Bанредни ИЗБОРИ НЕИЗБЕЖНИ: Највероватније у октобру ?!?

Да ли ИЗБОРИ спашавају ову власт

• ДА

• НЕ

• НЕЋЕ НИ БИТИ ванредних ИЗБОРА

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
20.104
Да ли су избори у овом тренутку СПАС или су "бриселска мућкалица" ове власти:?:

Јесу ли се они (на челу са ликовима са фотографије) све ово време са народом мало играли:think:

Па, да се онда спремамо за изборе,....ено неки већ увелико у предизборној кампањи. Шта мислите ко :cool:
( није тешко погодити :ceka:..)

Poslednja izmena:
Када сам направила АНКЕТУ: "Да ли ИЗБОРИ спашавају ову власт" мислила сам на
две верзије.

1) Ова власт ће на неки начин ПРИЗНАТИ независност Косова и брже боље ће расписати изборе, тако се спасити од одговорности пред народом, (ваљда је више неће ни бити брига да ли ће победити на изборима, јер ће на тај начин повратити ДС на власт, коју мислим, да жели и Запад ...или

2) Ова власт неће ове бриселске споразуме прихватити, и измигољиће се на тај начин, што ће након одбијања,
расписати изборе и тако, одгодоти одговорност, по питању Запада,....мало ће да продужи агонију,...

........и шта их брига, када су избори расписани, за време кампање, опет се они за све питају...и могу тако до у бесконачност (поред овог и оваквог народа могу све:rtfm: )

Izbori su generalno besmisleni dok se ne ukrupni politicka scena novim izbornim sistemom.

Тебе (или мене) ће баш неко да пита јесу ли или нису бесмислени.:roll:

Питала сам за мишљење, да ли су они сада решење или су избори опет једна од превара српске власти:think:

Nek Jude završe posao, dalje možeš i ti da se kandiduješ
Probem su ona hapšenja
Za sada se Mišku optužnica al aj da ga priasimo - vola narod pravdu

Када заврше са бацањем Србије на колена (ако још и признају независност шиптарима), онда их баш брига дал` ћеш ти, ја или Жика Обрецковић да се кандидује. ИЗБОРИ ће им бити бежанија од одговорности.

Nek Jude završe posao, dalje možeš i ti da se kandiduješ
Probem su ona hapšenja
Za sada se Mišku optužnica al aj da ga priasimo - vola narod pravdu

А шта би са Дулићем?

Хтео сам пратити суђење, и дочекивати Дулића са транспарентом "Са Нуба Инвестом у боље сутра" испред суда за орг.криминал.

А шта би са Дулићем?

Хтео сам пратити суђење, и дочекивати Дулића са транспарентом "Са Нуба Инвестом у боље сутра" испред суда за орг.криминал.

Како шта, па (П)очистио човек Србију и сада ужива у тој и таквој Србији.

Тебе (или мене) ће баш неко да пита јесу ли или нису бесмислени.:roll:

Питала сам за мишљење, да ли су они сада решење или су избори опет једна од превара српске власти:think:
Moje je misljenje da su besmisleni, i da je samim tim svaka diskusija takodje besmislena.

Кад би били избори изашла би можда трећина људи...

Напротив, сада је време да изађу на изборе они који никада до сада нису излазили. (Ако сада није тренутак, не знам када јесте. Много је незадовољних, нарочито код оних које политика никада није ни занимала, а избори нарочито).

А тек ће да изађу ови преварени.:neutral:..Код нас је увек инат присутан, понекад и на сопствену штету.

Opet vlazni snovi.

Pa i ne bas. Upravo je SNS sve vreme lansirala price o mogucim vanrednim izborima... jeste i DS i LDP, ali od opozicije je to opravdano. Sada se SNS nasla u situaciji da bira izmedju dva zla i kako god da odluci, nece biti dobro po Srbiju, a ni po njih. Vrlo lako moze da im se desi da dozive sudbinu DSSa.

Pa i ne bas. Upravo je SNS sve vreme lansirala price o mogucim vanrednim izborima... jeste i DS i LDP, ali od opozicije je to opravdano. Sada se SNS nasla u situaciji da bira izmedju dva zla i kako god da odluci, nece biti dobro po Srbiju, a ni po njih. Vrlo lako moze da im se desi da dozive sudbinu DSSa.

Da bi neko mogao da padne, treba neka politicka opcija da se uzdigne. Ko?

Svako ko bi izasao na te izbore za mene bi bio najtezi glupak! Glasati za ova govvna od politicara je suludo.

Није ваљда да у Србији постоје само такви:roll:
Толико су пустили корен да се изгледа створила лажна слика да су само они Богом дани. Мислим да је дошло време за проветравање комплетне политичке слике у Србији. СВИ ови који фигурирају већ 20 година су за пензионисање. (без обзира да ли у својим редовима имају млађе чланове)
Хтели они то или не, њихова апсолутна смена је НЕМИНОВНА. Они су потрошили и своје кредите и наше године.

Izbori su generalno besmisleni dok se ne ukrupni politicka scena novim izbornim sistemom.

На прошлим изборима је САМО 6. изборних листа прошло цензус. Не знам шта подразумеваш под "укрупњавањем". Наравно, на свим тим листама има много малих странака које немају ни гласове, ни гласаче ни инфраструктуру али то не мења чињеницу да бирачи гласају само за 5-6 највећих странака.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back