al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
***** ja Tijanicu mater ako za to sranje i dalje trosi pare od preplatePočelo je snimanje 3. sezone (poslednje)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
***** ja Tijanicu mater ako za to sranje i dalje trosi pare od preplatePočelo je snimanje 3. sezone (poslednje)
***** ja Tijanicu mater ako za to sranje i dalje trosi pare od preplate
Tesko smece od serije. Jos za ulogu pantica uzeli Petra Kralja koji je rodjen za sve osim za komediju.Uzas.
zašto sranje ? i molim te daj mi primer dobre serije (novije) može i strana ? I obrazloži zašto je ta serija bolja od B:L:
Seriju ocigledno vadi ne ponovljivi Lane Gutovic i vecina auditorijuma gleda seriju samo zbog njega(i ja sam medju njima,dok za ostale likove,menjam kanal).Mislim da je Sinisa Pavic mozda i "presusio" sto se tice inspiracije,a to se najbolje vidi u seriji "Stizu dolari",po meni najgora serija koju je on napisao.Takodje cinjenica je da su njegove najbolje serije (ne ponovljivi "Vruc vetar","Bolji zivot","Srecni ljudi","Porodicno blago" itd.) bile plod izuzetne saradnje sa genijalnim Acom Djordjevicem,koji je maestralno vodio ekipu izuzetnih glumaca,kojih danas sve manje ima.Nedostatak pravih glumaca i dobre ideje,plus fore koje se "vade" jos iz "Diplomaca" i "Pozorista u kuci",cine danasnje njegove serije poprilicno slabim.
A sto se tice neke dobre domace ili strane serije u novije vreme,kod nas ih evidentno nema,jos od prvog dela Crnog Gruje(mada je plagijat,ali 'ajde),a slicno je i sa kinematografijom(izuzetak sjajni "Hadersfild")."Rode" su bile dobar pokusaj,koji je na kraju sjeban scenarijom koji se pisao "u letu" i tako je jedna odlicna ideja otisla u nepovrat.Sto se stranih serija tice,Englezi su majstori za humoristicke serije,i tu nemaju premca(za razliku od onih americkih humoristickih serija pravljenih iskljucivo za pacijente klinike "Laza Lazarevic";samo njima to moze da bude smesno)
Takodje,muka mi je od svih onih "urbanih" likova,kao,sve sto je na Pinku ili RTS-u to je shit,a na B92,kao,sve je ono kao cool i extra.Mislim,ona "Klinika" je pandan "Kursadzijama",znaci vicevi iz 1902.godine,pretoceni u igranu formu,koju jedino vade Srdjan Miletic,Bule Goncic i Rene Bitorijac.Pored toga sem "Roda",oni nemaju nijednu njihovu autenticnu seriju,vec sve daju neke hrvatske serijije,za koje mi treba titl da bi ih razumeo,jer pricaju 200 na sat.Sve u svemu slabo,pateticno i jadno,bez neke perspektive da ce biti bolje.Jedino,ostaje nam da gledamo one stare dobre serije i da se nadamo da ce neko na tim temeljima,izgraditi novi,bolji domaci serijski i filmski program.
Da nije one " Кафанице поред Шиша " bila bi najgora serija .
A na Sojica najvise podseca Palma , seljacine i jedan i drugi .
Koleginice, premestio sam vam ovu temu sa Politike. Ako nađeteš za shodno zatvori je.
O tome koja je bolja a koja gora serija, predji na podforum Televizija, meni se lichno svidjaju Paviceve serije. Temu o Beloj ladji sam otvorio ovde zato shto je politichki zhivot Srbije glavna tema serije.
Shta mislite o ovoj seriji? Koji politichar je po vama najsllichniji Srecku Shojicu? Ja bih reko Toma.
Sta mislite o toj seriji? Danas valjda pocinju nove epizode... Meni je to najbolja serija ikada snimljena!!!