Bejzbol palicom u glavu profesora?!

• Začetnik teme Začetnik teme Dinna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kedi:
Surovo, ali u prosvetu nazalost idu samo oni koji nisu uspeli da se uvale negde drugde.
Matematicar/ka nisu uspeli kao naucni radnici. Isto vazi za fiziku, hemiju, biologiju, istoriju...
Fizicko predaju oni koji nikada nisu bili profesionalni sportisti. Likovno i muzicko- propali slikari i solisti u Filharmoniji. A srpski predaju sve sami zamisljeni, sa glavama u oblacima i oblacima na celu, koji nisu uspeli kao pisci...
O domacinstvu i tehnickom nemam komentara, ne znam koje se skole zavrsavaju :)
Retki su oni koji stvarno vole prosvetu, ali bas retki, kao moja nastavnica engleskog u OS.
Ja sam uvek za, kada je u pitanju testiranje osoba koje treba da rade poslove koji podrazumevaju kontakt sa ljudima.
p.s. Ne znam za druge fakultete, ali znam kako je stanje na filfak-u. Mislim da uopste nije tesko dobiti diplomu filfak-a, osim one papirologije posle diplomiranja. Ko ga sve upisuje i zavrsava, to je :shock:
Recept: shaka mozga i nekoliko kg sminke, i dobili ste akedemsku gradjanku! :)
ako mislite da prozivam, nije tako dragi moji, bila pa videla :)
Mislim da nije tako.Ali cak i da jeste,niko nema pravo da bije profesore......mislim sta su oni krivi sto neko tamo nece da uci.Licno poznajem ljude koji su upisali fax sa namerom da jednog dana budu prosvetni radnici.I to je takodje ok,samo sto danas ti ljudi nemaju status i postvovanje koje su imali nekada,iako zasluzuju.

Zar mislite da bih stvarno pljuvala po svojoj profesiji. Nego me zanimalo kako ce te da reagujete. Kada je jadno dete opaucilo nastavnika po glavi, drvlje i kamenje po prosvetarima, kao, sve su to neuravnotezene licnosti. Kad sam ja oplela po prosvetarima, sad, sta...nasli ste da ih branite!
Odlucite se, ne bi trebalo po potrebi da menjate misljenje.
p.s. Ovo sto sam napisala nije upuceno svima, so, nemojte da se vredjate za bzvz, bilo bi mi zao da je tako.
Pozz

Kedi:
Zar mislite da bih stvarno pljuvala po svojoj profesiji. Nego me zanimalo kako ce te da reagujete. Kada je jadno dete opaucilo nastavnika po glavi, drvlje i kamenje po prosvetarima, kao, sve su to neuravnotezene licnosti. Kad sam ja oplela po prosvetarima, sad, sta...nasli ste da ih branite!
Odlucite se, ne bi trebalo po potrebi da menjate misljenje.
p.s. Ovo sto sam napisala nije upuceno svima, so, nemojte da se vredjate za bzvz, bilo bi mi zao da je tako.
Pozz

Interesantno je kolika je moc sugestije, cak i na odrasle. Zamislite koliko je onda moguce uticati na misljenje i stavove mladih ljudi koji tek formiraju svoj pogled na svet. Zato prosvetni radnici moraju da vode racuna kakve ce stavove kod mladih razvijati i na koji nacin (a uticu celokupnom svojom licnoscu).

Ova razlicita misljenja koja su se ovde pojavila su, po meni, odlican pokazatelj da ljudi razmisljaju. Dobro je sto je tako. Izneli su prednosti i nedostatke danasnje skole. U pravu su i oni koji smatraju da su mnogi profesori entuzijasti, kao i oni koji smatraju da mnogi to nisu!!!

Nije normalno udariti nastavnika bejzbol palicom na sred casa, pa ma sta ti uradio. Sigurno tom momku nastavnik i nije nesto strasno uradio (mozda mu je zakljuci keca ili nesto slicno). Kod mene u gimnaziji ima mnogo kretenskih profesora koji umisljaju da su bog i batina ali opet ne bih mogla da se tako ponasam. Mogao je da ubije profesora.
A svako ko brani takvo ponasanje treba da se zapita: " Sta da je to njegova majka ili otac? Da li bi i tada bio na strani takvih idiota?" . Covek je dosao da radi svoj posao, ako ga ne radi dobro postoje peticije, savet roditelja i jos 300 cuda, a ne bejzbol palica...

JekaiGeorge:
Nije normalno udariti nastavnika bejzbol palicom na sred casa, pa ma sta ti uradio. Sigurno tom momku nastavnik i nije nesto strasno uradio (mozda mu je zakljuci keca ili nesto slicno). Kod mene u gimnaziji ima mnogo kretenskih profesora koji umisljaju da su bog i batina ali opet ne bih mogla da se tako ponasam. Mogao je da ubije profesora.
A svako ko brani takvo ponasanje treba da se zapita: " Sta da je to njegova majka ili otac? Da li bi i tada bio na strani takvih idiota?" . Covek je dosao da radi svoj posao, ako ga ne radi dobro postoje peticije, savet roditelja i jos 300 cuda, a ne bejzbol palica...
Tacno, taj ucenik treba da shvati da se problemi ne resavaju nasiljem!

Dinna:
:shock: Ljudi moji, ne mogu da verujem šta sve prolazi u ovoj zemlji!!! Učenik srednje škole udario bejzbolkom u glavu svog profesora na sred časa! :shock: :shock: :shock: Za još veće zgražavanje je što direktor te iste škole želi sve to da zataška, jer mu se ionako nije svidjao taj kolega, pa je najverovatnije da će učenik bez ikakvih posledica završiti školsku godinu! :shock: :shock: :shock: Profesoru su zašili ranu, i poslali ga na snimanje glave... Besna sam, ogorčena i nemoćna... :cry:
Ja sam imao prilike da imam jednog manijaqa u odeljenju pored mog u osnovnoj, koji je za vreme chasa izvadio pishu i popishao sto i dnevnik nastavnika.
Pa je opet zavrshio shkolu.
Imao sam gadnih, prokletih profesora koje bih stvarno rado zadavio ili ulubio tupim predmetom.
Tako malo je onih dobrih choveche, kao zrnca peska su u punoj shaci....

Back