Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Prosto mi je neshvatljivo da obrazovani ljudi koriste usluge takvih sharlatana !
Kakav stav imate o tome ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prosto mi je neshvatljivo da obrazovani ljudi koriste usluge takvih sharlatana !
Pa ,barem da ima srednju skolu .To je dovoljno da moze razlikovati babe i zabe .Definisi obrazovane ..![]()
U Srbiji se oni sa srednjom skolom smatraju neobrazovanim ?Nisi rekao inteligentni, nego obrazovani. Pod obrazovanim ja podrazumevam fakultet.
Ljubana , zlato , dobices jedinicu zbog promasene teme ! Nebitna je skolska sprema ( ili je manje bitna )Zavisi koliko je uspeo da se obrazuje u te četiri godine.
Meni je interesantnije, a mislila sam da i ti misliš na takve, koji su završili fakultete, trebali bi da su mnogo stabilniji i razumniji, sigurno obrazovaniji, a opet pokleknu i obraćaju se za pomoć u naslovu teme navedenim.
Tako je zlato , da razbucamo sharlatane !Izvini. Ja se uhvatila za reč obrazovani. Popraviću se.
Corav ce da prohoda , kljast ce da progleda ?Svaka osoba koja krene kod vračare ili žutog maga mora da se pripremi na surovu istinu koju će čuti od njih. A to je da ima nekog ko im radi o glavi, ili karijeri, ljubavi...
Neko crn, što im dolazi u kuću, ili plav, sa posla... Oni nek razmisle ko bi to mogao biti.
Ili ne mogu da ostanu u drugom stanju jer su nagazile na nešto. Ali, imaju sreće što su došle kod njih. Za male pare, jer ništa nije mnogo za sreću, ne znam tarife, sve se može..... Paralizovan će da prohoda.