Belgijski ovčar - Malinoa

Meni liche na dugodlake nemace :)

Ne lichi mi na ovaj profil :)

w.s.cash.DSC_0295.jpg

Najpre da kazem odlicna tema, znam vec ponesto o ovoj rasi ali znanja nikad dosta :) Ja sam nabavio jednu zenkicu Malinoe staru 3,5 meseca......zanima me kada je najbolje da je posaljem na dresuru, jer u kuci imamo malo dete pa se pojedinci boje da je ne daj Boze ujede kad poraste....unapred hvala

Najpre da kazem odlicna tema, znam vec ponesto o ovoj rasi ali znanja nikad dosta :) Ja sam nabavio jednu zenkicu Malinoe staru 3,5 meseca......zanima me kada je najbolje da je posaljem na dresuru, jer u kuci imamo malo dete pa se pojedinci boje da je ne daj Boze ujede kad poraste....unapred hvala

Idealna opcija bi bila ici zajedno sa psom na dresuru, cas po cas, i uporedo gledati The dog whisperer svakog dana u 18h na National Geographic, on pre svega uci vlasnike da izgrade autoritet kod psa, posle sve ide lako.

moji bi za našu decu ujeli i nas čini mi se
koliko se deca vezuju za pse nije ništa spram vezivanja psa za dete

a poznato je da su maline naročito privržene

Ako neces da je paris, sterilisi je obavezno, jeste da kosta ali je bolje. Mada treba pogledati gde u Bgdu ima sterilizacija po hiljadi, dve dinara, jer na veterinarskom nije besplatna.
A sto se tice teranja, meni je bila frka sa Leom, jer je Snupi cak i vrata ulazna razvalio, bilo mi je zao njega sto se pati al bolje je bilo tako...

Zdravo svima. Moja Rea (stene 4 meseca je vrlo plasljiva), pa pitam iskusne kolege, da li se to na vreme moze ispraviti?
Drgo pitanje je gde se odrzava naredni agiliti iliti pak druzenje kako bih se upoznao malo bolje sa nacinom odgoja steneta.
Pre nekoliko dana, komsija mi je reko da je njegov drugar u gradu imao malinoua i da je napao njegovu cerkicu koju je propisno izujedao, da li je to moguce??????????????

Srdacan pozdrav !

Back