Bela košulja...

Ja imam desetak belih kosulja, ali ih u poslednje vreme retko nosim. Vise sam u sportskom fazonu trenutno. Inace, leti nosim skoro iskljucivo belo, ili pantalone ili bela majica, ta boja mi super stoji, a i volim je. I omiljena odevna kombinacija mi je crno-belo i crno-crveno. ili farmerice, a gore belo ili crno.
Mada, moram da priznam da mi nekad cak izgleda pomalo kelnerska kombinacija kad vidim devojku sa belom kosuljom i crnom suknjom. Z|avisi od modela, naravno.

...ooo, podignuta iz mrtvih....Ljubim Oca za ovakvu temu!
Oče , ja sam onda jedna od "onih pravih" za vas....Al , vi ste to do sad već shvatili...:zstidljivko:

P.S. Ko je premeštao smajlije??!

...mali predlog, a da Drugarica - Grazhdanka Kvinsi ne upotrebi "Erasurehead"...da okachite (mislim na sve one koje obozhavaju bele koshulje)...neku svoju...koshulju belu...(without face)...(da "nadlezhni" ne pobrkaju ovaj predlog sa Temom Shta se nosi )...
...spremamo se za novu letnju sezonu...
...Proshle godine, beli lan je bio u TrenD :)...u France, Italy and Spain...kako "u TrenD" kod nas dolazi sa 1god zakashnjenja (nije jedino kashnjenje, poznati smo po tome)...da krenemo na "modnu pistu"...:)

Poslednja izmena:
30wxd0i.jpg

Ja imam desetak belih kosulja, ali ih u poslednje vreme retko nosim. Vise sam u sportskom fazonu trenutno. Inace, leti nosim skoro iskljucivo belo, ili pantalone ili bela majica, ta boja mi super stoji, a i volim je. I omiljena odevna kombinacija mi je crno-belo i crno-crveno. ili farmerice, a gore belo ili crno.
Mada, moram da priznam da mi nekad cak izgleda pomalo kelnerska kombinacija kad vidim devojku sa belom kosuljom i crnom suknjom. Z|avisi od modela, naravno.

a da mi pozajmiš neku od tih, trebaće mi za petak.
imam zakazan dejt, ne dolazi u obzir bez košulje da se javim?
mislim, preporučiš neki ultra-novi model za nas, košuljaše??

Meni bas stoji kosulja. Nosim neke lezerne varijante, lan, zavrnute rukave itd. A u beloj kosulji sam idealna kandidatkinja za predsednicu :) U glavi uopste nisam takav lik, ali kad se pogledam u ogledalu - odlicno izgleda. Bas je dobra kamuflaza, u stvari :)

muvalo bi mogao da bude kandidat za gazdu,
vidim. a ja se od bele košulje ježim,
moje su sve u plakaru uglavnom lajt-neonske
(tu i tamo pokoja metalikz:mrgreen:)

Ja obožavam da nosim belo, najbolje mi stoji i najbolje se osećam u tome.
A u firmi najčešće nosim košulje, naravno bele. Obavezno klasične, ja sam klasičan tip.
Jedino zimi se ne pridržavam svoje omiljene boje. Tada mi je sve sivo, u duši mi je sivo, pa mi je sivo najsvetlije što nosim.
Jedva čekam da sine sunce i ja sa njim! :heart:

Mozhda je bila ovakva ili slicha tema...u tom sluchaju ...CLOSE...
a, ako nije...mogla je da se postavi na bilo kom Pdf...

Zhena u beloj koshulji...preko dana...ili uveche...bilo kada...
Da li bela koshulja uopshte zauzima delic vasheg garderobera...da li navedeni odevni detalj ima neku prednost nad ostalim...ili je samo jedna od mnogih stvarchica u garderoberu...?

Ah ta bela kosulja.... ja je volim, nekako komplet bez bele kosulje nije to to, a tek bela kosulja sa luj kragnom i preko tunika bez rukava s rol kragnom.
Bela kosulja a dole neka lepa suknja....
Volim sve bele kosulje - od klasicare do mog luja, a omiljena mi je s kratkim puf rukavima i karnericima oko rukava i uz kopcanje, izgleda tako zenstveno.
Ne postoji suknja koja ne ide uz ovakvu kosuljicu....
Obozavam bele kosulje, i mislim da su za posao idealne, kao i bele na pruge, i bele s diskretnim vezom ili diskretnim dezenom
Bela romanticna kosulja, ako je dobro dizajnirana, strukirana, idealne duzine i ima karnerice i vez je najlepsi zenski komad odece

Trenutno mi je omiljena stvar - pola bela kosulja - pola crni bolero (to je jedna stvar sasivena od 2 materijala), trenutno je na meni i super izgleda, poslovno i odmereno, Deo bolero cini samo rukavei dodatak preko kosulje u vidu bolera sa trakama koje se vezuju sa strane jer se bolero preklapa
Ma extra

Back