zoranpetrovic84
Domaćin
- Poruka
- 3.517
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemoj da se nerviras...i dasouth:glupi NYY opet gube kuci od LAA :shock:
Cool su ti fotke...Stavicu i ja neke kasnije, ali sa predhodnih tekmi....zoranpetrovic84:
zoranpetrovic84:

Da. I igrač. Uglavnom left field mada u poslednje vreme pomalo i pitchujem.zoranpetrovic84:jesi i ti neki cacacin?![]()
Proveri tabelu, Dogsi su dobili Vojvodinu, a Beograd 96 Vojvode pa su Dogsi sad drugi.zoranpetrovic84:sigurno iz vidjenja
jesi bacao poslednju tekmu?
Otkud ti da ce Vojvode igrati plej aut...trenutno si drugi na tabeli...igrace Dogsi...a onda definitivno navijam za vas![]()
E, Tane, Tane...rand el tor:Moja greška nisam video poslednje kolo. Mada Dogsi imaju tekmu manje...

Tane, postao si popularan...zoranpetrovic84:a, pretpostavio sam da si ti
video sam te u kvizu![]()
U jeee, ne može čovek ni na Krsti da se pojavi a da ga ne prepoznajumawetzka:Tane, postao si popularan...
Vidi, vidi, mi o njemu, a njega nema...
Tri put ura za Tana...![]()
![]()
![]()

Jeste, ali koliko ljudi na Krsti zna za tomawetzka:Nije te odao nick, nego slika Drakule u profilu...
Ma mislim, ko ce jos to da stavi???
![]()
![]()
![]()
Nemoj i ti da me nerviras!!!rand el tor:Jeste, ali koliko ljudi na Krsti zna za to![]()
Joma, imate li koreografiju za tekmu?????
Nemo' bre da se brukamo, svi imaju navijačice sem nas :?
Ih, bre i vi tražite velike uslove. Samo izađete, malo tu promešate i razlazmawetzka:Nemoj i ti da me nerviras!!!
Vi imate cheerleadersice, ali vas SS(da ne imenujem) je obecao koreografa i salu, a ja bez toga ne mogu da igram...
Dakle on je kriv, a ne ja...

Nema sanse....Kao nesinhronizovane idiotkinje ne izlazimo...rand el tor:Ih, bre i vi tražite velike uslove. Samo izađete, malo tu promešate i razlaz![]()
![]()
![]()
Nemoj da si toliko siguran da će Dogsi igrati play out...zoranpetrovic84:Kada vam pocinje plej aut?
Sta ocekujes?
Zrenjanin cete oduvati...Dogsi su zajebani a i Vosa se nesto prokurcila...ja mislim da ipak imate sanse
Taman da mi sledece osvojimo 1.![]()
Ova udara svakoga!!!zoranpetrovic84:ma vojvode ostaju 100%
Vojvodina se nesto popravila...udaraju svaku!
Cool reklama....v.v.ilic:Ova udara svakoga!!!