BATINE KOJE SE PAMTE!

virginija bila si 2. srednje, to je znaci 16 godina. bas si bila neodgovorna. ali da te biju sa 16 godina opet mi ne ide u glavu. ne mogu vjerovati da neki roditelji tuku dijete od 14-15-16 godina.pa valjda za tinejdzere postoji neko drugo objasnjenje a ne batina. jadno dijete, ne mogu zamisliti kako se osjeca neko od 15 godina dok stari ili stara pred njim stoje sa kajisom i mlate ga. fuj

Cuske po prstima, ponekad i po guzi u mladjim danima... U pubertetu sam bila djavolak, i nemoguce inatljiva i verujem da ne postoji nista sto bi mene nateralo da drugacije postupam.
Eto, proslo me je. Bilo je burnih scena ali verujem da sam dobra osoba koja zivi u skladu pravih vrednosti..

a pro po priče o alkoholu, u mom okruženju su alkohol i droge bile ko dobar dan!! to mi je tad bilo savrseno normalno.
sad da hoću da nabavim heroin, ne znam gde bi ga tražila, a tad mi je sve to tu bilo...pred nosom.

sad mi je sve to nespojivo sa nekim ko ima 15 god. za mene se to sad deca.

ja nekako nisam s tim racunao,,, majke mi. Mlad deckic, tek doso. lep ko devojka, pristojnog pnasanja.... strasno. dobio sam batina, tacno kolko sam bio samouveren. Al tako to biva.
Za tebe važi ona pesma- čačačaroban, mlad, romantičan, nedovoljno iskusan, i šta ćeš ti tako lep i pristojan u ringu, da se šopaš sas' siledžije, em ti razbiju nos, em te nasekirajuz:mrgreen:

Za tebe važi ona pesma- čačačaroban, mlad, romantičan, nedovoljno iskusan, i šta ćeš ti tako lep i pristojan u ringu, da se šopaš sas' siledžije, em ti razbiju nos, em te nasekirajuz:mrgreen:

Ma bre, kad je izaso, ove francuskinje sto nse kartone s rundama posasavile za njim. I jos posle mece. kaze , Gospodine, bila mi je izuzetna cast. Pruzili ste odlicnu partiju, skroz sam prebijen . Zao mi je jedino sto je nereseno, i još vise mi je žao sto sam se susreo na ovaj nacin sa bratom Srbinom. A ja krvarim iz nosa i iz arkade. I cutim, sta cu.

Ma bre, kad je izaso, ove francuskinje sto nse kartone s rundama posasavile za njim. I jos posle mece. kaze , Gospodine, bila mi je izuzetna cast. Pruzili ste odlicnu partiju, skroz sam prebijen . Zao mi je jedino sto je nereseno, i još vise mi je žao sto sam se susreo na ovaj nacin sa bratom Srbinom. A ja krvarim iz nosa i iz arkade. I cutim, sta cu.
Jašta nego da ćutiš, biješ se sa bratom Slovenom, da si dofatio nekog Amerikanca, pa da te razumemz:mrgreen:(a bio si ljubomoran na francuskinje, priznajz:lol:), nego, gledaj pozitivno, tada nisu boksovali braća Kličko, pa si prošao samo sa razbucanim nosom i arkadomz:lol:

Jašta nego da ćutiš, biješ se sa bratom Slovenom, da si dofatio nekog Amerikanca, pa da te razumemz:mrgreen:(a bio si ljubomoran na francuskinje, priznajz:lol:), nego, gledaj pozitivno, tada nisu boksovali braća Kličko, pa si prošao samo sa razbucanim nosom i arkadomz:lol:

Ne. Nisu, a i nisam bio ta klasa ni ta kategorija, da bi mogo da se sretnem s njima. doduse, ja ne volem njihv stil Mnogo pravolinijski boksuj. OVaj je bo klasicna ruska skola. Isto ko i ja.

