Belgijski ovčar - Malinoa

Kako Vam psi podnose vrućinu.
Mi ponekad odemo na reku i onda Dona i Baja uđu u vodu (Baja samo ako je Alfa u vodi). Kući je na sred dvorišta postavljeno koritance u kojem su nekada moja deca kao bebe bila kupana napunjeno vodom i tu Dona uđe, pokvasi se isprska šapama sadržaj celog koritavca (pa jovo nanaovo puni) a Baja ne ulazi. Pretprošle godine bio je umesto koritanca bazenčić, ali služio je i da se grize pa je brzo okončao radni vek.

DSCI0009-2-1.jpg

DSCI0014-3-1.jpg

DSCI0011-1-1.jpg

Evo ti Seve malo kako skace,slobodan skok za lopticu slika broj 1.

Ove slike sve sam slikam verovali ili ne.Aparat je od 2MP.Cas radi cas ne al ja stancujem slike samo puca,mnogi se cude sa cime ja to pravim a kad su ga videli (aparat) hteli su da ga bace.:hahaha: Al ja eto pravim slike.
birkin-1.jpg

Losmi od tvog srenca je ovo otac.Kad je bilo takmicenje na Makisu onda ga je Birkin doveo.Pas je 1 liga!! Sa njime cu kamu da parim sledeci put.

Joj secam se pa to je onaj skroz crn od napred i faca skroz crna da se uplasis kad ga vidis. Secam se bas mi je ostao onako upecatljiv sa Makisa. Pa sta da kazem samo neka bude na tatu a moze i na mamu necu se ljutiti:) Hvala za ovu sliku MIgora.pozz

Mali mi se svidja,e sad kako budes radio tako ces imati.;) A sto se tice krvne linije nisi mogao bolje nabaviti.Svaka cast!! Imal i meni jedno?;) Samo ga pali na lopticu,razvijaj mu refleks na nju.Mislim a i ubedjen sanm da ces imati jednog lepog i radnog kerica.Pazi kod njih nije bitno da su exterijerno lepi,nego je prvobitno da su RADNI!! E sad ako je jos i exterijerno lep pa i na tom planu nesto osvoji onda sta da ti kazem?

Mali mi se svidja,e sad kako budes radio tako ces imati.;) A sto se tice krvne linije nisi mogao bolje nabaviti.Svaka cast!! Imal i meni jedno?;) Samo ga pali na lopticu,razvijaj mu refleks na nju.Mislim a i ubedjen sanm da ces imati jednog lepog i radnog kerica.Pazi kod njih nije bitno da su exterijerno lepi,nego je prvobitno da su RADNI!! E sad ako je jos i exterijerno lep pa i na tom planu nesto osvoji onda sta da ti kazem?

Hocu hocu bice on dobar. Na zalost nema i ovaj je bio rezervisan cak su ljudi dali kaparu ali na kraju nisu dosli po njega ko zna zbog cega.
Drago mi je da ti se svidja malisa. pozdrav

teletekt? Sta je to?

Teletekt je ogrlica koja proizvodi struju,radi na baterije koje se pune a aktivira se preko daljinskog. Inace najlaksi nacin za kaznjavanje psa ako je daleko. Ja sam to koristila da mog idiota oducim od prozdiranja po ulici,ali kad ima tu ogrlicu 100% promeni ponasanje,tako da sam je vrlo brzo izbacila iz upotrebe. Moze da se podesava jacina udara. Slicno je struji koju prizvode baterije samo moze biti mnogo jaca.

Idealna sprava ako neki idiot zeli da mu pas bude istraumiran i da slusa sve,kao da je na dzojstik. Ima i verzija antilajac,isti sistem samo sto se aktivira na glas,samo sto ja licno mislim,po iskustvu,da se ne aktivira na glas nego na pokret ili vibracije u grlu,tako da pas odbija cak i vodu da pije.

Back