Baš se izbezobrazili ovi taksisti

pazite kada sam video taxistu da vozi w 220 slona
250px-Mercedes_s_klasse_1_sst2.jpg

odakle liku ideja da moze da zaradi i odrzava ovakav auto?

Nasledio,kesh dokopao ga se,pa dobra fora da ga ne spucka nego jos i da zaradi.........

Istina je.

Zato nemoj nikada da ulazis u otvoren konflikt sa taksistom(sacekaj ga ispre gajbe),a ako udjes onesposobi ga na licu mesta:mrgreen:

... udjem ja u taxi i posle nekoliko metara pogledam u taximetar ...kad sam videla cifru uhvatim se za kvaku i kazem "hocu napolje" (bio je na semaforu)...taxista zakljuca vrata, imao je centralno zakljucavanje, iskljuci taximetar i kaze "ja svoje musterije nikad ne ostavljam na cedilu"....premrla sam od straha....kad me dovezao tamo gde je trebalo pitam koliko kosta a obn "koliko das"...znala sam koliko je ta relacija obicno i toliko mu dala ali od tada ih izbegavam...a da usput mi je pricao kako odrzavanje tog auta mnogo kosta...idiot

... udjem ja u taxi i posle nekoliko metara pogledam u taximetar ...kad sam videla cifru uhvatim se za kvaku i kazem "hocu napolje" (bio je na semaforu)...taxista zakljuca vrata, imao je centralno zakljucavanje, iskljuci taximetar i kaze "ja svoje musterije nikad ne ostavljam na cedilu"....premrla sam od straha....kad me dovezao tamo gde je trebalo pitam koliko kosta a obn "koliko das"...znala sam koliko je ta relacija obicno i toliko mu dala ali od tada ih izbegavam...a da usput mi je pricao kako odrzavanje tog auta mnogo kosta...idiot

Prica je milon,i skoro svaka je takva........mom bolesnom ocu koji je isao u bolnicu u tekim bolovima je isto tako naplatio za 200 metara:evil:

Kazem prica ima milon,stvarno najgori ljudi na planeti,em sto se tamo losi zaposljavaju,paa ne znam dal ih taj posao dodatno iskvari.

MOzes lako da ih provalis kada ti kucaju novac.

Back