Blues Brothers Elita Poruka 20.368 danas u 08:11 - Baš kao Milošević devedesetih, i Vučić je potcenio snagu inata srpskog naroda #26 Тихи: haha smejurija totalna siptar otvara teme o inatu Srba Kliknite za proširenje... Ti bi za 30 € i dope prodo
Тихи: haha smejurija totalna siptar otvara teme o inatu Srba Kliknite za proširenje... Ti bi za 30 € i dope prodo
Тихи Starosedelac Poruka 187.345 danas u 08:16 - Baš kao Milošević devedesetih, i Vučić je potcenio snagu inata srpskog naroda #27 Blues Brothers: Ti bi za 30 € i dope prodo Kliknite za proširenje... kaze mi covek koji je prodo dupe amerikancima za 10 dolara
Blues Brothers: Ti bi za 30 € i dope prodo Kliknite za proširenje... kaze mi covek koji je prodo dupe amerikancima za 10 dolara
Blues Brothers Elita Poruka 20.368 danas u 08:43 - Baš kao Milošević devedesetih, i Vučić je potcenio snagu inata srpskog naroda #28 Тихи: kaze mi covek koji je prodo dupe amerikancima za 10 dolaraSetite se, voljeni Milošević je sahranjen u dvorištu noću Kliknite za proširenje... Seti se i voljeni Slobo je sahranjen u dvoristu nocu…
Тихи: kaze mi covek koji je prodo dupe amerikancima za 10 dolaraSetite se, voljeni Milošević je sahranjen u dvorištu noću Kliknite za proširenje... Seti se i voljeni Slobo je sahranjen u dvoristu nocu…