Баста затражио од премијерке да јасно каже да ли је Србија прихватила француско-немачки план

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1698232782331.png

Basta zatražio od premijerke da jasno kaže da li je Srbija prihvatila francusko-nemački plan

Basta zatražio od premijerke da jasno kaže da li je Srbija prihvatila francusko-nemački plan

25.10.2023

Predsednik pokreta "Evropski put - Basta" zatražio je danas odgovor od premijerke Srbije Ane Brnabić da li je Srbija prihvatila "francusko-nemački" plan o rešavanju pitanja Kosova.

Basta je u pisanoj izjavi zatražio od Brnabić da "saopšti istinu" građanima i "kratko i jasno" odgovori na postavljeno pitanje.

Francusko-nemački plan predstavljen je početkom godine i predviđa normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, ali sadrži i neke odredbe koje nisu prihvatljive ni za Srbiju, ni za Kosovo.

link

Браво за бившег министра и дисидента из Палмине странке Радета Басту! Раде Баста је средином о.м. већ поручио Чипуљчанину да не сме Србију да изолује од Европе и САД. Јер, одбацивање француско-немачког плана не би значило никакву "нову политику према косовском проблему", већ само изолацију Србије од њених историјских узора и савезника чиме би Србија постала лак плен РФ и НР Кине!

Pogledajte prilog 1434783

25.10.2023

Predsednik pokreta "Evropski put - Basta" zatražio je danas odgovor od premijerke Srbije Ane Brnabić da li je Srbija prihvatila "francusko-nemački" plan o rešavanju pitanja Kosova.

Basta je u pisanoj izjavi zatražio od Brnabić da "saopšti istinu" građanima i "kratko i jasno" odgovori na postavljeno pitanje.

Francusko-nemački plan predstavljen je početkom godine i predviđa normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, ali sadrži i neke odredbe koje nisu prihvatljive ni za Srbiju, ni za Kosovo.

link

Браво за бившег министра и дисидента из Палмине странке Радета Басту! Раде Баста је средином о.м. већ поручио Чипуљчанину да не сме Србију да изолује од Европе и САД. Јер, одбацивање француско-немачког плана не би значило никакву "нову политику према косовском проблему" већ само изолацију Србије од њених историјских узора и савезника!
Запад је вековни непријатељ Срба и само погани изроди ту чињеницу негирају.

Запад је вековни непријатељ Срба и само погани изроди те чињенице негирају.
Не, јер смо ми Србијанци нашу Кнежевину па онда и Краљевину Србију направили по узору на јевропске националне државе, тј. по узору на Запад. Да смо хтели да будемо Исток, не би ни дизали устанке против турака, већ би остали део Османске царевине тј. Истока.

То што се ваш вољени Милошевић безвезе закачио са Западом, не занима нас. Ми хоћемо да будемо Запад, где Србијанци већ генерацијама иду да раде и зараде. Не иду у РФ и НР Кину.

Не, јер смо ми Србијанци нашу Кнежевину па онда и Краљевину Србију направили по узору на јевропске националне државе, тј. по узору на Запад. Да смо хтели да будемо Исток, не би ни дизали устанке против турака, већ би остали део Османске царевине тј. Истока.

То што се ваш вољени Милошевић безвезе закачио са Западом, не занима нас.
Смешан си, турци су огромну војну помоћ добијали од запада вековима. Његош је рекао да није западне помоћи турцима, Срби би одавно се ослободили турске окупације. Запад је само геноциде починио над Србима. Арапи мрзе запад, али су преплавили запад и само гледају што већу штету да им направе, успевају и запад им не може ништа. Пропаст запада је спас Срба на Балкану.

Његош је рекао

А нарочито ме не занима шта је рекао Црногорски нешколовани народни мислилац и народни песник Његош. Његош да је данас жив, гледали би га на Балкан Инфу; то је тај ниво размишљања. Прецењен је пошто је Црногорац, као и Велики Пјесник Бећковић - академик постао са две песмарице и стажом из Зум Репортера.

Ми Србијанци се гнушамо Његоша и осталих Бећковића!

Poslednja izmena:
Мењаш тезе, али то код мене не пролази.
Баш чињенице износим, твоји одговори су имбецилни. Запад је вековима давао оружје турцима. Запад је само геноциде починио над Србима. Арапи мрзе запад, али су преплавили запад и само гледају што већу штету да им направе, успевају и запад им не може ништа. Пропаст запада је спас Срба на Балкану.

