Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.853
jel moze da se posadi Kala?cula sam od jedne drugarice da moze,a ne znam kako.rec je o cvetu iz cvecare.
a kako se odrzava kada poraste i da li mora u bastu da ide ili moze u neku vecu saksiju?
a kako se odrzava kada poraste i da li mora u bastu da ide ili moze u neku vecu saksiju?
...pre mesec dana donela krtole kala iz Holandije, žute boje su i evo šta piše na kesi: sade se na rastojanju od 15cm, na dubini od 10cm, u aprilu ili maju da bi cvetale jula ili avgusta. Ja ću moje posaditi u saksije...![]()
ima li neko iskustva sa bashtenskim fontanama?
manjim?
kakve pumpe tu treba da idu, je l pokushavao neko da napravi sam?
moja mama bi neshto pokushala, ali ne zna kolika joj pumpa treba, koje performanseda tako kazem treba da ima...
i gde kupiti to, kako se krecu cene...
svako iskustvo je dobro doshlo![]()
Neznam gde živiš Majče...ali sam vidjala gotove fontanice, manje...vlasnica sam jedne takve...I nije preskupa, zimi je onosim u sobu
Nego, imaš ovde temu Vrtna keramika....pogledaj...možda ti sine kakva ideja![]()
Ide u saksiju, u bašti bi se smrzlo zimi ako se ne izvadi. To je ono cveće koje zovu Eva i stavljaju ga pored Adama da navodno ne bi plakao.
ima li neko iskustva sa bashtenskim fontanama?
manjim?
kakve pumpe tu treba da idu, je l pokushavao neko da napravi sam?
moja mama bi neshto pokushala, ali ne zna kolika joj pumpa treba, koje performanseda tako kazem treba da ima...
i gde kupiti to, kako se krecu cene...
svako iskustvo je dobro doshlo![]()