BELI MAGOVI I NEPISMENE VRACARE

Pa ne znam , verovatno bi na to odgovorio bolje neko ko se obracao doticnima.
U svakom slucaju ljudi koji imaju probleme hvataju se za svaku slamku .
Ne moze ih se osudjivati zbog toga .
I obrzovani i ne obrazovani imaju probleme , mada ne shvatam koje to obrazovanje direktno utice na individualno vidjenje tih stvari ?Kao da je to uopste presudno

Zavisi koliko je uspeo da se obrazuje u te četiri godine.
Meni je interesantnije, a mislila sam da i ti misliš na takve, koji su završili fakultete, trebali bi da su mnogo stabilniji i razumniji, sigurno obrazovaniji, a opet pokleknu i obraćaju se za pomoć u naslovu teme navedenim.

Zavisi koliko je uspeo da se obrazuje u te četiri godine.
Meni je interesantnije, a mislila sam da i ti misliš na takve, koji su završili fakultete, trebali bi da su mnogo stabilniji i razumniji, sigurno obrazovaniji, a opet pokleknu i obraćaju se za pomoć u naslovu teme navedenim.
Ljubana , zlato , dobices jedinicu zbog promasene teme ! Nebitna je skolska sprema ( ili je manje bitna )
Tema su bijeli i crni magovi ,vracare , razni horoskopi ,vudu magija i razni drugi koorci palci ! :D

Svaka osoba koja krene kod vračare ili žutog maga mora da se pripremi na surovu istinu koju će čuti od njih. A to je da ima nekog ko im radi o glavi, ili karijeri, ljubavi...
Neko crn, što im dolazi u kuću, ili plav, sa posla... Oni nek razmisle ko bi to mogao biti.
Ili ne mogu da ostanu u drugom stanju jer su nagazile na nešto. Ali, imaju sreće što su došle kod njih. Za male pare, jer ništa nije mnogo za sreću, ne znam tarife, sve se može..... Paralizovan će da prohoda.

Svaka osoba koja krene kod vračare ili žutog maga mora da se pripremi na surovu istinu koju će čuti od njih. A to je da ima nekog ko im radi o glavi, ili karijeri, ljubavi...
Neko crn, što im dolazi u kuću, ili plav, sa posla... Oni nek razmisle ko bi to mogao biti.
Ili ne mogu da ostanu u drugom stanju jer su nagazile na nešto. Ali, imaju sreće što su došle kod njih. Za male pare, jer ništa nije mnogo za sreću, ne znam tarife, sve se može..... Paralizovan će da prohoda.
Corav ce da prohoda , kljast ce da progleda ? :hahaha:

Dženifer Lopez u kandžama sekte Santerije, kulta sa Karipskih ostrva (njen guru je žena)

Marlej Gonsales prisustvuje svim njenim snimanjima i koncertima
Holivudska glumica i pop pevačica latinoameričkog porekla Dženifer Lopez je već nekoliko godina veliki poklonik Santerije, kulta nastalog na Karipskim ostrvima pod uticajem katoličke religije i afričkog spiritualizma. Nijednu značajnu odluku u svom životu Dženifer ne donosi ukoliko se prethodno ne posavetuje sa svojom "duhovnom zaštitnicom" Marlej Gonsales, sveštenicom tog kulta.
U SAD je registrovano oko 150.000 poklonika ovog kulta, a veruje se da ih širom sveta ima više od milion. Sveštenici Santerije prizivaju duhove umrlih, pripremaju čarobne napitke kojima navodno leče različite bolesti i bacaju dobre i zle čini. Najkontroverzniji ritual ovog kulta predstavlja žrtvovanje životinja, kokoške, koze, goluba, ili kornjače.

