Bela kuga....

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E znala sam da ce najbitnija stvar biti alkohol ili droga.
A seks? Ozbiljno, zar to nije nesto sto nema toliko veze sa, recimo sazrevanjem (ako drogu i alkohol stavimo u tu kategoriju).
Da li se i dobar seks preraste? Ili dobar seks vise nema veze sa spontanoscu a bogami ni sa perverznim vesom i slicnim? :D

Nije da si ti takva Kvinsi, al sad si me podsetila na jednu drugaricu koja se udala sa 21-u godinu, zaljubljena u nekoga ko nije mnogo mario za nju, udala se za nekog "nebitnog lika" :neutral: mamina i tatina ćerka, sve na tacni imala oduvek, a kad je neko pita što se udala tako rano - pa, sve sam iživela što sam imala pa bih sad malo da vidim kako je to udati se :neutral:

Za koju godinu sve se plašim da će da poželi malo da vidi kako je to razvesti se i tako dalje...

A seks? Ozbiljno, zar to nije nesto sto nema toliko veze sa, recimo sazrevanjem (ako drogu i alkohol stavimo u tu kategoriju).
Da li se i dobar seks preraste? Ili dobar seks vise nema veze sa spontanoscu a bogami ni sa perverznim vesom i slicnim? :D
Ti baš voliš to poziranje u podvezicama? :mrgreen: :p

ne, nije najbitnija stvar alkohol i droge, ali se pominjala ovde, a i ja sam to pomenula samo da bih malo iskarikirala post;)
kao što sam već rekla, ja pričam o sebi, svom ličnom doživljaju i procesu koji sam prolazila. Nakon porođaja, odnosno prvih 6 meseci, seks mi je bio na poslednjem mestu prioriteta. Beba, umor, malo baby blues, malo nesigurnosti u svoje telo i seksualnost. Posle je došlo sve na svoje, sada nakon skoro 6 godina i bolje;)
Ne dočekujem ga u 2 popodne u halterima jer radim, a i on, ali imamo prazan stan u koji ga nekad pozovem u toku dana i kažem "Čekam te":mrgreen:
Nema više toliko spontanosti i iznenađenja kao na početku, ali to i nema veze sa detetom, nego kad si sa nekim 9 godina u vezi, prilično ti je sve jasno:lol: (ne kažem ovo u lošem kontekstu)

A i ono - gde su deca, tad se svaka prica o necem "neprilicnom" zavrsava. Nisi primetila? :green:
Ma jok.

Deca su izvor najvećih tišina čak i na mestima gde sama ne dospevaju ili ne mogu biti povređena, ništa, ali ništa nije sveto kao dete. Osim kada su u pitanju reklame :mrgreen: onda mogu da rade za mamu i tatu :) jer, to je za njihovo dobro :) a od keša će i njemu da kupe nešto :):)

Koto, vidis da pokusavam da opravdam trenutnu aktivnost.

(Ali pitam sa razlogom a verujem i da ce mnogi razumeti zasto a nema veze toliko sa seksom koliko sa "prerastanjem", sazrevanjem, menjanjem i slicnim).
kako ti poveza prerastanje i sex, leba ti?:think:
misim, i ja sam prerasla alkohol..ono sto je blo redovno alkoholisanje dva puta nedeljno kad smo izlazili, sad je jednom u dva meseca..
a sex ... tu jos uvek ucim:D
kako da ga prerastem:aha:

Nije da si ti takva Kvinsi, al sad si me podsetila na jednu drugaricu koja se udala sa 21-u godinu, zaljubljena u nekoga ko nije mnogo mario za nju, udala se za nekog "nebitnog lika" :neutral: mamina i tatina ćerka, sve na tacni imala oduvek, a kad je neko pita što se udala tako rano - pa, sve sam iživela što sam imala pa bih sad malo da vidim kako je to udati se :neutral:

Za koju godinu sve se plašim da će da poželi malo da vidi kako je to razvesti se i tako dalje...

ne da nisam, nego ni približno:mrgreen:
i ja sam stvarno svašta preživela i iživela se, ali ne želim i nemam nameru da se ove opravdavam i dokazujem bilo šta. Ali, bilo mi smešno da neko tako pomisli

Koliko devojaka znam koje su ogranicene da nesto urade zato sto imaju decka,ili muza a jos i decu.
Definitivno nisi vise svoj,i to niko ne moze da porekne,jer svaki put kad bi pozeleo da uradis nesto za sebe,odputujes,izadjes....delovalo bi sebicno.

kako ti poveza prerastanje i sex, leba ti?:think:
misim, i ja sam prerasla alkohol..ono sto je blo redovno alkoholisanje dva puta nedeljno kad smo izlazili, sad je jednom u dva meseca..
a sex ... tu jos uvek ucim:D
kako da ga prerastem:aha:

Pa da, to i ja mislim.
Nego se uzasavam tendencije da kad se rodi beba, onda sve postaje roze, cisto, pufnasto i odjednom se ceo svet gleda decjim ocima. Ja verujem da je to normalna faza kod majki, ali sigurno si primetila kako pocne zgrazavanje prema svemu....pa odraslom. I onda zato pocnu ova prepucavanja, jer tu se nekako ceo svet podeli.

