Batine????!

Keeper:
heheheh. alexandra - zakleti satanista :P
salim se .... naravno da nije u redu, a ona izreka je duboko ukorenjena u ljudsku patologiju verovanja u razne bajkice i sharene prichice.

mene su mlatili naravno, sta sam sve radio, bilo je nemoguce ne izdrzati ...... :D
E sta sam sve do sada cula, ali satanista... cccccc... bas ti hvala... :lol:

Smatram da roditelji ne treba da tuku svoju decu zbog nekih gluposti , kao sto je npr. uradila jedna zena svome detetu kad je u prodavnici slucajno zakacilo neku policu i popadale neke stvari , to je stvaran primer gde su roditelji losi ,ali npr. znam jednog decka kome ni batine nisu pomogle . i krade i opija se itd. mozda u tom slucaju i treba malo batina ali ne u preteranoj meri. inace mene roditelji nikada nisu tukli ,a necu ni ja moju decu.

Eh, cime se vi bavite... Svako ko dozvoli da ga jednom isprebijaju, mlatice ga do kraja zivota... Gde vam je ponos?

Nikad i nikome nisam dozvolio da me udari (ustvari, mozda i jesam kad sam imao 6 godina pa nisam mogao ni da uzvratim, ni da protestvujem, ni da tuzim i sl. ali se toga ne secam), i to nikad nikome necu ni dozvoliti...

Takodje, nikad ne bih nikoga udario izuzev u samoodbrani...

Ti koji misle da je batina iz raja izasla, dao bih im po jednu batinu, pa ih zatvorio u neki poveci prostor, i neka se tu batinaju do mile volje... Takve treba izolovati!!!

Incognito:
Eh, cime se vi bavite... Svako ko dozvoli da ga jednom isprebijaju, mlatice ga do kraja zivota... Gde vam je ponos?

Nikad i nikome nisam dozvolio da me udari (ustvari, mozda i jesam kad sam imao 6 godina pa nisam mogao ni da uzvratim, ni da protestvujem, ni da tuzim i sl. ali se toga ne secam), i to nikad nikome necu ni dozvoliti...

Takodje, nikad ne bih nikoga udario izuzev u samoodbrani...

Ti koji misle da je batina iz raja izasla, dao bih im po jednu batinu, pa ih zatvorio u neki poveci prostor, i neka se tu batinaju do mile volje... Takve treba izolovati!!!
That's the spirit!

Mene su tukli dok sam bio mali,ali sam im na neki nacin zahvalan za to i zato ih postujem,da me nisu tukli ko zna kakav bi loodak danas bio.Batine pomazu ali ne u svakoj situaciji,ja sam ih samo dobijao kad sam napravio neko s'ranje.

Alexandra9:
Keeper:
heheheh. alexandra - zakleti satanista :P
salim se .... naravno da nije u redu, a ona izreka je duboko ukorenjena u ljudsku patologiju verovanja u razne bajkice i sharene prichice.

mene su mlatili naravno, sta sam sve radio, bilo je nemoguce ne izdrzati ...... :D
E sta sam sve do sada cula, ali satanista... cccccc... bas ti hvala... :lol:

to meni moj braca stalno govori ....
:)
pa ja to prenosim :P

Back