**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.772
...bokte...mene nikad niko nije udario u zivotu a nisam bila bas andjelak od deteta...do sada nisam shvatala kakvu majku imam, idem da je izljubim koliko odmah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, pa nije, tebe niko nije terao da dobiješ batine, sam si izabraoPa ljudi , avo je sve nista. he bo te, ja sam zaista naajgre proso. Ubeeeedljivo. Pa sve ovo sto pisete ovde je luk i voda. Sala komika idimmidodjimi, i tako to.
Da vas podsetim
http://forum.krstarica.com/showthre...-SE-PAMTE!?p=13744572&viewfull=1#post13744572
E, pa nije, tebe niko nije terao da dobiješ batine, sam si izabrao, a ovde ljude urnisaše bez njihove volje
![]()
Za tebe važi ona pesma- čačačaroban, mlad, romantičan, nedovoljno iskusan, i šta ćeš ti tako lep i pristojan u ringu, da se šopaš sas' siledžije, em ti razbiju nos, em te nasekirajuja nekako nisam s tim racunao,,, majke mi. Mlad deckic, tek doso. lep ko devojka, pristojnog pnasanja.... strasno. dobio sam batina, tacno kolko sam bio samouveren. Al tako to biva.
Za tebe važi ona pesma- čačačaroban, mlad, romantičan, nedovoljno iskusan, i šta ćeš ti tako lep i pristojan u ringu, da se šopaš sas' siledžije, em ti razbiju nos, em te nasekiraju![]()
Jašta nego da ćutiš, biješ se sa bratom Slovenom, da si dofatio nekog Amerikanca, pa da te razumemMa bre, kad je izaso, ove francuskinje sto nse kartone s rundama posasavile za njim. I jos posle mece. kaze , Gospodine, bila mi je izuzetna cast. Pruzili ste odlicnu partiju, skroz sam prebijen . Zao mi je jedino sto je nereseno, i još vise mi je žao sto sam se susreo na ovaj nacin sa bratom Srbinom. A ja krvarim iz nosa i iz arkade. I cutim, sta cu.
Jašta nego da ćutiš, biješ se sa bratom Slovenom, da si dofatio nekog Amerikanca, pa da te razumem(a bio si ljubomoran na francuskinje, priznaj
), nego, gledaj pozitivno, tada nisu boksovali braća Kličko, pa si prošao samo sa razbucanim nosom i arkadom
![]()
Pa što se onda Francuskunje zalepile za njegaNe. Nisu, a i nisam bio ta klasa ni ta kategorija, da bi mogo da se sretnem s njima. doduse, ja ne volem njihv stil Mnogo pravolinijski boksuj. OVaj je bo klasicna ruska skola. Isto ko i ja.
Pa što se onda Francuskunje zalepile za njega, more, trebao si da tepaš sve redom
.Ne zameri, malo se šalim, kad vidim kako su sve ovde tukli ljude, pripadne mi muka, ko sve sebi daje za pravo da se nazove roditeljem
![]()
Al' posle susreta sa tobom, više nije bio ko lutka, jel' tako, al' ni ti batkeLep bre , ko lutka,
a evo nas u ustrojstvu u kojem bas lopovi najbolje prolaze.
Ne postoji čovek koji,makar jednom u svom životu nije dobio batine....ne razumem zašto postoji potreba za tim...stvarno ne razumem....brate,recite rečima ako ste na nekog ljuti,a ne kaišem....Naslov govori za sebe pa kuckajte!
(tu mislim na svakave batine od onih kao dete,u skoli pa do onih u starackom domu lol )
U to vreme smo sami pravili lukove i strele, igrali se kauboja i Indijanaca...
Jednom je neko doneo bambus..... Bilo letnje vreme, na kucama otvoreni prozori....
I mi se dosetimo da zapalimo bambus i lansiramo ga komsiji kroz prozor.
U kuci haos.... opsta vriska i pometnja. Mi se iskidali od smeha...
To vece je u ulici palo kolektivno batinjanje po kucama.![]()
Vopse, sad si me podsetio... A tek sto smo dobijali batine zbog tresanja koje smo krali....![]()
To su "slatke" batine. Uhvatete te kako im brstic dud ili tresnju...ali smotani da se popnu gore, jer su matori i kilavi. A ti gore znas sta te ceka kada sidjes. A dok ne sidjes, gledas da se posteno nasladis jos, i samo beres i trpas u sebe, dok je majica koja je bila bela u medjuvremenu obojena u crveno ili ljubicasto (u zavisnosti sta beres).
E mladosti...![]()