Jesi li? E dobro. :D

Ajde drage moje, malo me pokrenula ova tema o životinjama, a ja bih rado
čula od vas šta mislite o pretnji bele kuge...poznato je da je sve manje
beba....da se mladi parovi sve ređe opredeljuju da imaju decu, a i kada tu
odluku donesu, uglavnom se to svede na jedno dete. Posebna priča je
recimo Vojvodina (mislim na seosku sredinu)
...gde se nekako zarad očuvanja imovine i ne deljenja
iste...ostaje takođe na jednom detetu.....a opet u nekim jako siromašnim
krajevima...imamo porodice sa šestoro, sedmoro, čak devetoro dece!

Koliko razmišljate o deci koja su ostavljena negde usput, čije su majke
pobegle iz bolnice netragom, ili jednostavno nisu imale želju da se bave
mačinstvom...šta mislite da li one jednostavno nemaju majčinski osećaj
ili im je sloboda i život bez obaveza ispred rođenog deteta????

I naravno šta je sa očevima...ako su uopšte bili obavešteni o trudnoći
ili rođenju deteta?????

jel to stvarno za vojvodinu?
Jedno dete da se ne deli imovina ili si lupila?
Sas me zanima, ono BAŠ

;) uuuuuu meni kad sin ode kod oca, e ta dva dana su rezervisana za sexualne aktivnosti....:rumenko:......mnogo sexualnih aktivnosti:manikir:..... sa covekom sa kojim sam vec 2.5 god u finoj vezi....i kome odgovara vikend varijanta....

pa eto...niti imaju svi mogucnosti da im babe i dede cuvaju decu,niti zive na istim mestima,niti su sve babe i dede raspolozene za to.
tebi baba ocigledno svako malo priskoci pa zato mozes i da pricas tu pricu,sve se moze kad se hoce.a sad oduzmi faktor babe,pa kreni iz pocetka :neutral:

Nisam sigurna da li sad već totalno off topic-ujemo, ali ajde da odgovorim kad sam već prozvana.
Da nema babe, bila bi sestra, brat, tetka, drugarica....

Ko želi karijeru, znači da je pun para, pa može da plati ženu koja će da uskače itd...

To je organizacija prema mogućnostima. I tako je u svim aspektima života. Organizuješ se prema željama i mogućnostima. Ceo život je organizacija i usklađivanje. Posla, porodice, prijatelja, rodbine, hobija, gluvarenja....

Nisam sigurna da li sad već totalno off topic-ujemo, ali ajde da odgovorim kad sam već prozvana.

Ko želi karijeru, znači da je pun para, pa može da plati ženu koja će da uskače itd...

To je organizacija prema mogućnostima. I tako je u svim aspektima života. Organizuješ se prema željama i mogućnostima. Ceo život je organizacija i usklađivanje. Posla, porodice, prijatelja, rodbine, hobija, gluvarenja....

Netačno. Ko IMA karijeru, uglavnom ima para, ali ni to nije pravilo. Ima karijera koje nisu "isplative". Ne znam zašto se karijera uvek povezuje sa novcem.
I nisam baš nešto naišla na drugarice koje će da uskaču u čuvanju dece, a kamoli tetke. Uglavnom su to mame, ili plaćena pomoć. Svako prema svojim mogućnostima, nekada je jako teško organizovati se da ne trpi nijedan aspekt TVOG života

ja ovo nemam :neutral:...ali mislim da je to veci problem za moje dete nego za mene...jer bi za njega bilo bolje da nije toliko samo samnom....

Netačno. Ko IMA karijeru, uglavnom ima para, ali ni to nije pravilo. Ima karijera koje nisu "isplative". Ne znam zašto se karijera uvek povezuje sa novcem.
I nisam baš nešto naišla na drugarice koje će da uskaču u čuvanju dece, a kamoli tetke. Uglavnom su to mame, ili plaćena pomoć. Svako prema svojim mogućnostima, nekada je jako teško organizovati se da ne trpi nijedan aspekt TVOG života
tako je. narocito u zemlji srbiji, gde su plate mizerne a cene evropske:roll:

Back