Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
U meni su ubijali boga dok sam bio mali, keva redovno a cale ako proceni da keva nije imala dovolljno snage
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sta sam sve do sada cula, ali satanista... cccccc... bas ti hvala...Keeper:heheheh. alexandra - zakleti satanista
salim se .... naravno da nije u redu, a ona izreka je duboko ukorenjena u ljudsku patologiju verovanja u razne bajkice i sharene prichice.
mene su mlatili naravno, sta sam sve radio, bilo je nemoguce ne izdrzati ......
Kad_LupimLupim:U meni su ubijali boga dok sam bio mali, keva redovno a cale ako proceni da keva nije imala dovolljno snage
That's the spirit!Incognito:Eh, cime se vi bavite... Svako ko dozvoli da ga jednom isprebijaju, mlatice ga do kraja zivota... Gde vam je ponos?
Nikad i nikome nisam dozvolio da me udari (ustvari, mozda i jesam kad sam imao 6 godina pa nisam mogao ni da uzvratim, ni da protestvujem, ni da tuzim i sl. ali se toga ne secam), i to nikad nikome necu ni dozvoliti...
Takodje, nikad ne bih nikoga udario izuzev u samoodbrani...
Ti koji misle da je batina iz raja izasla, dao bih im po jednu batinu, pa ih zatvorio u neki poveci prostor, i neka se tu batinaju do mile volje... Takve treba izolovati!!!
Alexandra9:E sta sam sve do sada cula, ali satanista... cccccc... bas ti hvala...Keeper:heheheh. alexandra - zakleti satanista
salim se .... naravno da nije u redu, a ona izreka je duboko ukorenjena u ljudsku patologiju verovanja u razne bajkice i sharene prichice.
mene su mlatili naravno, sta sam sve radio, bilo je nemoguce ne izdrzati ......