kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.714
зашто сумња кад су у униформама без обележја данас шиптари са косова полицајци, кримоси тетовирани...Sumnjam da takve primaju i u MUP, mada nikad se ne zna…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
зашто сумња кад су у униформама без обележја данас шиптари са косова полицајци, кримоси тетовирани...Sumnjam da takve primaju i u MUP, mada nikad se ne zna…
Izvini, pročitaj nešto o Srbiji u XIX veku, npr. od Slobodana Jovanovića, sve je bilo isto, uz linčovanja narodnih neprijatelja, ubistva i sve ostalo.Ali da se stoka od naroda u to navijački meša e to do demokratije nismo imali
I danas sutra pobede ti tvoji i šta onda?
Možeš samo da se uhvatiš za uši i da igraš od sreće
Oni će uzeti pare a ti probaj u Mozzartu
Ko sad to ‘citira’ AV?Citiranje Vučića je postalo humoristički program na krsti![]()
по кежуалу то су текбираши ушли на факултет ?Pobeda u Novom Pazaru![]()
Studenti i Zborovi građana ušli u zgradu Univerziteta![]()
Vučić nemoćan
Evo još jedan sa kežualovom ma trom o toboz tekbirasimazatvara se drzavni univerzitet u pazaru a blokaderi studenti zavrsavaju na ulici
Jedan je uzviknuo ebo vas hrist i odma KOLEKTIVNA presuda?
Jel mozemo čuti to psovanje ali samo tu reč?
JokNadam se da će pišat krv <3
Ti si radostan što biju građane srbije jer su ustali protiv kriminalaca?Što si tužan ?
Ma ko bije građane Srbije?Ti si radostan što biju građane srbije jer su ustali protiv kriminalaca?
Maze ih pendrekomMa ko bije građane Srbije?
Ja ne vidim da neko nekog bije tu
Nista ne vidimMaze ih pendrekom
Ми у Српској имамо по 3КМ, јачи смо.Imam i ja u porodici. Imaju 2 KM, jedna euro po mjesecu ratovanja. Poniženi i sjebani skoro svi do daske.
Cekaj malo...