинуо... ти си заљубишка у Вучића...
превише си пристрасан за овакве разговоре
Sigurno laze da nije ubijao ali je pod zastitom sluzbi drzave dosao do nivoa kada moze pored ostalih gadosti i da ubija.Замисли !
А то је забрануто, јел да Мистиче ?
Мислим да лаже да није убијао !
kako samo ovo retardirano zvučiNisam klošar kao Vučić! Radili smo po njegovom nalogu