Bela Ladja...

Serija je jezivo glupa i vredja inteligenciju.
Ipak, po tome je nenad**biva ona druga RTS-ova Baba se ceslja ili kako se vec zove, ta zaista nema konkurenciju. Gde idu pare od nasih predplata... jezivo.

Serija je glupa da gluplja ne moze biti.Gluma,sama prica to je stvarno zalosno.A najgore mi je kad ugledam onog glumca,ne mogu da mu se setim imena koji bi trebalo da glumi Pantica.Ne moze to niko da uradi kao sto je to nekad radio Nikola Simic

Zove se Petar Kralj ...
I serija nije loša ...
I pitanje za : ma poznaće se on i sam ...
A pitanje je : koja to "škola" ili "stručnost" je potrebna da bi ocenjivali seriju...Bilo koju...

A pitanje je : koja to "škola" ili "stručnost" je potrebna da bi ocenjivali seriju...Bilo koju...
Nije pitanje stručnosti kada se govori o pukom razgovoru i površnoj oceni serije.
Ali, kada se gleda sa tehničke strane na seriju, i to u nekom užem smislu, onda je ipak potrebno bar neko iskustvo, ako ne stučnost u polju kinematografije da bi se objektivno ocenilo stanje stvari, što mislim i da je logično.

Pustite Bena, on voli da filosofira tako ponekad :lol: :mrgreen:
Ozbiljno, ne treba ti nikakva stručnost da vidiš da je serija ekstremno loša... Počevši od glupog scenarija, glupog smisla za humor, verujem i te tehničke strane, koja je loše urađena, serija je samo bleda kopija...

Pustite Bena, on voli da filosofira tako ponekad :lol: :mrgreen:
Ozbiljno, ne treba ti nikakva stručnost da vidiš da je serija ekstremno loša... Počevši od glupog scenarija, glupog smisla za humor, verujem i te tehničke strane, koja je loše urađena, serija je samo bleda kopija...

On je moderator ovde mora da filozofira ! :D

Sada je u toku tesna koza.
Bela ladja je kao skup svih popularnih srpskih serija u jednoj ! :cool:

srecko_sojic.jpg

Da nisam gledao "Tesnu kožu" i da mi se nije svidela, verovatno ne bih gledao "Belu lađu". Ovako, s obzirom da je to kao neki, što bi se engleski reklo, spin-off, uzmem ja ipak da gledam... Ono što mi se ne sviđa je što je jedino Lane od svih glumaca iz stare postave tu... Mislim, ne sporim da je Petar Kralj dobar glumac, ali jednostavno smo svi navikli na Simića u ulozi Pantića i onda nekako prosto nije to to...

Čak i Pantićevoj deci su izmenjena imena: njegovi sinovi su se zvali Branko i Aca a sad su Marinko i Blaško. Marinko spominje da je radio kao noćni čuvar tako da je on izgleda Brankov ekvivalent... Jedino se Mira i dalje zove Mira :) a ako se sećate i ona "stara", koju je tumačila Danica Maksimović, imala je muža... pojavljivao se nakratko u "Tesnoj koži 2"... mada ovaj nije isti taj...

U stvari, osim Laneta se još jedan glumac iz stare postave pojavio u "Lađi" i to Gojko Baletić, ali kao Pantićev advokat...

Ali slažem se sa Dragančetom_1992 da ne može da se poredi sa "Tesnom kožom"...

Back