Kad bi se ljudi sposobni za reprodukciju i zabrinuti zbog manjka populacije na lokalnom nivou vise bavili prakticnim resavanjem problema, a manje teoretisanjem, verovatno ta bela kuga ne bi toliko harala. Ali nije to tek tako - rodis pa sta bude, zato i postoji problem.
Izvini afro, nisam mislila da uvredim tebe licnoa tako je zazvucalo...samo da konstatujem kako se ista tema prezvakava na raznim podforumima pod raznim nazivima (a u sustini to je to) bez neke konkretne koristi. Eto.
Editovala sam post, sad je malo bolje cini mi se![]()
....sve je ok

....ali vidi, dok te neko ne baci u vodu ne naucis da plivas...

....drugo ja sam uvek za to da se deca radjaju, ne ni zbog bele kuge u kranjem slucaju vez zbog
zivota, zbor radosti odgajanja dece i stvaranja dobrih ljudi od njih...da sam mogla rodila bih minimum
troje, inflacija i kojesta me omelo pa sam ostala na dvoje....i da budem iskrena zao mi je sto tada
nisam rizikovala i rodila to trece...mozda bi moje cerke sada imale brata, ili jos jednu sestru, sasvim
sve jedno u krajnjem slucaju....
...ovo pise neko ko nikad dok zivi nece prezaliti sto tu istu sestru ili brata nema....eto tako....
a tako je zazvucalo...samo da konstatujem kako se ista tema prezvakava na raznim podforumima pod raznim nazivima (a u sustini to je to) bez neke konkretne koristi. Eto.