- Poruka
- 126.427
Kad u pakovanju prodaju batak i karabatak odvojeno.
Da li se dobija upareno ili dobijes batak od jednog pileta a karabatak od drugog?
Da li se dobija upareno ili dobijes batak od jednog pileta a karabatak od drugog?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno, zato i pitam.Što se tiče same teme,mislim da je vama gospodine @tab503 potrebna stručna pomoć
i uzme sa gomile..ko zna od koje majke i oca ti dobijes batakNe znam, nisam kupovala u pakovanju uvek mi mesar spakuje na licu mesta.
Kad na +40 C otvoriš temuKad u pakovanju prodaju batak i karabatak odvojeno.
Da li se dobija upareno ili dobijes batak od jednog pileta a karabatak od drugog?![]()
Ne razumem zašto je bitno?Šta me briga kad ne uzimam celo pile.
Bitno je da batak i karabatak pripadaju jednom piletu.
A znam jer iseče predamom i onda mi ta dva dela spakuje zajedno.
Po Tab-u je bitno.Ne razumem zašto je bitno?
A, je l' ?Po Tab-u je bitno.
a reci da je hitcinaKad na +40 C otvoriš temu![]()
A ne bi se bunio da dobiješ obrnuto.pa zamisli dobijes bogat batak od nekog kapitalca i neki krzljavi karabatak od nekog isposnika
ne ide![]()
pa zamisli dobijes bogat batak od nekog kapitalca i neki krzljavi karabatak od nekog isposnika
ne ide![]()
Живот по ТабуPo Tab-u je bitno.
ako su bataci zgodni , bas te brigaKad u pakovanju prodaju batak i karabatak odvojeno.
Da li se dobija upareno ili dobijes batak od jednog pileta a karabatak od drugog?![]()
Raspitaću se, pa ti javljam za par dana.Kad u pakovanju prodaju batak i karabatak odvojeno.
Kada ja dobru zensku vidimpa zamisli dobijes bogat batak od nekog kapitalca i neki krzljavi karabatak od nekog isposnika
ne ide![]()