BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
d025.gif
Kome večeras stiže i transporter za Debeljka , kome , kome????

:) Još 2 dana ! :mrgreen:

E da ...i imamo ime !
Nana rekla Laka , po onom ludom pevaču ! :roll:

Cestitam Mirka!!!!!
Konacno!!!!!!
Da zajedno proslavite narednih 100 rodjendana i da se lepo druzite i ljubite i volite!!!!!!!!!!
I naravno sad si gotova, tolerisem ti sve do revakcine, a posle...... izaberi mesto i vreme......
Vilus je bila u pravu, sad me neces skinuti sa kicme dok ga ne izmazim!!!!!!
Puno poljubaca!!!!!

E baš vala konačno....Toliko sam se radovala ovom danu, majke mi .
Debeljko nas opčinio, aj mene to je bilo za očekivati , al muža......

Lezim sad u krevetu i slusam razgovor, tj monolog mog muza sa psom , i umrecu od smeha svega mi !
Da mi je da ga snimim nekako da vam pokazem ...:)

Ria .....No problem...planiraj tamo negde oko 15.10.

:bye:Juhu, prvi put se pojavljujem ovde i pozdravljam sve! Nadam se da sam napokon na pravom mestu.
Moja ćera, koja je inače "princeza na zrnu graška", hoće kucu i odlučili smo se za bigla.
Problem je u tome što malo znamo o psima, o ovoj rasi... Gde da potražim štene (bilo bi dobro da štene dobijemo oko Nove godine radi raspusta), na šta da obratim pažnju prilikom kupovine i sl.
Molim vas pomagajte!:bye:

Evo o cemu se radi: moja cerka hoce psa i odlucili smo se za bigla! Problem je sto malo znamo o kucama uopste. Izmedju ostalog, volela bih da nam kuca stigne oko Nove godine (radi zimskog raspusta), pa me zanima da li i gde mogu da rezervisem stene! Molim vas pomozite mi!

Pozdrav Rado

Evo ja cu vam malo pomoci,koliko mogu.
Posto malo znate o kucama ja vam licno i ne bih preporucila bigla jer je on jako zahtevan pas,tvrdoglav i prilicno svojeglav.

Sto se same kupovine tice,to i nije tako jednostavno kako vi mislite,treba se dobro raspitati prvo o rasi koju zelite pa onda i o samim odgaivacima u Srbiji. Biglove,nazalost,uglavnom prodaju preprodavci. Kod nas u zemlji nepostoji ni jedna registrovana odgaivacnica biglova,a kupovina na slepo je jako rizicna.

Prelistajte malo ovu temu,ja sam mnogo pisala o biglovima i o tome sta su sve u stanju da naprave u trenucima dosade.
Ja ih imam 3,jednog muzijaka i 2 zenke i za mesec dana cu imati jos jednog muzijaka,ali stenaca vise nemam za prodaju i necu ih imati do naredne godine,ali znam zenu koja trenutno ima stence stare 2 nedelje pa je mozete kontaktirati na mail popovica@sbb.rs

Back