Бања Лука - збирна тема

• Začetnik teme Začetnik teme 000
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a luis je vrhunski lik...nije on problem...problem je sto su na vlasti seljaci koji ne podnose zvuk koji se razlikuje od zvuka njihovog sela. a omladina cuti i zaglupljuje. ja sam barem isao vani pa nisam ogranicen kao sto su tvoji vrsnjaci ograniceni...njima a i mozda tebi je dobro zato sto nikad i niste vidjeli nista drugo sem drugorazrednih zadimljenih kafica sa loshim zvukom, konceptom i svim ostalim...predlazem vam da se ubijete.:)

a luis je vrhunski lik...nije on problem...problem je sto su na vlasti seljaci koji ne podnose zvuk koji se razlikuje od zvuka njihovog sela. a omladina cuti i zaglupljuje. ja sam barem isao vani pa nisam ogranicen kao sto su tvoji vrsnjaci ograniceni...njima a i mozda tebi je dobro zato sto nikad i niste vidjeli nista drugo sem drugorazrednih zadimljenih kafica sa loshim zvukom, konceptom i svim ostalim...predlazem vam da se ubijete.:)
Šta dtugo očekivati od nekoga ko vjeruje da Betmen postoji???:roll:

pa pokusavam djechku nesto da objasnim..i tebi djevojcice..nazalost, bezuspjesno...ajde necu vise da vas smaram uzivajte u vasem "gradu" i vasem podforumu.
Nekakvi kompleksi ljubitelja šišmiša:roll:!!!
Mislim, baš se nešto ne opterećujem Banja Lukom i njenim statusom, al' mi je interesantna ta vječita potreba pojedinaca da pod svaku cijenu drže drugima slovo i insistiraju na fazonu "ja vidio svijeta i popio svu pamet pa eto sad gledam vas miševe kako ste primitivni"!!! Ovako se ponaša samo onaj ko se tamo primio na život na luku i pašteti za koje zarađuje na skelama zgrada!!! Kad dođe ovdje na odmor tresu ga kompleksi i đikanska potreba za držanjem slova i potcjenjivanjem svega i svih koji ovdje žive!!! Vjerovatno je tamo na skelama i upoznao betmena!!!
Od mene toliko u vezi "betmenovog pajde"!!!

hehe...Oluja je zeMskog roda ali se ne ljuti...ko mi je kriv shto sam nekada davno bila celava :))
Bozic...pa to je malo rano...mozda do...shta ja znam.....sledece godine ??
Ali nije on kriv shto je doktoru ispao na glavu kada se rodio tako da necu vishe da troshim svoje vrijeme na neke wanna be...shishmishare...buahahahaha...
i da...da se drzim teme...opet ja sa CENTAR 1 rules!!!

Back