Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
Pozerka....Koristi lepo vreme za suncanje![]()
Lepa je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozerka....Koristi lepo vreme za suncanje![]()
Ti bi i nemackog i belgijskog![]()
![]()
nemam ih gde, bilo bi mi mnoooogo da uzmem jos jednog psa, nemam vremena da mu se posvetim, ali zenkicu cu uzeti sigurno sam da se steknu uslovi.![]()
A pre neki dan su, kaze mi mama, posli na kvantas po papriku i usput stali da pogledaju velike kucice za pse. 

,sad ih je troje,nikako da ubedim burazera da ih sve ostavimo
.Ali ostatku bande to nikako ne smeta i nastavljaju da divljaju...Druzina se jutros smanjila za jos jednog clana,sad ih je troje,nikako da ubedim burazera da ih sve ostavimo
.Ali ostatku bande to nikako ne smeta i nastavljaju da divljaju...

Koliko traje dresura malinoa.
Ako je malinou tako dobar cuvar zasto ga strucnjacu nisu stavili medu prvih 10 pasa cuvara.
Da li mi mozete odgovoriti u kojoj Mostamici kolege imaju malinoa.
Unapred hvala.
Srdacan pozdrav !
Rasa je zvanicni policijski pas Evropske unije, sta ces vise?!Dresura bilo kog psa u smislu rada s njim traje celog zivota a koliko brzo pas nesto uci je vec individualno i zavisi i od samog psa i od onoga ko sa njim radi.
Koji to strucnjaci?!Rasa je zvanicni policijski pas Evropske unije, sta ces vise?!

E,lepo receno,nema sta...U pravu si.E,lepo receno,nema sta...U pravu si.
A osnovna stvar sa vaspitanjem steneta je doslednost-sto mu jednom jedan clan domacinstva zabrani, nikad niko ne sme da mu dozvoli jer se tako stvara zbunjen i neuravnotezen pas a takav je, makar bio i mali, opasan. A sto se tice ishrane, tu vec covek ne moze da bude pametan, sta da posavetuje. Za pocetak je najbolje ne eksperimentisati i odluciti se za kvalitetnije granule za stence jer su one kompletan, izbalansiran obrok prilagodjen stenetovim potrebama ali sve se to uci "u hodu".Aman ljudi, da li je moguce da niko ama bas nista ne zna o malinoima, ili vas samo mrzi da pisete?
Drugari, moze li neki predlog za ime mog malinoua , zenka je.
Srdacan pozdrav !

, the daughter of Pallas and Styx. Pallas, in this case, being a boy and a Titan, not Athena or a nymph (or even a Giant for that matter). Anyway, she's the sister of Nike, Cratos (Power) and Zelus (Rivalry). She bound Prometheus as punishment for his stealing fire from the Gods for us insignificant humans.) 
Ili Bia
(Iz grčke mitologije:
She's the personification of Force and Power, the daughter of Pallas and Styx. Pallas, in this case, being a boy and a Titan, not Athena or a nymph (or even a Giant for that matter). Anyway, she's the sister of Nike, Cratos (Power) and Zelus (Rivalry). She bound Prometheus as punishment for his stealing fire from the Gods for us insignificant humans.)
![]()
Moja ce se zvati Kali, po krvolocnoj, opakoj hindu boginji. Mislim da je za njih dobro ime Atina...

Moj drug ima zutog hovavarta, zove se Kali. Ogromna je, ali je to najblentavije kuce na svetu. Ima preko 3 godine, a i dalje se ponasa kao stene. NIkakve veze sa imenom![]()

opis moje kuje; crna nemachka ovcarka Kali (ime je trebalo da pristaje) 16 meseci, blentavo shtene! 
Ja mislim da ce mi se kuca zvati AKITA.
Srdacan pozdrav !
opis moje kuje; crna nemachka ovcarka Kali (ime je trebalo da pristaje) 16 meseci, blentavo shtene!
![]()

A akite mirne i dobrocudne?! To te neko slagao!
Jedan u KV imao 10 meseci kad je pojeo dva utrenirana pita, pazi, ne zaklao, bukvalno pojeo dok su gazde bile u kuci.