Dig.iTallEVIL
Zainteresovan član
- Poruka
 - 316

Meni liche na dugodlake nemace 
Ne lichi mi na ovaj profil

Ne lichi mi na ovaj profil

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tervuren (?) у португалској војсци:
Pogledajte prilog 216364
(Молим само потврду да ли је Tervuren или не. Мени јако личи. Хвала!)
Pogledajte prilog 216364
Pogledajte prilog 216364

Preslatki su
ja cu uzeti jedno, cim se steknu uslovi za jos jednog kucova.
Otkad to pricamo i ti i ja.![]()

Ako mozes (a da te ne izbaace iz kuce sa sve psima 
) sto ne?!
 mada nisu problem pare, za vakcinacije bih imala, ali za ne daj Boze ...
 Ja sam nabavio jednu zenkicu Malinoe staru 3,5 meseca......zanima me kada je najbolje da je posaljem na dresuru, jer u kuci imamo malo dete pa se pojedinci boje da je ne daj Boze ujede kad poraste....unapred hvalaNajpre da kazem odlicna tema, znam vec ponesto o ovoj rasi ali znanja nikad dostaJa sam nabavio jednu zenkicu Malinoe staru 3,5 meseca......zanima me kada je najbolje da je posaljem na dresuru, jer u kuci imamo malo dete pa se pojedinci boje da je ne daj Boze ujede kad poraste....unapred hvala
imamja Bajinog sina ili ćerku
mogu da biram
ali što pre....
važi ya sve zainteresovane
Najpre da kazem odlicna tema, znam vec ponesto o ovoj rasi ali znanja nikad dostaJa sam nabavio jednu zenkicu Malinoe staru 3,5 meseca......zanima me kada je najbolje da je posaljem na dresuru, jer u kuci imamo malo dete pa se pojedinci boje da je ne daj Boze ujede kad poraste....unapred hvala
Na kakvim sam ja mukama ufff...
Sad sam zvala ovog mog i kazem mu greota bre sad dolazimo za Nis tama da ga uzmemo,Znas li ti sta je to?? Bajino dete...
Sta li cu sve morati da uradim da dobijem stene svesna nisam...

Toliko bi mi drago bilo da ti uzmes malog antihrista, kad vec ni Say ni ja ne mozemo, skoro k'o da sam ga ja uzela! 
Probaj saToliko bi mi drago bilo da ti uzmes malog antihrista, kad vec ni Say ni ja ne mozemo, skoro k'o da sam ga ja uzela!
![]()

Bice ih jos sigurno...Ja se iskreno nadam da cemo se lepo druziti narednih godina i da mi srce nece riknuti pre vremena![]()