BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
KACYFBWmEjK7UiCH.v.jpg

ovo je bili kad je bio mali

Cao!
Ja sam potencijalni buduci vlasnik jednog beagle-a,pa imam nekoliko bitnih pitanja za vas koji ih vec imate za prijatelje....
Veoma me brine prica vezana za njihovo ''vaspitanje'' odnosno navikavanje na vrsenje svih potreba van kuce,a ne u istoj,cula sam da su vrlo svojeglavi...
Da li je neko od vas imao iskustva sa cvilenjem kada se ostave sami,obzirom da mi cesto nismo kod kuce,te me i to brine..?
I generalno,molim vas da mi date jos neke informacije vezane za njihovo odgajanje,hvala svima unapred!!

sto se obavljanja nuzde tice,ja ni jednog psa u svom zivotu nisam brze naucila gde da vrsi nuzdu. biglovi jesu svojeglavi,ali isto tako se mogu dresirati kao i ostali psi. moji psi u setnju idu bez povodca i ako ces u svim clancima o biglu procitati da ih ne treba pustati jer ce pobeci. jos su kod mene. bigl je pas koji lovi i zivi u coporu i malo teze podnosi samocu,ali ako se navikne od malena onda ne pravi probleme. mada nikad ne bih preporucila da ljudi koji cesto nisu kuci uzmu bilo koje kuce.
pas brzo nauci da nuzdu obavlja napolju,ali dok je mali od njega se ne moze ocekivati da istrpi 8 sati,tako da ce barica po kuci biti sve dok kuci ne poraste besika.
a gde kupujete bigla? kod nas ima puno prevaranata.

Back