dess
Poznat
- Poruka
- 7.252
naravno, jedini izuzetak je Kalis- ona nije iz Banjaluke, ali kao da jeste

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam iz Bl,ali kad dodjem najvese volim otici u Boom room,muzika je zakon...
Istina je da su banjalucanke lijepe....mislim vecina njih...
Čekaj, znaš li ti šta znači metropola... Banja Luka jeste jedan od najčistijih gradova u BiH, U Republici Srpskoj no.1, ali ti ovde recimo vređaš, te iste nacionaliste i seljake, moji su iz Kotor Varoši došli u BL i ništa im ne fali, rat bio ne ponovio se, ali ti isti seljaci su ti bili potrebni kada su NATO snage bombardovale RS i BL, ne razumem te... ali stvarno![]()
nijedan,prosla su vremena socijalizma i komunizma kad je zavrsiti faks znacilo uspjeti u zivotu,dobiti dobar posao,dobru platu,stan ..koliko ljudi sa zavrsenim faksom godinama je na birou za zap[osljavanje,koliko ljudi sa faksom radi po pijacama,kao konobari,kao taksisti cak sam upoznao jednog koji ima pravni faks a radi na gradavini
Cisto zato sto smo iz Banja Luke.
Ako ne znas...dodji pa vidi sam
ljudi gde da se raspitam za smestaj u bl?dolazim u bl sa ortacima za vikend,mozhe neko da mi kaze koje su otprilike cene u hotelima?jesu li slicne kao ovde u beogradu?
to i jeste misterija...mi smo jednostavno ocaravajuce...![]()
Jao što nas čovjek nahvali.Vaske:):Evo, ja baš došao kod kuče, vratio se iz mile mi Republike Srpske. Tužan sam do kraja a šta čemo, doču ja ubrzo ponovo.
Kako sam došao do ovog foruma, nemam pojma ali znam jedno. Banjaluka je grad života majkemi. Svratio sam kod svoje rodice na Mejdan i baš sam se oduševio kad sam prošetao kroz Banjaluku naveče. Bogami, ovakih cura nisam vidio nikad i od ovog prolječa dalje Banjalučanke ste kod mene broj jedan po lepoti, svaka vam čast.
Baš me oduševilo što je u gradu toliko ljudi. Svi šetaju, časkajo ... baš super. U mom kraju a bogami i u celoj Sloveniji tuga da nema večije. Iznenadio sam se kad sam vidio da su sve kafane popunjene u SRIJEDU i ČETVRTAK. To je u Sloveniji nezamislivo jer ovde je koliko toliko ljudi samo u petak ili subotu a i to nije ni do koljena Banja Luci.
Evo, to je jedan kratak ''Slovenca''. Toliko sam oduševljen nad Banjalučankama da ozbiljno razmišljam da se nekako dočepam do novca i dođem ko svoje rodice na Mejdan pa da tamo živim ko pravi čovek. Ali prije toga, odlučio sam dolaziti kod vas svaki mjesec, da ne kažem svake sedmice. Zato ako ima ovde na forumu Banjalučanki, samo se javite pa da se dogovorimo za piče i da mi još malo razkažete Banjaluku (crkva u središtvu je maestralna!).
I baš dobio i vozačku. Idealno i u pravo vrijeme i u prave godine (18).
Pozdrav!