То што се ваш вољени Милошевић безвезе закачио са Западом, не занима нас. Ми хоћемо да будемо Запад, где Србијанци већ генерацијама иду да раде и зараде. Не иду у РФ и НР Кину.
Ti si iz nepostojeće Srbijanije? U stvari, ti si jugolsoven.

Pogledajte prilog 1434783

25.10.2023

link

Браво за бившег министра и дисидента из Палмине странке Радета Басту! Раде Баста је средином о.м. већ поручио Чипуљчанину да не сме Србију да изолује од Европе и САД. Јер, одбацивање француско-немачког плана не би значило никакву "нову политику према косовском проблему", већ само изолацију Србије од њених историјских узора и савезника чиме би Србија постала лак плен РФ и НР Кине!
znaci Basta je prvo zapretio AV da mora da prizna taj plan a sada ga tera da AV prizna da je priznao plan ????
Pa sta sad oce taj vasingtonski sluzbenik ?
Ocel sad Basta da pozove narod da srusi AV jer je potpiso plan a ako nije potpiso, ocel Basta da pozove narod da rusi AV jer nije potpiso plan i stime izolovo Srbiju od EU i ,sto je najgore, od ameriku ?

Баш чињенице износим,
Не, мењаш тезе. Моја маленкост ти лепо и јасно каже да је Кнежевина Србија створена по угледу на Запад, а на Берлинском конгресу постала је сувереном јевропском краљевином уз помоћ западних сила иако је твоја "Мајчица" хтела да Сантефанским миром преда Ниш, Лесковац, Врање и Пирот својим пуленима Бугарима, а ти мењаш тезе и пишеш нешто десето. Но, углавном то и јесте оно шта ти радиш у дискусијама. Замена теза ти је modus operandi. Али, то код мене не пролази.

А нарочито ме не занима шта је рекао Црногорски нешколовани народни мислилац и народни песник Његош. Његош да је данас жив, гледали би га на Балкан Инфу; то је тај ниво размишљања. Прецењен је пошто је Црногорац, као и Велики Пјесник Бећковић - академик постао са две песмарице и стажом из Зум Репортера.

Ми Србијанци се гнушамо Његоша и осталих Бећковића!
Vladika i vladar neškolovan? :hahaha: Ako je i od tebe puno je.

Vladika i vladar neškolovan? :hahaha: Ako je i od tebe puno je.
Његош није имао формално образовање, већ је основно образовање примио од калуђера. То је историјска чињеница, а одговорио сам ти само због оних који ово читају, а не знају тај "детаљ" из Његошеве биографије.

Не, мењаш тезе. Моја маленкост ти лепо и јасно каже да је Кнежевина Србија створена по угледу на Запад, а на Берлинском конгресу постала је сувереном јевропском краљевином уз помоћ западних сила иако је твоја "Мајчица" хтела да Сантефанским миром преда Ниш, Лесковац, Врање и Пирот својим пуленима Бугарима, а ти мењаш тезе и пишеш нешто десето. Но, углавном то и јесте оно шта ти радиш у дискусијама. Замена теза ти је modus operandi. Али, то код мене не пролази.
Срби су победници првог светског рата захваљујући Русији. Русија је повукла сан стефански споразум. Запад је у првом светском рату милионе Срба побио, масовна силовања, само болесноумна особа може геноцидна створења са запада назвати пријатељима Срба на Балкану. Тек други светски рат, па огромна вековна војна помоћ турцима.

Његош није имао формално образовање, већ је основно образовање примио од калуђера. То је историјска чињеница, а одговорио сам ти само због оних који ово читају, а не знају тај "детаљ" из Његошеве биографије.
A u to doba je formalno obrazovanje imao ko istoričaru naš?

Запад је у првом светском рату милионе Срба побио.
Наша Србијанска династија Обреновић је политички и економски била окренута према Аустрији. Да се није догодио масакр над краљевским брачним паром Александром и Драгом Обреновић, и да проруска, анти-Србијанска и про-југословенска династија Карађорђевића није узурпирала Србијански престо, НИКАДА не би дошло до атентата на престолонаследника Франца Фердинанда ни до нашег сукоба са Аустријом у коме је страдало 60% Србијанског мушког становништа, а ни до стварања заједничке државе са вама.

Back