Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuju me cene u Becu, prvenstveno hrane, gradskog prevoza... Da bih znala koliko para da ponesem (idem na odmorna 5 dana)
Da li neko zna kako se najlakse moze stici od aerodroma u Becu do samog centra grada (tacnije do Westbhanhof-a)? Da li ima neki voz,bus ili metro i koja varijanta je najbolja/najbrza? Hvala unapred
Jaaaao Smokvo,blago tvom detetu...
Meni onaj zlotvor od mm nije dao da se pentram ni na jednu osim na onaj dosadni točak koji te provrti,vidiš panoramu i krovove i šlus
Karte se plaćaju za svaku vrtešku posebno...cene se kreću od 1,5 do 5 eur...zavisno od vrteške.
Ima i varijanta da kupiš karticu,nešto kao bus plus kartica...dopuni se odrednjenim iznosom i onda na svakoj vožni se skida odredjena suma za tu vrtešku.
Na svakih 100eur ima nekih besplatnih vožnji,a kartica može da se dopuni iznosom 22,32,52,72 i 102 eur
e ovo mi je najžalije što sam propustila...ringišpil koji te digne nebu pod oblake i onda se raširi kao zvezda...
Pogledajte prilog 285698
Interesuju me cene u Becu, prvenstveno hrane, gradskog prevoza... Da bih znala koliko para da ponesem (idem na odmorna 5 dana)
Prelep grad koji treba videti. Meni ni 7 dana nije bilo dovoljno da posetim sve što sam prethodno isplanirala da vidim.
Npr u suvom centru 2 kafe, 1 kola i 3 kolača-platili 20 e.
Nešto jeftinije je u nekim drugim delovima grada,mada neznatno.
Pa grad kao grad jeste lep ali samo u centru gde je Katedrala, Rathouse park..... ali na samo par stanica metroom ceka vas razocarenje koje austrijanci zele da sakriju..evo i slika
![]()
![]()
![]()
![]()
Drgim recima i ovo je Bec na samo 10tak km od onih velelepnih istorijskih gradjevina...
Meni to nije nista razocaravajuce...u bilo kojoj metropoli na 10tak km od centra mozes da vidis nesto slicno..![]()
Sem u Madridu, gde je od periferije do centra apsolutno sve sredjeno![]()
e tamo jos nisam bila...planiram uskoro...samo jos mm da ubedim da i on bas to hoce![]()
ako su cene hrane ko u madjarskoj i nemackoj ima da doneses kuci kolko je dz
ja probo skoro bas iz austrije doneli i nisam primetio da su lose
koji je najbolji nacin prebacivanja izmedju stanica Erdberg i Sudtirolerplatz, ako neko ima iskustva sa gradskim prevozom u Becu