Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Ne vidim gde si nasao slicnost ...osim u cinjenici da ni jednu od njih nisam ja kupila .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim gde si nasao slicnost ...osim u cinjenici da ni jednu od njih nisam ja kupila .
...Mirka...umesto što se obrisa, bolje baci jednu iz svog garderobera...![]()
Meni bas stoji kosulja. Nosim neke lezerne varijante, lan, zavrnute rukave itd. A u beloj kosulji sam idealna kandidatkinja za predsednicuU glavi uopste nisam takav lik, ali kad se pogledam u ogledalu - odlicno izgleda. Bas je dobra kamuflaza, u stvari
![]()

Mozhda je bila ovakva ili slicha tema...u tom sluchaju ...CLOSE...
a, ako nije...mogla je da se postavi na bilo kom Pdf...
Zhena u beloj koshulji...preko dana...ili uveche...bilo kada...
Da li bela koshulja uopshte zauzima delic vasheg garderobera...da li navedeni odevni detalj ima neku prednost nad ostalim...ili je samo jedna od mnogih stvarchica u garderoberu...?
) i tako ih izbegavam,imam 3 komada,od kojih ne nosim nijednuinteresuje me koliko zene s velikim sisama nose kosulje,i kako ih nose
ja sam provalila u kosuljama izgledam ko plavusa iz policijske akademije(starije generacije se secaju) i tako ih izbegavam,imam 3 komada,od kojih ne nosim nijednu

je' s ti zena s velikim sisama?
ovo je neverovatno na forumu ce o abortusu najpre da vam pisu muskarci,o braku slobodnjaci,o deci oni koji ih nemaju,o sisama popvi![]()
linda,ja ne nosim košulje iz razloga koji si navela u prethodnom postu![]()
Jeste to htele da kažete?

a ja ne volim da ističem svoje grudi na taj način...a u košulji se baš vide
ne osećam se lepo dok to nosim,jednostavno![]()
na zenama s malim to izgleda pristojno i lepo padai ja isto ko baby j,nekako mi je vulgarno kad je situacija oko dugmadi napetana zenama s malim to izgleda pristojno i lepo pada
...kad ne mogu lepo da se zakopčam,neću to ni da nosim
U toj varijanti se sve vidi a sa kosuljom se samo nazire..pa kad ocu da istaknem grudi sigurno necu obuci belu kosulju, vec neku majicicu sa dekolteom![]()
Kupi odgovarajuci broje baš to...kad ne mogu lepo da se zakoščam,neću to ni da nosim
![]()