Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
ne ma jok.a sta bese to objasni mi majke ti
pretpostavljao sam...nista onda...izvini....imas negde na netu pretpostavke o tome kako je izgledao..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ma jok.a sta bese to objasni mi majke ti
Ja to nisam ni tvrdio, prema tome, sta imam da dokazujem?ma kul ali mi ti dokazi gore navedene stvari pa ti skidam kapu
Drz' se Brzi![]()
Drz' se ti
Niti sam tvrdio, niti sta dokazujem, a on :"dokazi pa dokazi.."
Sta da dokazem? Da su egipcani gradili piramide "tako" ?![]()
Ja to nisam ni tvrdio, prema tome, sta imam da dokazujem?
A kapu mogu i ja sam sebi da skinem..hvala lepo.![]()
Ma znam...al' nije fora...![]()
Beba-monstrum, kako su je nazvali lekari u Nigeriji, rođena je bez vrata i sa kozjim nogama. Majci je ovo četvrti put da rađa dete sa ovakvim deformitetom, a ima još sličnih slučajeva u Nigeriji.
Žena iz Nigerije rodila je bebu sa kozjim nogama, i to po četvrti put. Prema rečima svedoka, beba-monstrum rođena je i bez vrata.
Majka kojoj se ova, kako je rekla, tragedij,a događa po četvrti put, očajna je:
- Ovo je četvrti put da rađam monstruma - rekla je uplakana Nigerijka.
Ovo je samo jedan od bizarnih slučajeva koji se događaju u Nigeriji. Naime, 2009. godine dogodila se situacija gde je koza okozila mladunče sa ljudskom glavom i ramenima čoveka.
Kreatura, koja je ubrzo nakon rođenja uginula, bila je toliko strašna da su je se čak i psi plašili - potvrdili su meštani.
Guverner Džejson Mahaja istakao je da je rođeno mladunče bilo posledica zoofilije.
- Ovde je odgovoran čovek koji je imao odnos sa kozom, drugačijeg objašnjenja nema - rekao je guverner.
![]()
Jedna životinjska vrsta, uz to najgora na planeti, igra se sa prirodom, odnosno ide protiv prirode. Genetski modifikovani organizmi ne mogu opstati u prirodi, sami po sebi, bez intervencije onih koji su ih stvorili. Ovo su posledice, a pripadnici najgore životinjske vrste na planeti više vole da se bave posledicama umesto uzrocima. Uklonimo uzroke i nećemo imati posledice. Jezivo, ali dobra opomena da se vratimo prirodi, a ne da idemo protiv nje.
zanimljivo...iako potpuno suprotan zakljucak od onog koji se prvobitno meni nametnuo. mogla bih da se slozim![]()
pa taj zombi ljudozder abnormalne snage je rodjen kao beba-monstrum. i prema takvom novorodjencetu kada jos uvek nema realne opasnosti normalno je da se javi osecaj sazaljenja. medjutim neko ko razmislja na duze staze i procei da ce ta beba biti opasna za okolinu i pri tom isli da je treba ubiti je - logican ili uplasen? nijanse su u pitanjumedjutim to ne bih mogla reci za silovatelje, serisjke ubice (pa i homoseksualce) jer je to po meni proizvod uticaja spoljasnje sredine.
imamprimer u komsiluku jedne bake koja pati od neke bolesti...u princiou zena je prvo samo ulazila u kuce, zaborav i gde je krenula, pokupi nesto iz dvorista i sl. tada mi je kod mene bilo prisutno osecanje sazaljenja ali sito tako je bio prisutan i strah za decu koji mi je alarmirao da nesto treba preduzeti sa tom zenom. posle nekog vremena bakica je postala agresivna i sada voreovladjuje taj strah, a sazaljenje je preslo u bes prema onima koji treba da vode racuna i njoj a ne vode.
imali smo diskusiju o ovome na temi homoseksualnost. kada bi postojala takva kolonija gde bi ziveli iskljucivo ljudi homoskeusalnog opredeljenja, da li bi ipak preovladao bagon za razmnozavanjem gde bi te osobe bile spremne cak i na heteroseksualni seks samo radi potomstva?
Ja se u potpunosti slazem: osnovati kolonije sirom sveta, i u njih zatvoriti homoseksualce.Tako cemo utvrditi nepobitno da li ce preovladati nagon, ili ne, i oslobodicemo svet nastranosti.
