BBC, lazi i video trake...

Presuda Medjunarodnog suda u Hagu da Srbija ne može snositi odgovornost za ratne zločine u BiH ima daleko širi značaj jer razotkriva sistem laži kojima se opravdavaju nelegalne vojne intervencije u svetu - ocenjuje se u komentaru britanskog dnevnika ‘’Gardijan’’. Ugledni analitičar Džon Lohland (Lochland) ukazuje da su optužbe sa Zapada da je Srbija odgovorna za ratne zločine u BiH godinama bile opravdanje za američki koncept takozvanih humanitarnih vojnih intervencija, ali da je sada najviši sud UN utvrdio da su to bile drastične laži. Britanski komentator podseća da je upravo masakr u Srebrenici poslužio kao izgovor Vašingtonu i Londonu da saveznike ubede u neophodnost bombardovanja Srbije i vojnu intervenciju na Kosmetu, što je kasnije poslužilo kao model za napad na Irak. Lohland ocenjuje da će presuda Medjunarodnog suda pravde imati značajne posledice i po rad Haškog tribunala, koji se do sada više puta pokazao kao vrlo pristrasan i neobjektivan.

Da sve je to tacno ali ima jedna recenica odS.Vladike.NIKOLAJA.
Nema nista tajno sto nece biti javno,niti sto skriveno sto se nece otkriti.
Ali doci ce dan veliki i strasan,kad ce Bog objaviti tajne svih ljudi pred svima ljudima i andjelima.Tada cemo mi videti i poznati jedan drugog onako kako nas Bog sada vidi i poznaje.Sve ce postati svima javno sta je ko cinio i smerao i mislio i osecao u ovome zivotu.I svako ce uci u onakvu vecnost kakvu je zasluzio u ovom vremen,u ovom zivotu.Tada ce se u potpunosti pokazati istinitost HRISTOVIH reci.
NEMA NISTA TAJNO STO NECE BITI JAVNO,NITI IMA ISTA SKRIVENO STO SE NECE OTKRITI.
Zelim da pozdravim misaonog,eremitu.pa i tokija,jerija kauboja i druge to su pravi srbi. Molio bih vas jedno da ne odgovarate ademu-ks,zatim onom krstasu jer on nije crnogorac on je ili balija ili siptar,samo tako ako ih ignorisemo oni ce otici sa foruma.

aca9020:
Zaboravih Esoterica i ostale,izvinite na pogresno napisanim imenima kasno je sutra radim te idem da spavam umoran sam od sada i ja redovno ucestvujem.

Zahvaljujem, Aco. Iako nisam Srbin, svako, ko tezi istini, moj je prijatelj, da ne kazem brat. Protiv Srba su, ako si primetio, uglavnom, sami Srbi na ovom forumu. Pogledaj kako se ponasaju Hrvati, Shiptari i ostali...kad su nacionalni interesi u pitanju, skoro svi su jedinstveni. Dobar nauk za Srbe, nadam se.

Esoteric:
Zahvaljujem, Aco. Iako nisam Srbin, svako, ko tezi istini, moj je prijatelj, da ne kazem brat. Protiv Srba su, ako si primetio, uglavnom, sami Srbi na ovom forumu. Pogledaj kako se ponasaju Hrvati, Shiptari i ostali...kad su nacionalni interesi u pitanju, skoro svi su jedinstveni. Dobar nauk za Srbe, nadam se.

НИси у праву - против Срба су неки грађани Србије!

Esoteric:
Neki gradjani Srbije, srpskog porekla, moze tako? Jer, priznaces, najvise Srba na ovom forumu javlja, pa, i kad su neka vazna nacionalna pitanja i dileme u pitanju, sa ostrim i ironicnim komentarima protiv srpskih interesa.
To je pojava, već čitavu deceniju se organizuje, brifinguje čitava ekipa srpskog porekla, da bi radila protiv interesa svoje matice - ali naravno u interesu svojih sitno-sopstveničkih ciljeva. Sve je to pod pojmom i shvatanjem demokratije dozvoljeno. Nikako da Srbija ustane i bez ustezanja kaže, šta se ovde sme a šta ne.
Za mlađu populaciju, postalo je očigledno da su produkt dugogodišnje medijske manipulacije. Sistem vrednosti mere novcem. Ubijenog duha i ne znaju za drugo.

Trake, izveštaji ... manipulacije. Sila medija. Zagađenje je ogromno, ne samo kod nas.

sad se setih christiane amanpour i onog tejpa koga je iskukala od bbca- za cnn i dala komentar da je da je slika koju gledamo muslimanska sahrana gde su srbi bili ubice.. a bila sahrana srpska svi znamo... skroz obratno. kad je karadža došao u hotel da je kolje, ona kroz sporedni izlaz sa obezbeđenjem uvatila dzadu i prvim avionom odletela iz sarajeva...ali ako... doci ce maca opet, al' vratanca ce joj neko tad drugacije zalupiti.

Esoteric:

Не знам како си дошао до закључка да су на овом форуму углавном Срби против Срба! Невероватно ми је да нека озбиљна и одрасла особа не прави разлику између реалног и виртуелног света! Откуд ти знаш ко су овде Срби, а ко Хрвати, Шиптари и остали? Да ли ти иког познајеш, мислим да ли си био код неког у кући, знаш му породицу, из овог виртуелног света?

@Strela

Dobro. Nisu Srbi. Verovatno da se svi oni, tako dobro maskiraju, da mi pomislimo, da su to simpatizeri, LDP-a, npr. Ja, u RL, srecem ljude, koji su, isto tako ubedljivi, da su i mene doveli u zabludu po pitanju nacionalne pripadnosti, da sam, ja, samo na osnovu toga, sto su pravoslavci, pricaju cistom ekavicom i imaju roditelje Srbe, pomislio, na trenutak, da su to, zaista Srbi...kakva mimikrija - zadivljen sam!

Back