Belgijski ovčar - Malinoa

nemam ih gde, bilo bi mi mnoooogo da uzmem jos jednog psa, nemam vremena da mu se posvetim, ali zenkicu cu uzeti sigurno sam da se steknu uslovi. :aha:

Da, upravo, mada mimi's dad polako navlaci bagremovo kolje za ogradu oko ekonomskog dela placa, do puta cemo neku ozbiljniju... :whistling: A pre neki dan su, kaze mi mama, posli na kvantas po papriku i usput stali da pogledaju velike kucice za pse. :D

Koliko traje dresura malinoa.

Ako je malinou tako dobar cuvar zasto ga strucnjacu nisu stavili medu prvih 10 pasa cuvara.

Da li mi mozete odgovoriti u kojoj Mostamici kolege imaju malinoa.

Unapred hvala.

Srdacan pozdrav !

Dresura bilo kog psa u smislu rada s njim traje celog zivota a koliko brzo pas nesto uci je vec individualno i zavisi i od samog psa i od onoga ko sa njim radi.

Koji to strucnjaci?! :dontunderstand: Rasa je zvanicni policijski pas Evropske unije, sta ces vise?!

Pre svega, cestitam na prinovi i na izboru. :klap: A osnovna stvar sa vaspitanjem steneta je doslednost-sto mu jednom jedan clan domacinstva zabrani, nikad niko ne sme da mu dozvoli jer se tako stvara zbunjen i neuravnotezen pas a takav je, makar bio i mali, opasan. A sto se tice ishrane, tu vec covek ne moze da bude pametan, sta da posavetuje. Za pocetak je najbolje ne eksperimentisati i odluciti se za kvalitetnije granule za stence jer su one kompletan, izbalansiran obrok prilagodjen stenetovim potrebama ali sve se to uci "u hodu".

Hvala puno. Posveticu mu maksimalnu paznju, trenutno malo cvili jer se odvojio
od majke ali se nadam da ce prestati za par dana. Dobija granule prekrivene malo
sa jogurtom, mislim da je to ok.
Sto se tice dresure molio bih za komentar u vezi klik metodom,, koju sam citao
na netu.

Unapred hvala.

Srdacan pozdrav !

Ili Bia :)
(Iz grčke mitologije:
She's the personification of Force and Power :per:, the daughter of Pallas and Styx. Pallas, in this case, being a boy and a Titan, not Athena or a nymph (or even a Giant for that matter). Anyway, she's the sister of Nike, Cratos (Power) and Zelus (Rivalry). She bound Prometheus as punishment for his stealing fire from the Gods for us insignificant humans.) :worth:

Poslednja izmena:
Ili Bia :)
(Iz grčke mitologije:
She's the personification of Force and Power :per:, the daughter of Pallas and Styx. Pallas, in this case, being a boy and a Titan, not Athena or a nymph (or even a Giant for that matter). Anyway, she's the sister of Nike, Cratos (Power) and Zelus (Rivalry). She bound Prometheus as punishment for his stealing fire from the Gods for us insignificant humans.) :worth:

Bia mi se zove AST. U svakom slucaju hvala. Srdacan pozrav !

Back