Belgijski ovčar - Malinoa

Razmisli, mislim da su malinoe lakše za rad, sopovi su komplikovaniji i od tvog Snupija. A za cene, pošalji mu pp, sve drugo je reklama i spam. ;)

Dobila sam informaciju:super:
Pa iskreno i meni se mozda vise i svidjaju jer su to ipak psi kojima se zna karakter, navike itd...e sad meni nema sta da cuva niti bi psa ikada vodila na izlozbe i ostalo, jednostavno mislim da je to pravi pas za mene.
Izgleda da ce ipak biti malinoa, uvek zenka naravno. Pozdrav svim njihovim ljubiteljima

Dobila sam informaciju:super:
Pa iskreno i meni se mozda vise i svidjaju jer su to ipak psi kojima se zna karakter, navike itd...e sad meni nema sta da cuva niti bi psa ikada vodila na izlozbe i ostalo, jednostavno mislim da je to pravi pas za mene.
Izgleda da ce ipak biti malinoa, uvek zenka naravno. Pozdrav svim njihovim ljubiteljima

Uz nadu da Jevđo (drži sopove) ovo neće videti, pametan izbor. :ok:

ResizeofDSCI0008-1.jpg

SEVE u niskom letu :hahaha::hahaha::hahaha:Kod nas se sve ovako radi.

Dobio sam ga od Andjelka sto drzi dresuru kod Obrada na poligonu. Rekli su mi ko su roditelji ali naravno zaboravio sam videcu kad uzmem rodovnik. Znam da mu je cale iz Belgije a keva je kod nas i zove se Yala ako to nesto znaci. A dobra je kombinacija sigurno jer je a Andjelko uzeo stene iz tog legla za sebe.

znam kombinaciju.Otac je uvezen pas i nalazi se kod Birkina tu kod vas u BG! Ja sam sa njime hteo da parim al sam imao preca posla pa je ostalo za sledece teranje.Taj muzjak je jako dopadljiv bar meni taman je skoro crn.Kako ti Losmi stene reaguje na lopticu ili bilo sta?Jel ga interesuju predmeti?

Smesan je skroz samo laje na sve sto vidi kostresi se, rep mu je uvek podignut skroz i samo se siri po dvoristu. A Dona ga samo cudno posmatra. Nocas su zajedno spavali u boksu(drugi je u izgradnji)
i lajao je ko lud i samo u jednom trenutku je zacutao. Mora da mu je Dona sljepila koji samar da se smiri:)

Back