BBC reporter video UFO

• Začetnik teme Začetnik teme joz27
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

joz27

Zainteresovan član
Poruka
110
ok, stvari se polako zakuvavaju, kao sto sam ocekivao: :)
video objekat velicine velikog aviona, i oblika diska kako lebdi iznad zemlje dok je vozio ujutru autoputem

audio ispovest:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-14387365

http://www.dailymail.co.uk/news/art...ll-spots-UFO-tells-millions-Radio-5-Live.html

komentar posetioca sajta dailymail koji kaze da je 1974 video slicnu stvar:

In 1974 I and my friends saw a large UFO at about 07:00am, it was bright and sunny when this very long object appeared flying low, it seemed to be following the power lines between three pylons, as it got near we could see that it was as big as a 747, it stopped and hovered at about 60 feet above the ground, and about 50 yards in front of us, it stayed like that for about 2 minutes, then suddenly accelerated upwards at an enormous speed and disapeared from veiw, what was erie about this object was that NO sound came from it, even when it sped off at a great speed! I phoned the Norwegian air force and told them about this UFO, and two weeks later an officer of the Norwegian air force and a civilian payed me a visit at home, they told me that I had not seen anything, and that I must stop telling people that I had seen anything, but I and my friends had seen it!

Imali smo svi iskustva sa BBC-em kako izvestava sa nasih prostora pre desetak godina i vise izlazi na parodiju nego na objektivni medij.O izvestajima koji se ticu posetilaca iz dubokog svemira covek moze da gleda kao da su pustili prvorazrednu komediju.

dubokog svemira?
za one koji su slabi sa engleskim, UFO=NLO=neindetifikovani leteci objekat
tako da se nezna da li njim upravljaju "posetioci" ili je neka nova vojna tehnologija.
svedok je sportski novinar, i nema nikakve koristi od toga da laze,rizikujuci cak da ga proglase lujkom ili da ga otpuste.
sudeci po njegovom glasu,i anksioznosti sa kojom prica, moze se reci da je zaista ubedjen da je video to sto je video.
videcemo narednih dana da li je jos neko video isto.

Dobri su mi ovi likovi koji ni u sta ne veruju pa se prikace na teme o misterijama i komentarisu sa nivoa nekog ko nije zavrsio vise od osmogodisnje skole. Ne zelim da vredjam nikog ali mi 15000 ocevidaca godisnje nesto malo veliki broj da bi se bas svi bavili pravljenjem plasticnih letecih tanjira.

Jedna stvar mi je jako cudna, svake godine NLO vidi oko 15000 ljudi sirom sveta a prikaz Device Marije ili nekog drugog religijskog *fenomena* samo nekoliko ljudi u toku cele istorije. Pa opet vise ljudi veruje u Devicu Mariju nego u NLO sto mi govori da mi jos dosta toga ne znamo o sopstvenoj psihologiji, tojest da nismo bas evoluirali kao sto mislimo da jesmo.

Back