Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li zamisljas neke gole ljude i zene kako se prcaju na Bozic?
ispod ikone Deda Mraza, sram te bilo
pu, kastigu!
Pitam, ne znam da li se seks praktikuje za bozic kod sire populacije jer je u pitanju verski praznik manje populacije.
Sad vidim temu Bozicno pitanje, leleee...... ako moderacija pogresno protumaci lupice mi ban jer se moze steci utisak da provociram. Nije mi to namera, temu nisam video.
Kako je zakljucana a bice i ova ostacu uskracen za odgovor. Otvaranjem sam mislio na ovo: koliko vama koji niste nesto preterano religiozni a imate zelju za seksom tog dana, koliko vas opterecuje ta misao sto prolazi kroz glavu da je bozic, to jest da li vas uopste dotice?
Prcate li se za bozic?
a ti si taj pripadnik manjinske populacije, cim se tako nesto pitas i ne znas osnovno u zivotu pripadnika vecinske populacije?:
pa sta ti kazu ostali pripadnici manjinske populacije, kakva su iskustva?
i koliko dodira imas sa ostatkom sveta?![]()
Što si je otvar'o uopšte ?
Kad odmah tražiš da se baci pod ključ !
E, jesi buzdovančina, neopevana....
znaci tebe opterecuje ta neka misao?
kako se drzis, onako generalno?
Da, ja sam pripadnik manjinske populacije ali ne versko religiozne vec populacije koja ne zivi po mehanizmu sireg obima.
Ovo je vec vid provokacije, odlika neyebice. Odgovoriti necu, a sledeci post ukoliko bude slicne sadrzine, videcemo.
- - - - - - - - - -
Buzdovan ti decko kojem si pre nekoliko meseci pisao pesme.
- - - - - - - - - -
Ma, ****** mi qurčinu, konju.
A, mogao bi i dečku.
Kad jedeš govna, neka to ima malo više stila !
Dok ja docekam moderaciju da mi temu stavi pod temu pod kljuc istu ce zatrpati gejse jer nisam jedan od njih. Leleeee, sta uradih.....
Da, ja sam pripadnik manjinske populacije ali ne versko religiozne vec populacije koja ne zivi po mehanizmu sireg obima.
Ma, ****** mi qurčinu, konju.
fino sam krenuo u potkovanu diskusiju
analizirajuci tvoje recenice i koristeci vaginalne kontraargumente
a sve......
I tebe fura simbol konja - poktovano, potkovice........
ti si bre budala
ti si bre budala, ponavljam
То је нама наша борба дала...
salimo se, ako malo ne pecnes ljude tamo gde su osetljivi nece ni pisati
Али,није моје време,идеали које носим побеђени су...победио си ти и теби слични и ја ти на томе честитам.
Hvala.
Допада ми се што си дуго размишљао,па обрисао оно што си написао,свака част.