Brzi, da li ti je neko u reali nekada rekao da si ti jedan retko glup covek?
zanimljivo...iako potpuno suprotan zakljucak od onog koji se prvobitno meni nametnuo. mogla bih da se slozim
pa taj zombi ljudozder abnormalne snage je rodjen kao beba-monstrum. i prema takvom novorodjencetu kada jos uvek nema realne opasnosti normalno je da se javi osecaj sazaljenja. medjutim neko ko razmislja na duze staze i procei da ce ta beba biti opasna za okolinu i pri tom isli da je treba ubiti je - logican ili uplasen? nijanse su u pitanjumedjutim to ne bih mogla reci za silovatelje, serisjke ubice (pa i homoseksualce) jer je to po meni proizvod uticaja spoljasnje sredine.
imamprimer u komsiluku jedne bake koja pati od neke bolesti...u princiou zena je prvo samo ulazila u kuce, zaborav i gde je krenula, pokupi nesto iz dvorista i sl. tada mi je kod mene bilo prisutno osecanje sazaljenja ali sito tako je bio prisutan i strah za decu koji mi je alarmirao da nesto treba preduzeti sa tom zenom. posle nekog vremena bakica je postala agresivna i sada voreovladjuje taj strah, a sazaljenje je preslo u bes prema onima koji treba da vode racuna i njoj a ne vode.
imali smo diskusiju o ovome na temi homoseksualnost. kada bi postojala takva kolonija gde bi ziveli iskljucivo ljudi homoskeusalnog opredeljenja, da li bi ipak preovladao bagon za razmnozavanjem gde bi te osobe bile spremne cak i na heteroseksualni seks samo radi potomstva?
ovde je rec o dva razlicita deformiteta.
Ja se nisam cak ni bazirao na tome da li je poremecaj urodjen ili stecen, i ko je kriv za to. Prosto, hteo sam da ukazem da postoji realan i osnovan strah kod ljudi od onih osoba koje se, zbog bilo kog razloga, ponasaju nestandardno i cudno. Naravno da je to jos izrazenije kod fizickih deformiteta, jer je stvar prosto vidljiva trenutno - ne treba vam da osobu analizirate duze, u par situacija, ne bi li potvrdili svoju sumnju da sa njom nesto nije u redu.
Ja sam prvi imao priliku nekoliko puta da vidim osobe za velikim oziljcima, ili bez ruke recimo, i prvi instinkt mi je bio da ponovo vratim pogled i dobro proanaliziram o cemu se radi. To je verovatno taj urodjeni strah od nepoznatog (=drugacijeg), ne bih li se uverio da nema opasnosti. Naravno, onda nadvlada razum pa skrenem pogled jer mi je neprijatno da izlazem osobu situaciji gde buljim u nju.
aha, jasno.Nisam bio jasan. Mislio sam na homo zajednicu istog tipa - jer to je definicija homoseksualizma. Nebitno koja - muska ili zenska. Dakle, 100 muskaraca na pustom ostrvu, ili 100 zena na pustom ostrvu, sa homo sklonostima. Za 100 godina populacija = 0. To se zove priroda. Zato to ne moze biti normalno. I to je jedino sto ja imam do prigovorim ovom marketingu homoseksualizma koji je danas aktuelan - sve je OK dok ne dodjemo da je to normalno. Nije i ne moze biti.
Pri ovome ne mislim nikavo zlo homoseksualcima. Ovo je cisto konstatacija oko koje ja ne bih dozvolio diskusiju.
Ovo je malo slozenije...
Prvo, cinjenica da se drugacije odbacuje je ipak logicna. Ne verujem da ce iko normalan, pogotovo kada zna za uzrok te bolesti, odluciti da pravi dete sa recimo osobom koja boluje od mongoloidnosti (zaboravio sam kako se to zove medicinski), ili bilo kakvim slicnim jasno vidnim genetskim poremecajem. Znam za slucajeve gde su ljudi sa hemofilijom pravili decu (oba roditelja hemofilicara!) i deca su naravno bila takodje hemofilicari. Znam za isti slucaj sa dijabeticarima - deca takodje, odmah po rodjenju, na insulin.
Dakle strah od drugacijeg, ili bolje reci nenormalnog (gde je normalno ono sto je najrasprostranjenije, najverovatnije i "provereno") je realan i koristan.
Ljudi, mada necu da iskljucim slicno ponasanje i kod nekih zivotinja, su valjda razvojem svesti dosli do toga da ih neki nesrecnik koji je deformisan i stoga ogranicen u svojim sposobnostima ne ugrozava te da ih ne moraju ubijati. Mada je ovo zapravo netacno, i mnogi ljudi i danas imaju sklonost da prezru i odbace, a mnogi i da ubiju, nekoga ko je drugaciji u smislu deformiteta.
Oni koji su skloni da ih stite ili bar da se sazale na takve jadnike su one duse koje su vec zrele, i koje imaju svest o svojoj snazi. Ne mislim da fizicku snagu, vec snagu duse. Oni se ne osecaju ugrozeni jer shvataju situaciju i ne funkcionisu prvenstveno na instinktima.
