http://www.prisonplanet.com/articles/february2007/280207timestamp.htm
Ko radi, taj i gresi...ali, bas ne ovoliko!
Ko radi, taj i gresi...ali, bas ne ovoliko!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јабучило,да ли чуваш своје видео траке?JABUCHILO:ko gresi, taj i gubi trake.
aca9020:Zaboravih Esoterica i ostale,izvinite na pogresno napisanim imenima kasno je sutra radim te idem da spavam umoran sam od sada i ja redovno ucestvujem.
Esoteric:Zahvaljujem, Aco. Iako nisam Srbin, svako, ko tezi istini, moj je prijatelj, da ne kazem brat. Protiv Srba su, ako si primetio, uglavnom, sami Srbi na ovom forumu. Pogledaj kako se ponasaju Hrvati, Shiptari i ostali...kad su nacionalni interesi u pitanju, skoro svi su jedinstveni. Dobar nauk za Srbe, nadam se.
eremita:НИси у праву - против Срба су неки грађани Србије!
adem_ks:eh gd bi nekima bio kraj, kada bi gledali ko sta pise, a ne prvo KO pise pa tek posle STA pise
To je pojava, već čitavu deceniju se organizuje, brifinguje čitava ekipa srpskog porekla, da bi radila protiv interesa svoje matice - ali naravno u interesu svojih sitno-sopstveničkih ciljeva. Sve je to pod pojmom i shvatanjem demokratije dozvoljeno. Nikako da Srbija ustane i bez ustezanja kaže, šta se ovde sme a šta ne.Esoteric:Neki gradjani Srbije, srpskog porekla, moze tako? Jer, priznaces, najvise Srba na ovom forumu javlja, pa, i kad su neka vazna nacionalna pitanja i dileme u pitanju, sa ostrim i ironicnim komentarima protiv srpskih interesa.
misoni:Јабучило,да ли чуваш своје видео траке?![]()
Esoteric:@JABUCHILO
Pa, ljudski je gubiti trake![]()
Esoteric:Zahvaljujem, Aco. Iako nisam Srbin, svako, ko tezi istini, moj je prijatelj, da ne kazem brat. Protiv Srba su, ako si primetio, uglavnom, sami Srbi na ovom forumu. Pogledaj kako se ponasaju Hrvati, Shiptari i ostali...kad su nacionalni interesi u pitanju, skoro svi su jedinstveni. Dobar nauk za Srbe, nadam se.