Objektivno znaci sagledavanje stvari netendenciozno i iz nepristrasnog ugla,i ne podrazumeva skupinu ljudi koja ce da nesto ocene...Opet misljenje ne namecem vec iznsim moje vidjenje stvari koje moze, ali i ne mora biti tako.
Seriju gledaju milioni ali da li je to neki uspeh obzirom na sledece okolnosti:emituje se u udarnom terminu, nastavak je prethodniih uspesnijih serija pa se ljudi opredeljuju da je gledaju zbog toga, ima li trenutno nesto bolje i naravno Lane Gutovic je tu koji izvlaci celu stvar...?
Serija je uradjena nespretno jer neke drustvene aspekte nerealno karikira a pojedine situacije su nekako izvestacene, kao da nema fluidnosti u likovima...
Tvoje najbolje pitanje je vezano za ulogu Pantica. Moramo se sloziti da je Kralj promasaj, ali posle Tesne koze i uloge Simica ruku na srce retko ko bi i mogao bole,ali recimo nzm Drago Cumic, Nikola Kojo...
Sto se radnje tice uopste nisam ni poredio te serija samo sam naveo da su one bile uspesnije...Dolari stizu se vrte pomalo u krug jer ima delova kada se nista ne desava,a onda u par epizoda nastane fles zanimljivih scena, sto nije bio slucaj sa npr Blagom gde je svaka epizoda bila nekako cekana...
Moje zavrsno: ok je politicka prica,osmisliti kvalitetan scenario ocisnjen od fragmenata nekih serija, osmisliti nove likove,i sve ukomponovati u formu parodije, nesto poput Kamena mudrosti npr. Pogledajte...glumac poput Dragana Jovanovica koji pored Gutovica mozda ima najveci kapacitet ima marginalnu ulogu...