BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:bye:Hvala puno, Vilus! Poslušaću Vaš savet i raspitaću se o biglovima, takođe ću prelistati ove stranice. Mada ozbiljno sumnjam da će bilo šta promeniti naše opredeljenje - i devojčica i ja smo oduševljene ovom rasom na prvi pogled. Hvala još jednom i javiću se opet ako budem imala još neko pitanje, nadam se da je to u redu?

:bye:Hvala puno, Vilus! Poslušaću Vaš savet i raspitaću se o biglovima, takođe ću prelistati ove stranice. Mada ozbiljno sumnjam da će bilo šta promeniti naše opredeljenje - i devojčica i ja smo oduševljene ovom rasom na prvi pogled. Hvala još jednom i javiću se opet ako budem imala još neko pitanje, nadam se da je to u redu?

Naravno da je to u redu. Nadam se da sam bar malo pomogla:bye:

I upravo sam kontaktirala osobu čiju ste mi adresu poslali! Imaju još dva slobodna šteneta pa ćemo videti. Evo upravo pokušavam da ih dobijem na tel. Hvala još jednom!
Ko može odoleti ovim slatkišima kad su ovakvi na slikama, pa čak i ako su tako nestašni!!!

Opet ja! Imam još jedno pitanje: spomenuli ste prevarante! Na šta se to odnosi i kako da znam da su to prevaranti?

To se odnosi na ljude koji svercuju pse. Ako vam neko kaze da ima stence tokom cele godine,da mozete da birate odakle da vam donese psa,ako radi dostavu na kucnu adresu,ako ne zna da vam kaze nista o precima steneta,ako ne vidite barem jednog roditelja (najcesce majku),ako mu je mrsko da vam odgovori na bezbroj pitanje i ako vam ne skrene paznju na to kakav je bigl pas i koje su njegove potrebe onda je to sigurno prevarnt.

To je sasvim dovoljno objašnjenje i hvala!
Evo upravo sam se čula sa gospođom na koju ste me uputili i dogovorile smo se! Puno ste mi pomogli! A pošto se nadam da ću, eto, i ja uskoro postati ponosni drugar jednog bigla, verujem da ćemo se češće ovde sretati!
Naravno, obavestiću vas i poslati slike čim ih budem imala! Unapred se radujem tome!:D:bye:

Covece njemu najvise odgovara ime Laka Mirka's nightmare.
Nadjem ga jutros u kako sedi ispred sobe i cvili.
To je jedini deo stana koji mu je zabranjen, i 'oce lepo da crkne il da udje tu.
Danas slucajno ostavim otvorena vrta i kad je video zatrci se ko manijak i uleti u sobu i panicno pocne da njuska , po sisistem sta uhvatim- uhvatim...

Mnogo je smesna ova moja nocna mora.

Back