- Poruka
- 989
kazahstansku, uglavnom
A na to mislish...Prodaje da kazahstansku i ostalih zemalja bivsheg SSSRa ali je i drugi najveci proizvodjach, tako da prodaje i puno svoje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazahstansku, uglavnom
Daj malo prelistaj, mene mrzi, koliko si ono prorekao da će koštati gorivo do kraja godine?a u srbiji to isto gorivo kosta 81 dinar
Još da Ford i GM u istom procentu snize cene vozila,gde bi vam bio kraj.
Zashto?
sarkazam...
lepo je konstatovano da je cena bila 150 usd a sada je vech dve-tri nedelje oko 50. za to vreme kod vas je sa 110 rsd pala na 80 a trebalo bi da bude oko 40 proporcionalno padu cene na otvorenom trzhishtu. jel tako?
i kakve konsekvence imaju zato shto vam naplachuju duplo vishe za gorivo, koje je pritom takvog ne-kvaliteta da je zabranjeno svuda izvan vashe drzhave?
sad lupas
Opcija 1: Tačiju turaš u džep?sva sreca ja sipam na kosovu po 45 din i koliko toliko izbegavam da me bagra sa vlasti dere
Hehe...previše vremena je prošlo.Opcija 1: Tačiju turaš u džep?
Opcija 2: Zar Kosovo nije Srbija, pa opet tvoje pare idu u Tadićev džep?
Ovo boldovano ne mogu da verujem da sam izgovorio.![]()
Ne znamo dal su naprednjaci i radikali lopovcine , videcemo kad dodju na vlast, al ono sto znamo sa sigurnoscu da demokrate jesu. Zuta lopovska banda koja kao copor picajzli isisava krv i novac iz gradjana Srbije.
Evo ovo ste vi
![]()
Pediculis Pubis
ko sto sam vec rekao 2004 godine kada je cena barela nafte bila 44 dolara , benzin u srbij ije kostao 46 din za litar . I tada je u ceni benzina ucestvovao i PDV i akciza.
A danas je cena 81 dinar.
I ovaj glupi narod sve to trpi i glasa uvek ove iste lopove.
pa crkni stoko i nisi za bolje kad ti trpis da ti banda lopova zavlaci ruku u dzep svaki put a ti mesto da se branis i bunis - cutis ko mula.
Daj malo prelistaj, mene mrzi, koliko si ono prorekao da će koštati gorivo do kraja godine?![]()
Nisu lopovi...ovih dana je po dnevnoj stampi bilo brdo takvih natpisa,a ti licno si proglasio "grobara" i "*******og" za lopove i izdajnike.
Evo iz danasnje dnevne stampe....PRESS...i jedan od lopova iz tkz."narodnjacke" koalicije.
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=52794§ionId=37
NE RADI, A ZARAĐUJE PO 5.000 EVRA!
Bivši direktor NIS-a Željko Popović obezbedio sebi menadžerski ugovor „zlatni padobran", na osnovu koga pune dve godine posle odlaska sa funkcije prima 5.000 evra mesečno
Željko Popović je, kako saznajemo, sam sebi obezbedio „zlatni padobran" još 2006. godine, za vreme mandata vlade Koštunica-Dinkić, saznaje Press. Tada je ovaj „stručni kadar DSS-a" bio na čelu Upravnog odbora NIS-a, gde je postavljen septembra 2005. i gde se zadržao sve do početka 2008. godine. U isto vreme, „zlatni padobran" obezbedio je i za još desetak svojih najbližih saradnika.
Sta ima veze sta je marsowac rekao?
Covek se za rec drzi, a stoka za nesto drugo.....
Tako da marsowca nikako za rec ne mozes drzati.....
Malopre slušam ministra finansija. Veli ona da će deficit u budžetu za sledeću godinu nadoknaditi povećanjem akciza.
Pa, hebo te, da je nafta i 1 cent po barelu mi bi benzin plaćali k'o svetog Petra kajganu.
...pa kad se vec igraju sa cenama mogli bi malo da se igraju i na nasu korist a ne samo na stetu
to je 18.9 dinara litar
a u srbiji to isto gorivo kosta 81 dinar
posteno.
demokratski
lopovski
sva sreca ja sipam na kosovu po 45 din i koliko toliko izbegavam da me bagra sa vlasti dere