Borci za zaštitu životinja podneli su američkom vrhovnom sudu tužbu protiv prve Santerija crkve u SAD, Crkve Lukumi Babalu Aje koja je otvorena 1971. Ali, u skladu sa Prvim amandmanom američkog ustava, sud je doneo jednoglasnu odluku da je pripadnicima ove sekte dozvoljen ritual žrtvovanja životinja, budući da je to samo oblik njihovog verskog izražavanja.

santeria1-550x367-custom.jpg

Dženiferini prijatelji tvrde da je ona svesna da verovanje u Santeriju podrazumeva i prolivanje životinjske krvi. Po njihovim rečima, ona odlučno odbija da učestvuje u takvim ritualima. Samo je jednom prisustvovala spiritualističkoj seansi, koju svakog petka organizuje sveštenica Marlej, i bila je zgrožena i uplašena, iako su samo prizivani duhovi, bacane čini i izgovarane kletve. Džej Lo se od tada sa sveštenicom najradije viđa isključivo u četiri oka.

Glas javnosti

Poslednja izmena:
Ovo za Dženifer nisam ranije pročitala, ali je činjenica da je retko ko iz Holivuda "sam sa sobom". Kad kažem "sam sa sobom", mislim na to da svi imaju neke gurue, duhovnike, ili su članovi neke sekte. Madona se primila na Kabalu, a poveliki broj su sajentolozi, šta god to bilo i propovedalo. Ima još, al ko će da pohvata.

Prosto mi je neshvatljivo da obrazovani ljudi koriste usluge takvih sharlatana !
Kakav stav imate o tome ?

конзумираш углавном затровано, дал образовање ил медије ил намирнице, плаћаш данак свакој наоружаној шуши и једини ти је проблем што неко ко је од тога пуко тражи помоћ?

E sad,vidimo bune se ljudi iz udruzenja za zastitu zbog ubistva zivotinja.A naslov teme je nepismene vracare.Jako lep naslov i uvodni postovi o beloj magiji.I uzimanju para.

Uzela 1000 maraka.Da li je zenu neko terao da plati ? Da li je "prevarena" gospodja bila pre toga kod lekara ? Jeste.I,sta je bilo,sta joj je rekao doktor?

Koliko ljudi u toku dana strada od lekarske greske,a koliko od belih magova?

Koliko su magovi crni koji pokusavaju bolest da sprece biljem i prirodnim putem,a koliko su ljudi crni koji i pored upozorenja ovih prvih da vode racuna o svom zdravlju unose u svoje telo svakakve hemikalije i otrove.

Mag je covek kao i svaki drugi,od cega ce svom detetu da kupi cipele za skolu.Od vasih proizvoda iz supermarketa koji vi prodajete i naplacujete,koji su sve samo ne zdravi,koji posao vi radite koji se busate,koliko vas radi u trgovini i mladima prodaje alkohol za novac,deci grickalice sa l-cistein?
Soul%20Sister%20Mag%20Logo.jpg

Ko na kraju ispade da je crna vracara?Tebe pitam ljubana.

Valjda sam bio jasan u predhodnom postu.Svako ko je pismen trebao je shvatiti jer je poenta jasna,pisano je tecno i nista nije zakukuljeno.

Magovi i vracare savetuju zdrav nacin zivota i lece ljude koji im se obrate i koji u preko 90% ne naplacuju svoj rad,narocito onaj deo koji se odnosi na davanje znanja u vezi prevencije bolesti.

Ko je beo a ko crn,mag ili oni koji dolaze kod njega i koji po tim ljudima uvek obasipaju paljbu,osude i nipodostavanja,poput uvodnih postova na ovoj temi.A ne daju nam sa druge strane i pozitivna iskustva i primere iako ih znaju ?

Tebe pitam ljubana.

Poslednja izmena:
Sad mi je jasno šta si pitao.
Na žalost, ja nikada nisam čula za pozitivna iskustva. Nemoj da se ljutiš, ali tako je.
I ti koji idu su takodje donekle krivi. Možda su i skroz krivi, ali život je težak. Mnogi nisu dorasli. Davljenik se i za slamku hvata.
Ti se, pretpostavljam, baviš nečim sličnim, pa se zato nalaziš pogodjen. I pretpostavljam da nemaš nameru da varaš ljude, da uzimaš koliko ti daju, koliko su zadovoljni... Da čitaš, da se trudiš, da misliš da se duhovno uzdižeš. Da pomažeš. Ali moj utisak je da grešite jer je linija tanka. I da ti sam možeš na kraju da budeš prevaren.
Neću da pričam o onima koji se bave i koji traže crnu magiju.

Back