Batinaši upali na Univerzitet u Novom Pazaru

Nisam raspoložen za verbalno mačevanje preko tastature. Laku noć.
Ne druže, nego ne postoji ništa gore što već nisu uradili ovi na vlasti, bukvalno za sve što navedete može se naći još deset puta gore urađeno od strane vladajućih. Kada se tako odgovori, krećete sa prozivanjem : aa ustaše ubile,balije ubile, niste pravi Srbi jer ne mrzite sve i svakoga zauvek, dok vaš vođa grli najveće zločince srpskog naroda i to vam je jedini argument.

I ko ce da vlada kada srusite i rezim i opoziciju a vi necete da ulazite u politiku?

Vuciceva tiranija kao finalizacija nacionalizma u Srbiji,a nacionalizam je samo alibi za kriminal, nema veze sa uredjenjem u SFRJ, sa slobodama , sigurnoscu gradjana, visinama plata, u kulturnom zivotu, kvaliteti reprezentativnog ali jos vise klupskog sporta itd.
Ja sam zivio u SFRJ, sa njenim raspadom smo vraceni iz ondanjeg 20tog u 18 vijek.
Veruješ da bez Vučića nema ko da vlada?

Evo pametni i obrazovani netjaci studenti kako su vas docekali.Ako uopste razumete.Po meni cist rasizam.

Ovako nas je Pazar dočekao.

1753830762990.png

Evo pametni i obrazovani netjaci studenti kako su vas docekali.Ako uopste razumete.Po meni cist rasizam.

Ovako nas je Pazar dočekao.

Pogledajte prilog 1763233
у Србији је обичај да се Људи дочекују хлебом и сољу, али пазарци видели долазе мајмуни па изнели банане

Podrska policiji u uspostavljanju reda i zakona

Drzavni univerzitet u Novom Pazaru kako mu samo ime govori je u vlasnistvu drzave Srbije a ne u vlasnistvu neradnika, lenstina i anarhista koji onemogucavaju njegov rad.

Ovo je davno trebalo uraditi . Neradnici i anarhisti napolje da zaposleni i studenti mogu da rade i studiraju .
broj 1, medju neradnicima u Srbiji, to je neprikosnoveni AV

a šta su osvojili?
Освојили су ПРАВО УСТАВНО да се као Грађани Републике Србије изјасне и захтевају да се пронађу Починиоци Надстрешнице,да не сме Председник све да уцењује и да Србија није његов Феуд.

Tačno sam morao da pogledam zakon od kad me je @Lagerta opomenula da studenti mogu da proglase fakultet svojom teritorijom i da rade šta hoće.

Prvo sam pronašao ovo

„Osnivač ili vlasnik univerziteta ne sme da se meša u stručni, naučni deo, niti policija sme da uđe na univerzitet dok je ne pozovu dekan ili rektor"​

A onda sam video i ovo vezano za konkretnu situaciju:

... добијен [je] захтев ректора Државног универзитета у Новом Пазару као и да је реч о Бошњакињи и грађанаки исламске вероисповести.​
„Она је упутила захтеве и дошла са људима из физичко-техничког обезбеђења, али су били упознати и из полиције да ће она ту ући, јер је постојала опасност од ширења некаквих хемијских супстанци. Као што сте могли да видите, зграда Државног универзитета у Новом Пазару личи на свињац – не желим да кажем свињац, да некога не бих верски увредио, али свакако не на место у којем живе људи, а посебно не цивилизовани људи или пристојни људи који држе до чистоће, елементарне уредности и свега другог“, навео је Вучић.​
Како је рекао, полиција се понашала у складу са овлашћењима.​

Освојили су ПРАВО УСТАВНО да се као Грађани Републике Србије изјасне и захтевају да се пронађу Починиоци Надстрешнице,да не сме Председник све да уцењује и да Србија није његов Феуд.
to je van okvira autonomije fakulteta

Iskreno meni je sumljivo kako je ta nastrasnica pala.I to ne samo meni nego i mnogim inzinjerima.I to bas kad je drzava planirala da dovede strane fakultete da nasi studenti nemoraju ici u inostranstvo da studiraju nego ce moci ovde studirat.

Back