BDSM, Fetish i ostalo

Da li ste submisivni, dominatni ili switch (jedno i drugo)

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Obozavam Nokiju. Imam dva telefona. Jedan je neki android fenserica, doduse vec polako zastareva i onu crnu staru nokiju.
Ovo fensi cudo ne skidam sa punjaca. Brljavi mi tipke kada hocu da napisem nesto. Koliko god sirili ekrane i sl, to je sve malo da bih ja surfovao po netu ili sta vec. Plus, za koji ce mi k sve to.
Nokija, pala jedno 50 puta, samo je pokupim i sastavim. Baterija traje: Zaboravio kad sam zadnji put punio. Jednostavno koriscenje: Stisnes dugme na kontakt i pozoves, obavis razgovor i to je to.
PLUS: stavim u dzep i kao da je nemam u dzepu. Ovo cudo- kao da sam kutiju cokolade stavio u cekam kad ce da se prelomi na pola kad se savijem da zavezem pertlu.

(Uzgred, kad se stiskate da otvoreno razgovarate na ovu temu, ajmo o mobilnim telefonima, mozda razbije malo tremu).

Ma te nove verzije sve sada jure marketing ekrana na dodir. Sve je to smece. Ako ti ne treba dziroskop, GPS, da ti to sve baca na socijalne mreze a Kortana te zezne za vreme budjenja, pa umesto da postavi alarm, ode na gugl i nadje ti rezultate "postavi alarm".. onda nadji stare Nokije.

- - - - - - - - - -

Dok telefon na ekran ne bude mogao da mi popusi i sve to baci na soc mreze,bez imalo pinga, ne uzimam vise to smece...

Back