Bata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam, ne znam da li se seks praktikuje za bozic kod sire populacije jer je u pitanju verski praznik manje populacije.

a ti si taj pripadnik manjinske populacije, cim se tako nesto pitas i ne znas osnovno u zivotu pripadnika vecinske populacije?

pa sta ti kazu ostali pripadnici manjinske populacije, kakva su iskustva?
i koliko dodira imas sa ostatkom sveta? :lol:

Sad vidim temu Bozicno pitanje, leleee...... ako moderacija pogresno protumaci lupice mi ban jer se moze steci utisak da provociram. Nije mi to namera, temu nisam video.

Kako je zakljucana a bice i ova ostacu uskracen za odgovor. Otvaranjem sam mislio na ovo: koliko vama koji niste nesto preterano religiozni a imate zelju za seksom tog dana, koliko vas opterecuje ta misao sto prolazi kroz glavu da je bozic, to jest da li vas uopste dotice?

Sad vidim temu Bozicno pitanje, leleee...... ako moderacija pogresno protumaci lupice mi ban jer se moze steci utisak da provociram. Nije mi to namera, temu nisam video.

Kako je zakljucana a bice i ova ostacu uskracen za odgovor. Otvaranjem sam mislio na ovo: koliko vama koji niste nesto preterano religiozni a imate zelju za seksom tog dana, koliko vas opterecuje ta misao sto prolazi kroz glavu da je bozic, to jest da li vas uopste dotice?

znaci tebe opterecuje ta neka misao? :lol:
kako se drzis, onako generalno?

a ti si taj pripadnik manjinske populacije, cim se tako nesto pitas i ne znas osnovno u zivotu pripadnika vecinske populacije?:

Da, ja sam pripadnik manjinske populacije ali ne versko religiozne vec populacije koja ne zivi po mehanizmu sireg obima.

pa sta ti kazu ostali pripadnici manjinske populacije, kakva su iskustva?
i koliko dodira imas sa ostatkom sveta? :lol:

Ovo je vec vid provokacije, odlika neyebice. Odgovoriti necu, a sledeci post ukoliko bude slicne sadrzine, videcemo.

- - - - - - - - - -

Što si je otvar'o uopšte ?
Kad odmah tražiš da se baci pod ključ !
E, jesi buzdovančina, neopevana....

Buzdovan ti decko kojem si pre nekoliko meseci pisao pesme.

- - - - - - - - - -

znaci tebe opterecuje ta neka misao? :lol:
kako se drzis, onako generalno?

Heftam u sitne sate neyebice poput tebe. Dobro sam, hvala na pitanju.

Poslednja izmena:
Da, ja sam pripadnik manjinske populacije ali ne versko religiozne vec populacije koja ne zivi po mehanizmu sireg obima.

Ovo je vec vid provokacije, odlika neyebice. Odgovoriti necu, a sledeci post ukoliko bude slicne sadrzine, videcemo.

- - - - - - - - - -

Buzdovan ti decko kojem si pre nekoliko meseci pisao pesme.

- - - - - - - - - -

Ma, ****** mi qurčinu, konju.
A, mogao bi i dečku.
Kad jedeš govna, neka to ima malo više stila !

ti si bre budala, ja da ti kazem, i budi siguran u to

fino sam krenuo u potkovanu diskusiju
analizirajuci tvoje recenice i koristeci validne kontraargumente
a sve vezano za tvoje, priznaces, glupo pitanje

shvativsi koliki si mongolo, pokusao si da to zabasuris, ali bedno
to ti je jednio pametno veceras sto si uradio, taj nazalost jadan pokusaj

Ma, ****** mi qurčinu, konju.

Psiholoski zajeb, nazvao si me konjem.... nesvesno ti putem simbola salje informaciju ko je pun snage i jak, ali kako nisi ucio psihology nisi konvertovao simbol konja zbog otpora u svesnom, pa vodjen negativnim osecanjem u afektu izbacujes sadrzaje u eter, sadrzaje koje prvo svesno treba obraditi.

hd-wallpapers-black-horse-2012-all-about-real-1600x1200-wallpaper.jpg

- - - - - - - - - -

fino sam krenuo u potkovanu diskusiju
analizirajuci tvoje recenice i koristeci vaginalne kontraargumente
a sve......

I tebe fura simbol konja - poktovano, potkovice........

salimo se, ako malo ne pecnes ljude tamo gde su osetljivi nece ni pisati

Момче да се ја питам,односно да је моје време,ти би још вечерас висио на Теразијама бар три дана јер због празника Христовог рођења неби радиле одговарајуће службе да те скину са вешала сјајних,тако би се њихао у ритму кошаве а мала деца би питала своје родитеље -,,зашто овај чика виси,, одговор би био јасан-,,зато што није био добар,,.

Али,није моје време,идеали које носим побеђени су...победио си ти и теби слични и ја ти на томе честитам.

Допада ми се што си дуго размишљао,па обрисао оно што си написао,свака част.

Obrisano iz dva razloga. Prvi jer si procitao, a drugi jer si shvatio poentu. Bar se nadam da si shvatio, avatar tome ne ide u prilog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back