Before - After

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Jeste nekada citali vase prastare postove?
Ako jeste kako ste se sami sebi ucinili iz ove perspektive? Pametnije,kao indijanac,razumnije..?
Kakvo je vase misljenje o nacinu kako ste pre razmisljali? Da li to i danas mislite ili je totalno drugacije?

Ako jeste kako ste se sami sebi ucinili iz ove perspektive? Pametnije,kao indijanac,razumnije..?
Kakvo je vase misljenje o nacinu kako ste pre razmisljali? Da li to i danas mislite ili je totalno drugacije?

Kao strasno naporan i napadan klinac, koji je imao svoje kvalitete ali je sve u svemu shvatao sebe previse ozbiljno i davao sebi dosta za pravo...
Al dobro de, desava se valjda u tinejdzerskim godinama..

Razmisljao sam zrelo uvek kad je to bilo potrebno,inace sam neozbiljan kao da imam 5 godina,sada razmisljam zrelije,i napunio sam devet godina ahhahaha :D

Sasvim je normalno da se ne pronađemo u starom. Život čini gomila faza, u postovima se odražava svaka od njih. Sadašnji postovi uvek deluju realnije, jer su odraz trenutne percepcije stvari. Čim proleti još malo vremena i to će postati smešno. I eto nam novih istina, novih suština, novih životnih stremljenja. Nekad sasvim suprotnih od dotadašnjih... Što znači da i sebe treba otkriti. :)

Što se mene lično tiče, mislim da sam pre dve godine bio mnogo ozbiljniji kao ličnost, pa su i postovi bili takvi. Sa druge strane, sada je iskustvo daleko veće i imam mnogo više pokrića za svoje izlaganje.

Jesam.
Mislim da sam delovao otvoreniji/pricljiviji, bolji kao osoba, naravno bio sam i dosta glupav...naivcina.
rekao bih da nisam bio tol'ko los, secam se da sam umeo bas zustro da branim neke stavove...mozda previse zustro. :mrgreen: A i cesto sam ispadao budala, sad kad naletim na neke postove sve bih dao da mogu da vratim vreme i napisem nesto totalno deseto...ili bih napisao istu stvar u drugacije kontekstu.
I dalje o nekim stvarima imam slicno misljenje, o nekima potpuno obrnuto, ali i dalje sam ista osoba jbg, ne moze se bas puno toga promeniti. :)

Ja samo znam da se Fani pre stalno zajebavao i dosta toga je bilo smešno, sad dodje na svakih 3 dana i ozbiljan k'o na sahrani...

@Tema

Eh kad se samo setim, moj prvi praktično prvi post na ovom pdf i Abel odma počela da grize onda joj se priključio Fani koji je smislio neku rimu koja je mene nasmejala iako me proziva u njoj. :lol:

Ključna razlika između mene sad i onda jeste ta što više nemam snage da se mlatim glupostima, tj. ni do čega mi više nije stalo... A bio je to lep period... ideali i tako to njesra..:D

Ja samo znam da se Fani pre stalno zajebavao i dosta toga je bilo smešno, sad dodje na svakih 3 dana i ozbiljan k'o na sahrani...

@Tema

Eh kad se samo setim, moj prvi praktično prvi post na ovom pdf i Abel odma počela da grize onda joj se priključio Fani koji je smislio neku rimu koja je mene nasmejala iako me proziva u njoj. :lol:

Ma kad provedes neko vreme na ovom forumu potpuno ti otupi smisao za humor, tako da nemoj mene kriviti sto nisam vise toliko duhovit... :lol:

Žene uglavnom i jesu dosadne jer čak i kad naleti neka diskusija one se distanciraju; Eto Bonžita, ti si to sinoć odradila, kad si odustala od rasprave sa Sukhoijem :lol:

Ma šta ima da diskusujem o nečemu o čemu baš i nemam mnogo argumenata, pa da se ubeđujem sa suprotnom stranom. :lol:
Ako isključimo izgubljenu volju za kucanjem.

Hmm,profil na krsti sam pokrenuo sa 14 godina,sada sam vec konjina. Mogu reci,bio sam mali,nezreli krelac,sada vise nisam toliko :lol: Forum nije losa stvar,mada me ortak sprda kako na forumu kenjam o onome sto nikoga ne bi zanimalo uzivo...

Back