Беливук је испит на ком је пала држава !

Постоје и неке информације , не знам колико су тачне да је Беловуков отац био повратник са ратишта јер од куда би другачије набавио бомбу .
..........prodajem 2 polovne ruske atomske bombe tipa "Vojvoda" ("Satana" po NATO-klasifikaciji) neupotrebljavane, ..................
ovakvi oglasi imas kolko oces na Internet. Narucis i Amazon ti donese pred kapiju.

1782934_17-01.jpg

Ti si nepismen covek, ja uvek pisem jasno, misli i recenice su jasne,
a to bi znacilo da svaki covek ima svoj stav, misljenje nezavisno
od toga sta i kako ti mislis da bi trebalo da bude , utoliko pre
sto i sam pojma nemas kako se u Srbiji zivi.
toliko si PISMENA da i ja VIDIM da si zaboravila nekoliko zareza u jednoj MNOGO prosto prosirenoj recenici
ajd da se to meni desi, coveku koji je zavrsio skolu u holandiji, pa da se razume

toliko si PISMENA da i ja VIDIM da si zaboravila nekoliko zareza u jednoj MNOGO prosto prosirenoj recenici
ajd da se to meni desi, coveku koji je zavrsio skolu u holandiji, pa da se razume
Bravo Draganče, tO još nije sklepalo smislenu, krštenu rečenicu
od kada sam ja ovde, jeste da je školstvo u teškoj provinciji manjkavo
sa kadrovima ali najviše se iz kuće ponese i nema tu razlike realan život i mreže
jer kod obične proste rečenice jasno je koji profil je u pitanju.

Šteta ove teme, moglo se na nju još dosta ali seoska baba je usrra
kao i većinu na koje zađe.

ауторска тема

Док се политичари међусобно препуцавају око случаја Беливук путем медија и о томе за кога је овај човек радио , нико се није сетио , нити имао вољу да погледа како и на који начин је држава као институција пала на случају Беливук .

Колико нам је познато , оно мало информација које можемо добити путем медија, да је Беливук са девет година био сведок породичног насиља у коме је отац убио мајку , баку и себе на очи дечака .Беливук је одрастао по домовима , вероватно без подршке социјалних служби са вечитим теретом оног што му се десило .

Како медији и држава може уопште да има храбрости да такво дете назове монструмом , на страну што је Беливук диловао за стране обавештајне службе , али зар није сама држава пала на испиту Беливука , не овог убице , него истраумираног дечака од девет година .

Е, за то треба да одговарају политичари и то треба да буде у фокусу

како беше оно...Беливук....Бјеливук...?

Можда ово није Беливук, већ Бјеливук?

Bravo Draganče, tO još nije sklepalo smislenu, krštenu rečenicu
od kada sam ja ovde, jeste da je školstvo u teškoj provinciji manjkavo
sa kadrovima ali najviše se iz kuće ponese i nema tu razlike realan život i mreže
jer kod obične proste rečenice jasno je koji profil je u pitanju.

Šteta ove teme, moglo se na nju još dosta ali seoska baba je usrra
kao i većinu na koje zađe.
ovo :heart: je za tebe
u principu ne volim ljude koji stalno nesto pametuju, niti cu uvrediti coveka ako vidim da je malo "ogranicen"
iako je sve to ovde na forumu varljivo. ko zna ko se nalazi iza nekog avatara
ove "pametne" pokusavam malo dovesti u "pamet", a za ove druge imam puno razumevanje

ovo :heart: je za tebe
u principu ne volim ljude koji stalno nesto pametuju, niti cu uvrediti coveka ako vidim da je malo "ogranicen"
iako je sve to ovde na forumu varljivo. ko zna ko se nalazi iza nekog avatara
ove "pametne" pokusavam malo dovesti u "pamet", a za ove druge imam puno razumevanje
Tako je , ni ja se ne vatam za pravopis kod normalnih ljudi
ali kad vidim da neko konstantno ljude mobinguje tim glupostima,
a sam/a je nepismena do bola , to već iritira.:)

Pozzić, odo' :cao:

p.s. iza odo' = apostrof koji zamenjuje H, da neuki još nešto nauče :rotf:

Back