Beč/Austrija Jezička Škola u Beč

AlisaM.

Početnik
Poruka
1
Sa sve koji žele da žive u Beču i da nauče njemački jezik:

Mislim da čovek može brže i bolje da nauči ako komunicira sa ljudima. Za mene je kurs Nemačkog jezika veoma važan, zato sam izabrala “Deutsch Akademie”. "DeutschAkademie" je jedna škola za njemački kao strani jezik u Minhenu i Beču.

Ovaj kurs se nalazi u centru Beča. Profesori su iz Austrije ili iz Nemačke. Postoje vece mogucnosti da se Nemački jezik nauči. Atmosfera je veoma prijatna.

Ako vas interesuje pogledajte ovu web stranicu:

Jezička Škola u Beč: http://www.deutschakademie.com/

Alisa

Ja sam isla na deutschakademie 6 meseci i posle toga sam mogla opusteno da pricam na nemackom. I sad nakon godinu dana od mog dolaska ovde u Bec, naucila sam nemacki tako dobro da mogu bez ikakvih problema da ga govorim. Deutschakademie stvarno daje jaku podlogu i osnovu za kasnije. Toplo preporucujem svima!
Pozzzzzzz

DeteSunca:
Kako to da sam ja jedini čovek koji u Beču nije uspeo da nauči nemački za godinu dana :lol: ??

Nisi jedini , ima ljudi koji su tamo decenijama , pa još ne znaju više od nekoliko rečenica koje koriste svakidašnje .
U svakom slučaju je bolje da ga učiš , ima kurseva za strance u skoro svakom bicirku (Bezirku ) a možda je mnajbolje da odeš u neko savetovalište za strance pa da ti oni preporuče neku ustanovu .
U svakom slučaju ti želim da se što pre uklopiš , pozdrav .

mikob:
Nisi jedini , ima ljudi koji su tamo decenijama , pa još ne znaju više od nekoliko rečenica koje koriste svakidašnje .
U svakom slučaju je bolje da ga učiš , ima kurseva za strance u skoro svakom bicirku (Bezirku ) a možda je mnajbolje da odeš u neko savetovalište za strance pa da ti oni preporuče neku ustanovu .
U svakom slučaju ti želim da se što pre uklopiš , pozdrav .
Ma ja sam to više mislio sarkastično, jer studiram pravo, a za to se jezik nikad ne može dovoljno naučiti. Svakodnevna komunikacija ide bez problema...

Ipak, hvala ti na dobronamernim željama... :-D

Mogu li da dobijem vise informacija o toj Deutschakademie u Becu...Ja sam apsolvent u Beogradu na Muzickoj akademiji i znam da ucenje nemackog nema veze sa tim,ali me interesuje da li je moguce doci u Bec ako me prime na ucenje jezika i regularno ostati kao student tih 6 meseci???Naravno,ja cu se posle vec nekako snaci,ali mi treba da udjem regularno u Austriju.Molim Vas odgovorite...Hvala.

Ma verujem za izgovor i tezak jezik , ali ja nemacki bas volim! :D E sad,moj nacin odlaska je nemacki , a povod iseljenje iz zemlje....Pa sam mislila da moze da se legalno ode i uci jezik neko vreme,a posle snadje vec nekako...Pitala sam na "skolovanju u inostranstvu" ,kako da se upisem na neki fax tamo....jezik ili vec nesto...Pa ako neko ima neke savete ,znacilo bi mi.Hvala.

maldaneri:
E sad,moj nacin odlaska je nemacki , a povod iseljenje iz zemlje....
Pa nece da moze tako jerbo bi svi ziveli u Svajcarskama, Amerikama, Svedskama....
Zamisli koliko bi ljudi islo s tom izjavom u bilo koju razvijenu zemlju...povod razumem, ali nacin odlaska je nebuloza. Stvarno se moras vise informisati, jer tako neces uspeti nigde
Dakle ako imas studije upisi postdiplomske, pa uz njih uci jezik (podrazumeva se da je engleski neminovni esperanto danasnjice), ako nemas trazi posao pa opet uci jezik tamo, onda lazni brak, rodjaci i garantna pisma...
Ovako s pricom ja imam par hiljada, pa ako bi me primili smislicu na licu mesta kako da ih nakotim kad malo naucim jezik,nema sanse da te prime

"rado cu vam platiti u utorak ako bi mi sada dali jednu pljeskavicu" :D

Back