Battlefield 3 cena

boris90

Početnik
Poruka
18
Zanima me gde i za koju cenu mogu da nabavim Battlefield 3, jer bih hteo da igram u multiplayer-u. Bio bih zahvalan kada bi neko pronasao cenu negde u nekoj radnji, i da mi javi, ako ja u medjuvremenu ne nadjem.

Hvala.

probah igru. kao rekli ne moze na mojoj grafi,kad ono trt moze. Opicio sam dve - tri misije i posto imam mali monitor max grafika koju mogu da teram je 1366x768 i kada stavim na minimum i na max vrlo mala razlika. Moguce je da je grafika shit zato sto su se fajlovi mozda sjebali i igra je na ruskom (ovo sto sam ja skinuo),sistem pucanja je kao da igras crysis 2,ni da prismrdi cod-u sto se toga tice.
Moguce je da je do toga da mi je graficka sranje i da se ovo nesto sjebalo,ali nisam nesto impresioniran. Sunce i kada izlazis iz tamne prostorije ili iz dzipa ili neke sobe na svetlost stvarno su pro odradili,ne da izgleda realno,nego da padnes na dupe,ovo ostalo nista sto vec nismo videli. Asfalt i cigle i krs po asfaltu je uradjeno kao slika,a ne3d,okolne zgrade tj one u daljini su isto najobicnija slika i to se strasno providi i nervira,sofersajbnu ne mozes da razbijes kada resetas kola. msm nidje veze. Ko ima bolju neka oplevi koju pa neka kaze utiske. Meni se ne svidja.

Ja presao do kraja juce i prekjuce.
9600GT
Rezolucija 1280*1024 , Automatski stavio na low ali je grafika OK.
Malo me nervira kad trcis , pa ti se trese cela slika , kao da docara realnu
sliku , u stvari samo smeta da zabole oci.
Ostalo i nije tako lose.

Ja presao do kraja juce i prekjuce.
9600GT
Rezolucija 1280*1024 , Automatski stavio na low ali je grafika OK.
Malo me nervira kad trcis , pa ti se trese cela slika , kao da docara realnu
sliku , u stvari samo smeta da zabole oci.
Ostalo i nije tako lose.

imas jako losu graficku u o odnosu na ostali deo kompjutera,menjaj to ako imas para

Poslednja izmena:

Back