Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Tema ima potencijal da se pretvori u krvavu bajku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametne zene tim stvarima smaraju mushkarce a mi chutimo i klimamo glavom.I onda dodje na red kontrolno pitanje a mi nemamo pojma shta ste prichale.I svima lepo a pogotovo nama kad prekinete sa prichom.a znam da hoće o svojim trenutnim problemima, a meni je preko glave mojih i nemam snage za tuđe,
Bijele lazi su ok, svi posezu za njima tu i tamo...nikog ne ugrozavaju, naprotiv...to im i jeste namjena.
Bilo bi krajnje besmisleno poricati ih. Postoje. Tacka.
...e, sad sto su tanane granice izmedju ovih i onih lazi...i licni dozivljaj/mjerila za iste, to je vec d(r)uga prica...
''Istina koja je rečena sa rđavim namerama, gora je od svih laži koje možete izmisliti.'' -Blejk
Namera je ono sto pravi razliku![]()
Postoje li bele laži? ili je laž, laž?
al sam juče lagala na nekom razgovoru za posao, ebote kad moram...oni ne žele da im pričaš istinu![]()
i ja na kafi
i to sam tako ochigledno lagala, mislim meni je bilo ochigledno, da sva sreca da je bio mrak jer sam garant bila crvena ko bulka![]()
a nije lepo da lažeš kad ideš na kafu![]()
bila sam primorana...mada ako cemo realno, nisam bog zna kako slagala...
to shto sam rekla u neku ruku nije laz, sve zavisi kako se posmatra![]()
''Istina koja je rečena sa rđavim namerama, gora je od svih laži koje možete izmisliti.'' -Blejk
Postoje li bele laži? ili je laž, laž?