Ali, ovo vazi samo za one koji nas stvarno ne ugrozavaju. Zamislite neki deformitet koji bi napravio coveka koji je ljudozdrer sa povecanom snagom, nesto tipa vukodlak-zombija ali da nije undead ili "vukolik". Recimo. I taj malo odraste i pocne da "kolje po kucama". Mislim da svako normalan ne bi bas olako stao u zastitu ovakve osobe. Da spustimo loptu, na kraju to moze biti i obican silovatelj ili ubica, ili cak agresivac ili pijandura. I to su poremecene osobe, i vecina ljudi ce biti sklona da ih osudi cak i na smrt.
Dakle, strah je i opravdan, ali moze biti i zaslepljujuc. Mudar treba da zakljuci kad je koja prilika, a takvih je malo.
Stoga ne bih previse globalizovao jer mislim da je sve ipak stvar pojedinca.
Da stvar postane slozenija, zapadne zemlje (prvenstveno) danas pokusavaju da neke stvari na vestacki nacin prikazu ili proguraju kao normalne. Recimo to ukljucivanje manje do umereno zaostale dece u normalno drustvo, ili pokusaj da se homoseksualci predstave kao normalni. Iako nikako ne zelim da osporim da su oni ljudi sa svim pravima kao i mi ostali, takodje ne mogu a da ne konstatujem da oni nisu normalni, u smislu da nemaju funkcije koje su prirodne za pripadnike njihove vrste. Za ove potonje samo pretpostavite da napravite "koloniju" od 100 ljudi-homoseksualaca, sa svim uslovima za prezivljavanje, i proverite broj pripadnika vrste nakon 100 godina. Mislim da je svima jasno da ce takva grupa izumreti - toliko o normalnosti.
S druge strane mentalno zaostali ljudi su u prilicnoj meri nesposobni sa samostalan zivot (zavisno od tezine zaostalosti), bilo u prirodi ili u drustvu (setite se broja seksualnih zlostavljanja takvih osoba). Dakle i tu postoji realan problem.
Ovo ne znaci da ih treba tuci, ubiti ili ne znam na koji nacin sikanirati, vec jednostavno da postoji razlicitost koja ima svoje posledice i stoga ne spada u "normalno".
Dakle nije sve bas crno-belo jer se podarazumeva selektivna odluka - neke stvari iako su nenormalne ne ugrozavaju i mogu se tolerisati, dok neke druge nisu i ne treba ih tolerisati.
Cinjenica da se danas ljudi manje brinu o cistoti vrste je takodje posledica tih uravnilovki, gde se sve pokusava progurati kao OK, normalno itd.
Pri tom se cesto zaboravlja da recimo ruznoca ili gojaznost, nesto sto je recimo relativno rasprostranjeno, takodje predstavlja jednu vrstu problema jer ce takve osobe biti izbegavane od strane ostalih (prvenstveno mislim da suprotni pol i brak/parenje, ali tu su i poslovni odnosi, prijateljstva itd) - to je tipican primer borbe za ocuvanje i poboljsanje vrste. A niko to danas tako ne shvata. Da li je iko rekao da ja, iako sam ruzan, imam pravo da ozenim neku prelepu manekenku? Mislim da to niko nece odobriti. Ili, da ako sam debeo/ruzan postanem maneken? Nee, jesi li ti lud, ne moze tako, moras biti lep za tako nesto...
Ali da li ako sam homoseksualac mogu usvojiti dete? E, to je vec druga prica, moz... Ali zapravo - nije! Tvoj poremecaj te sprecava da nesto uradis - i to je to. Samo sto se jedan tolerise, a drugi ne.
Priroda je surova, a na coveku je da se izdigne iznad instinkta i prepozna ono sto je pravilno za ciniti. A to zahteva mudrost, koje bas nesto i nema u prodaji...
Ti stvarno mislis da ako se rodi na neki nacin osteceno ljudsko dete, da ce ono moci da se razmnozava?! naravno da ne jer priroda sam regulise stvari... Na primer: da li bi se ti zaljubio u mentalno poremecenu ili retardiranu osobu ili na primer s nekim fizickim deformitetom?! naravno da ne (ukoliko si imalo pametan),u tome je stvar... i da se rodi tako nesto priroda to sece u korenu i ne daje mu potomstvo jer niko nece da se zaljubi ili da ima potomstvo sa nekom osobom koja ima neki mentalni ili fizicki poremecaj...kapiras i onda on umire bez potomstva...bas zbog tog poremecaj i ne moze da se razmnozava jer ga neki ljudi izbegavaju a neki ipak tolerisu ili se sazale pa pomognu...ali naravno da nece da imaju seksualne odnose sa takvim poremcenim osobama!