BAZEN U OVCAR BANJI

Pile-Tele-shop:
Mrkalju
jeb'o ti seljačić mater malo
pa bilo koji
:)
;)

Znas, ako su tebe zlostavljali u detinjstvu to ne znaci da ti treba da dodjes vde i da istresas svoje frustracije..... Mora da je bilo bolno dok te je cale tabao ili guzio( ko ce ga znati sta ti preferiras) ali ako ne moze da uspostavis normalnu komunikaciju sa ljudima jednostavno odjebi.....

:D :D :D

A joj brate nemogu da verujem koliko su ljudi ovde na internetu spremni da lazu e znaci nemoguce. Sto ti remius kazes "Sve sami izumitelji tople vode i lazne manekenke..." - a jedva i ladne imamo, a manekenke da ne spominjem, sve po nizerazrednim klubovima. Sta ti je brate sve lazovi.

DAjte ljudi pricajte istinu, niko vas nezna, niko vam nece nista uraditi ako pricate samo ono sto znate i sto imate da kazete. Nemojte pricati koje kakve nebuloze kako biste samo napunili broj poruka vecim...

Eto toliko...

Uzivajte, pozdrav.

Markelja:
Znas, ako su tebe zlostavljali u detinjstvu to ne znaci da ti treba da dodjes vde i da istresas svoje frustracije..... Mora da je bilo bolno dok te je cale tabao ili guzio( ko ce ga znati sta ti preferiras) ali ako ne moze da uspostavis normalnu komunikaciju sa ljudima jednostavno odjebi.....

:D :D :D

Mrkalju šta je tebi tata radio mene jednostavno ne interesira
to tvoja bulja najbolje zna a i po nicku ti se vidi

neznam samo otkud ti pravo da komentarišeš mene i moje pisanje
ni jedim slovom te se nisam dotakao

majmune afrički ti odjebi
za početak svoju mater
:)
;)

Ako ste vi seljaci pa ne idete po modnim revijama,zao mi je...
Moja modna kuca se bas ne bi slozila sa vama da sam lazna manekenka...
Vi koji inostranstvo niste videli,pricate meni,a ja sam proputovala dosta...
Nisam nabedjena jednostavno vam pisem istinu,koju vi ocigledno ne mozete da prihvatite,jer u svom zivotu nista niste postigli,a napadate mene kako bi pokrili sopstveni neuspeh... 8-) 8-) 8-) STRASNO,kakvih ljudi ovde ima...

Slusaj malecka,to sto si rekla je ok ali moras potkrepiti nekim dokazima cinjenicama i tome slicno.Da je ova tema mozda u bg ili severnije od ca mozda bi ti i poverovali ali mi ne.
Jbg da ja kazem da sam neki multimilioner tj. napisem koliko vas bi mi poverovalo?
Verovatno niko.
Sto se tice inostranstva 90 % ljudi izmedju 17-24godine nije videlo beograd a kamoli inostranstvo...
Ja mogu da se pohvalim da sam sa 12 godina bucnuo svoje dupe u 2 svetska okeana...
Bio sam u Americi 4 puta (jer mi cale tamo zivi) i u Australiji kod keve (zivim kod babe i dede u jednom selu blizu ca).Osim ex yu republika bio sam u Nemackoj,Bugarskoj,Grckoj,Madjarskoj.
:-D E sad kako ja vama to da dokazem?
Nemam ideju isto tako kao sto ti ne mozes da si manekenka ili sta vec

HAHAHAH
hej bre šta ste je napali hehe
ti sa štos bućko bulju u dva svecka okeana - skeniraj pasoš,to je bar najlakše hehe
a manekenki sam već rekao - postavi slikicu sa tog spota ili deo spota ovde - i problem je rešen
svi ti onda verujemo
a gde je onaj čarobnjak???
e tebe ćemo da pošaljemo do bgda da nam čudesima pomogneš da se sastavi nova vlada - e ako to uspeš SVAKA ČAST - sve ti verujemo

:) ;) ;)

HAHAHAHA :lol:
hej bre šta ste je napali hehe :lol:
ti sa štos bućko bulju u dva svecka okeana - skeniraj pasoš,to je bar najlakše hehe
a manekenki sam već rekao - postavi slikicu sa tog spota ili deo spota ovde - i problem je rešen
svi ti onda verujemo
a gde je onaj čarobnjak???
e tebe ćemo da pošaljemo do Beograda da nam čudesima pomogneš da se sastavi nova vlada - e ako to uspeš SVAKA ČAST - sve ti verujemo

:) ;) ;)

Ne znam zasto sam vam i rekla bilo sta...
Ne mogu da verujem da kakvi ste to ljudi...
Nema veze...Evo bila sam u Grckoj,Italiji,Da ne pominjem ex Yu,SAD,Japanu,to je bilo najbolje...Svajcarskoj,Austriji....mozda jos negde,ako nisam zaboravila...
Necu nista da podkrepljujem,ako mi verujete,verujete...

mawetzka:
Ne znam zasto sam vam i rekla bilo sta...
Ne mogu da verujem da kakvi ste to ljudi...
Nema veze...Evo bila sam u Grckoj,Italiji,Da ne pominjem ex Yu,SAD,Japanu,to je bilo najbolje...Svajcarskoj,Austriji....mozda jos negde,ako nisam zaboravila...
Necu nista da podkrepljujem,ako mi verujete,verujete...

Nemoj ja da pocnem da nabrajam gde sam sve bio preko folklora da pokrijem sve ove tvoje zemlje.... nebitno je ko je gde bio pricamo kao ljudi samo opusti se...

I nesto shvati kao salu...

domacin_uzice:
Nemoj ja da pocnem da nabrajam gde sam sve bio preko folklora da pokrijem sve ove tvoje zemlje.... nebitno je ko je gde bio pricamo kao ljudi samo opusti se...

I nesto shvati kao salu...
Ma ok...ali me zivcira takvo,IDIOTSKO,ponasanje...
To sto svi odavde tudji uspeh shvataju kao sopstveni neuspeh...

Back