Beatles

kada bi 'teo neku ovu gordonracku da ucutka?!
i ubi u mozak ova njena crvena!

a tema.....

iznad kreveta mi je uramljena lenonova slika..na zidu preko puta sve 4 bube..iznad kompa britis zastavica i the beatles on it... i tako... i imam sve albume..i 3 lonplejovki:)
revolver
rubber soul
songs from the "a hard days night"

najmlogo volem :lol:

E bez šale, jeste da se ukusi razlikuju, ali ne može da voli muziku neko ko makar ne ceni Beatlese, ja ih ne samo cenim, nego oboožavaaam...Za album ću razmisliti, članove ne razdvajam, ili što reče jednom neko, najviše od njih volim Džona Mekartnija-nikad neću provaliti da li se zezao, nadam se da jeste, jer je reč o vatrenom obožavatelju :D

secam se da mi je cale pricao da je jednom setao ulicom u svojim dvadesetim godinama, sa svojim lenonkama na licu (inace bio je pljunuti dzon) i da je neka devojka bukvalno pocela da mu se klanja, misleci da je dzon... :)

Kakve lenonke?
Realno jeftine mozes naci svuda:)

Ja sam par komada pazarila kod neke ciganke na pijaci za 30 dinara:)
Lenonke, jedne smedje jedne crne, glanc nove:D

A od caleta su mi ostale jedne sa staklima u duginim bojama...mogle bismo otvoriti temu za lenonke:D

@Tacka
Super anegdota:D

Divnaaa ideja za temu :D
Pa ovde ih baš i nema ni na pijaci, a ja kreten još htela baš prave, i to slepačke, a kad sam ih nabavila, još mi drug dao i neke žute, super su :D

:) zapravo, ne secam se tacno gde je setao d:
a sto je najgore, cale mi je muzicar, ali za razliku od lenona, svira bas :)
a sto se lenonki tice, dobila sam jedne od ortakinje.. tamno plave boje..
sad se opet udaljavam od kompa...
nekad me iritira sto moram da delim komp z:hm:

Kakve lenonke?
Realno jeftine mozes naci svuda:)

Ja sam par komada pazarila kod neke ciganke na pijaci za 30 dinara:)
Lenonke, jedne smedje jedne crne, glanc nove:D

A od caleta su mi ostale jedne sa staklima u duginim bojama...mogle bismo otvoriti temu za lenonke:D

@Tacka
Super anegdota:D

E ja imam te sa duginim bojama samo nikad nisam nosila jer mi se ne svidja kako mi stoje, samo ih eto imam :) mama htela da me kupi sa ljubicastim okvirom a ja se ubila od smeha, ne svidja mi se i gotovo.

Inace sve albume i sve clanove Beatlesa podjednako volim z:poz:

a meni maltene jedino stoje naocari za vid... :S
koje ne zelim da nosim...
a lenonke su uvek bile kul i ostace! jedan od kultnih detalja, poput recimo izlizanih koznih jakni ili starih kariranih kosulja... *** kako gotivim stare stvari!

fanovi bitlsa koji dolaze u london ne bi smeli da zaobidju saville row 3

2570522417_7a075eb1ef.jpg

[

Back