Ne. Nisu, a i nisam bio ta klasa ni ta kategorija, da bi mogo da se sretnem s njima. doduse, ja ne volem njihv stil Mnogo pravolinijski boksuj. OVaj je bo klasicna ruska skola. Isto ko i ja.
Pa što se onda Francuskunje zalepile za njegaz:), more, trebao si da tepaš sve redomz:D.Ne zameri, malo se šalim, kad vidim kako su sve ovde tukli ljude, pripadne mi muka, ko sve sebi daje za pravo da se nazove roditeljemz:cry:

Inače, kad smo kod batina,roditelji me nikad nisu tukli(ne računam mamino redovno šopanje po debeloj guzi), zato me je stariji brat urnisao.Stariji od mene 8 godina, omiljena aktivnost mu je bila"mučenje malog skota".Uvek e mrzeo da deli svoje igračke sa drugima, a ja mu maznula komplet kesu sa klikerima staklencima(neprocenljivo blago u to vreme) i razdelila klincima po kraju.Oplavio me kao šljivu, jedina mi satisfakcija bila, kad je tajo oplavio njega, kad me video, pa kad sam sledeći put razdelila njegovu zbirku Stripoteka, nije smeo ni da me pipnez:mrgreen:

Mene nisu tukli, pa pamtim jedine batine koje sam dobila u zivotu od caleta, bio me isibao kaisem zato sto sam ukrala cokoladice u prodavnici.
Danas mu to zameram, jer je vaspitno to delovalo "no, no da se krade", a evo nas u ustrojstvu u kojem bas lopovi najbolje prolaze.

U to vreme smo sami pravili lukove i strele, igrali se kauboja i Indijanaca...
Jednom je neko doneo bambus..... Bilo letnje vreme, na kucama otvoreni prozori....:per:

I mi se dosetimo da zapalimo bambus i lansiramo ga komsiji kroz prozor.
U kuci haos.... opsta vriska i pometnja. Mi se iskidali od smeha...

To vece je u ulici palo kolektivno batinjanje po kucama. :lol:

U to vreme smo sami pravili lukove i strele, igrali se kauboja i Indijanaca...
Jednom je neko doneo bambus..... Bilo letnje vreme, na kucama otvoreni prozori....:per:

I mi se dosetimo da zapalimo bambus i lansiramo ga komsiji kroz prozor.
U kuci haos.... opsta vriska i pometnja. Mi se iskidali od smeha...

To vece je u ulici palo kolektivno batinjanje po kucama. :lol:

Hahahaha...imali smo i mi slicnih akcija....bacili liku kroz prozor petardu u kucu. Baba se tu neka za malo nije slogirala.
Stvarno sam najgore batine dobijao kad bi neki komsija dosao da se zali kako sam mu brao sljive, rusteve, jabuke, jagode itd. iz baste ili kako sam loptom pogodio njegov prozor ili umazao svezu fasadu na kuci.

Vopse, sad si me podsetio... A tek sto smo dobijali batine zbog tresanja koje smo krali.... :lol:

To su "slatke" batine. Uhvatete te kako im brstic dud ili tresnju...ali smotani da se popnu gore, jer su matori i kilavi. A ti gore znas sta te ceka kada sidjes. A dok ne sidjes, gledas da se posteno nasladis jos, i samo beres i trpas u sebe, dok je majica koja je bila bela u medjuvremenu obojena u crveno ili ljubicasto (u zavisnosti sta beres). z:mrgreen:

E mladosti... :sad2:

To su "slatke" batine. Uhvatete te kako im brstic dud ili tresnju...ali smotani da se popnu gore, jer su matori i kilavi. A ti gore znas sta te ceka kada sidjes. A dok ne sidjes, gledas da se posteno nasladis jos, i samo beres i trpas u sebe, dok je majica koja je bila bela u medjuvremenu obojena u crveno ili ljubicasto (u zavisnosti sta beres). z:mrgreen:

E mladosti... :sad2:

:hahaha1:
Ih.... keva ubijala boga u nama zbog upropascenih majica. :lol:

Al' smo se raspilavili, a? :lol: :pivce:

Back